18 Mart 2011 Cuma

Bittersweet Ben : Doz'dan haberler . . .


tam havalar güzelleşiyor,burayada bahar geliyor sanırım sonunda dedim,akşam bir kar fırtınası aslında baharın sandığım kadar yakın olmadığını hatırlattı bana.
Havalar güzelleşse yaptığım yürüyüşleri daha sık  yapıcaktım oysaki :( burda yürüyüş yapmayı çok seviyorum,gymde koşu bandında yürümekten nefret ettiğim için dışarda yürüyüp gymde koşu bandını es geçiyorum,an itibarı ile 55,5 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.
Gündüzleri hiç bişey yemek gelmiyor içimden oldum olası tek başıma yemekten nefret ederim meyve yiyorum sadece ve peanutbutterlı barlardan yiyorum 1 tane ve bol yeşil çay.
sabahları uyanır uyanmaz pc mi açıyorum,internetten gazete okumaya bir türlü alışamadım,napıcam bilmiyorum,bir süre hiç okumadım ama dünyadan bi haber oluyorum ve bundan nefret ediyorum bu nedenle bu günlerde alışmaya çalışıyorum netten okunan gazetelere,ama ben bi çok şeyde olduğu gibi bunda da gelenekselci halimi koruyorum gazeteyi elime almak sayfalarını çevirmek kokusunu hissetmek istiyorum.
tatile çıkmayı planlıyoruz yakında,daha doğrusu alışveriş için tatile çıkmayı planlıyoruz ama bunun için konsoloslukdan gelmesi gereken kağıtlarımı bekliyorum,birazdan postaneye doğru rutin bir yürüyüş gerçekleştirilicek tarafımdan.
sevgilimin basketbol öğrencileri march break bittiğinde bize hockey öğreticek ,yani şey aslında hockey değil :) kaymayı öğreticekler buzdaa,hockey öğrenmenin ilk yolu buzda kayabilmek :) bunun için sabırsızlanıyorum.
USA e Las vegas 'a taşınma durumumuz vardı,eşim yeni bir iş teklifi almıştı,ama düşündük ve şuan için burda kalmamızın bizim için daha iyi olcağına karar verip reddettik teklifi,umarım bizim için iyi bir karardır ,hiç bir fikrim yok,zaman göstericek bunu,ama bildiğim bir şey var,sanırım yaşadığım yeri seviyorum.
1-2 ay sonra çalışmaları başlicak olan bir festival de gönüllü olarak çalışma ihtimalim gündemde buda beni korkunç heycanlandırıyor.bir sürü farklı grupların sahne alacağı firework showların olacağı birkaç günlük bir organizasyon umarım en kısa sürede başlarım.
ve bir yandan da ev bakıyorum.1 ay sonra taşınabiliriz.
Doz'dan son haberleri dinlediniz.
bittersweet öpücük.

4 yorum:

femlemne dedi ki...

mutlu oldugunu buradan hissettim doz:) ve festival haberi cok iyi , eglen tadını cıkar hayatının mucuk :)

Hayatın Ressamı dedi ki...

nerede yaşıyordun sen şu anda?

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

femlemne,iyki varsın mutlu ediyor beni yorumların :) mutluyum evet,şükürler olsun ve isteyen herkesi bulsun mutluluk.

hayatın ressamı ,kanada da yaşıyorum ben :)

DOREMİ dedi ki...

Bahar dedinde yurdumuzda da durum aynı tam gitti diyoruz oda ne giderken bile kar yağıyor...nasıl vedaysa...baharı kıskanıyor olmalı son hırçınlığını yapacak illede...ama olsun her halini seviyoruz biz kışın...ama ne yapsa geldi bahar..

Oralarda bahar etkinlikleri çok farklı olur artık etkinliklerden bir demet sunarsın yurdun insanlarına hııı olar mı bebeğim...;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails