27 Şubat 2011 Pazar

Ödüllü BEN : okunması en keyifli olmak çok keyiflii . . .

Okunması en keyifli bloglardan seçilmişim , bunu duymak harika bi duygu ki blogumun ortaya çıkma nedeninden hayli uzak,ben bu blogu açtığımda yani tam 6 ay önce sadece hissettiğim şeyleri hisseden,düşündüğüm gibi düşünen,benle aynı fikirde olan insanlar varmı sadece bununla ilgileniyordum,hiç bir zaman izleyici kitlemi arttırmak gibi bir gayem olmadı,sadece içimdekileri paylaşmak ve aynı şeyleri düşünen insanların sesini duymaktı amacım,bugün geldiğim nokta beni yeterince tatmin ediyor,hemfikirde olduğum insanlar olduğunu bilmek harika bi duygu,yeryüzünde yalnız olmadığımı biliyorum,benimle aynı hisleri paylaşan insanlar var aranızda,paylaşmayanlarlada hiç sorunum yok,farklı fikirleri dinlemeye bayılırım zira,daha iyisini bulana kadar bulduğum son fikir en iyi fikir ama belki farklı bi fikir tüm hayatımı yeniden inşa etmeme  neden olabilir.
Normal hayatta korkunç sosyal bi insan olduğumu söyleyemem,yani günümüzde algılanan anlamda sosyal değilim bence,gecelere akmaya hiç bayılmam(dans etmeye bayılmama rağmen),alışveriş merkezlerine deli olmam(kıyafetere fazla ilgi duymama rağmen),kızsal dedikodulara bayılmam(yeterince kız arkadaşım olmasına rağmen) ama burda tanıdığım ,okuduğum insanların pek çoğu ile gerçek hayatta tanışıyor,sohbet ediyor olmayı isterdim.Blog yazmak bi birikim isityor bence,paylaşıcak birşeylere sahip olmak istiyor,bazı deneyimler isityor,kendinle geçirilmiş bir zaman isityor,bir bakış açısı istiyor,yazılan eğri yada doğru bence bir insanın bi fikri bile olması yeterince değerli,söylicek bişeylerinin olması gayet anlamlı.
Hayat gerçekten sandığımızdan daha basit,eskiden kendine bakmayan kız arkadaşlarıma derdimki ' kızlar her daim bakılmlı ve güzel görünmelisiniz ,hayatınızın erkeğinin sizi bakkalda mı asansörde mi bulacağını bilemezsiniz'gerçekten  böyle,büyük ve hayatınızı değiştirecek olaylar bazen çok basit gördüğümüz küçümsediğimiz yerlerde , hayatımızı etkileyecek sözler, fikirler,fırsatlar,hiç tahmin etmediğimiz yerlerden çıkıyor.ben sizlerle beraber,öğrenmeye,büyümeye,kendimi sevmeye,eksiklerimi fark etmeye,kendime kızmaya,sevinmeye,yani yaşamaya devam ediyorum.
Bu ödüle sahip olmama neden olan MEDANŞERİ 'ye teşekkürlerimi fışkırtıyor
ve bu ödülü dağıtmaya devam ediyorum...
Çocukken öldüm Ben
Mon clementier
Evlilik halleri
kırmızı balık
unutma bahçesi

19 yorum:

leon dedi ki...

yubbiii çok mutlu oldum.:)
teşekkür ederim çok çok :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

mutlu olmana çok mutlu oldum :)

negzel dedi ki...

"...böyle,büyük ve hayatınızı değiştirecek olaylar bazen çok basit gördüğümüz küçümsediğimiz yerlerde , hayatımızı etkileyecek sözler, fikirler,fırsatlar,hiç tahmin etmediğimiz yerlerden çıkıyor." çok haklısın, çok doğru:)tavsiyeni de takdir ettim:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

negzel,beğendiğine sevindim ve gerçektende öyle olduğunu yaşayarak görenlerdenim.hayatın anlamı basit oluşunda...

negzel dedi ki...

diğer yazılarını da okudum...çok beğendim bloğunu:) takip etmekte geç kalmışım...

deeptone dedi ki...

blogları kurtardık galiba.
:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

negzel,çok sevindim beğenmene,biraz körler sağırlar gibiolcak ama bende seni yazı stilini çok beğendim..

deep,:) öyle görünüyorr,seni uzunnnnnnnnnnnnn bi aradan sonra blogumda bi yorumla görmek ne güzel...

deeptone dedi ki...

ama sen çok gözükmüyorsun artık da ondan. bir de seni blogumda hiç görmüyorum. yoksa seni unutmadım. çok da severim. bir de şu var, sürekli değiştiriyorum okuduğum blogları, ve daha çok yeni blogları okuyorum, üç beş okuru olanları. değiştiriyor sonra dönüyorum yine. o kadar çok blog var ki. :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

deep,haklısın gözükücem artık,çok özledim blog alemini.blog keşfetme işini süper yapıyorsunn,banada tavsiyelerde bulunurmusun.ihtiyacım var yeni keşiflere.

deeptone dedi ki...

tabii ki.
bak bir dahaki ödül veya mim yazımı bekle.
her ödül veya mim yazısında yeni bloglara ödül veya mim veriyorum. orada lanse ediyorum yeni arkadaşlarımızı.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

hmm çok iyi fikir,bravo sana tebrik ettim,bende boşuna üzülüyormuşum deep beni hiç mimlemiyor yada ödül vermiyor diye,demek amaç yenileri motive etmekmişş..

deeptone dedi ki...

:) üzülme. eskidik biz. :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

eskimek iyidir boşver,hem daha dur ne eskimesi ağustosun sonunda başladım ben blog yazmaya :)

deeptone dedi ki...

:) eh benden eskisin ablacığım :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

evet ,doğrudur,güzel şey eski olmak,keşke daha eski olsaydım.

deeptone dedi ki...

:)

negzel dedi ki...

senin de beğenmene ben de sevindim:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

negzel , :) takibe ve daha sık yazmaya devam o zmaan :)

femlemne dedi ki...

doz hakkındır tebrikler:) seviyorum seni ya, bu arada femida ben adım blog ismim filn degişti fekat takipteyim halen seni:) kanadaya öpücük:D from türkiye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails