30 Mart 2011 Çarşamba

Depresif ben : başlıksız yazı . . .

 

Gitmiyorum,hiç bir yere gitmiyorum,vazgeçtim evde oturucam...
hıh zaten nereye gidicektim ki her gün gittiğim ve tek sosyal hayatım olan
gym'e.
ama kendimi aynanın karşısında en güzel kıyafetlerimi giyip çıkartırken ve
sonunda birine karar verip,yaptığım en iyi makyajı yapmaya çalışırken buldum.
hı hı evet,bencede saçma,gyme gidiyorum altı üstü,ne kıyafeti ne makyajı ?
anladım ki ben dışarı çıkmayı,sosyal hayata karışmayı,giyinmeyi,süslenmeyi
insan görmeyi,onlarla konuşmayı,insanları izlemeyi özledim.biliyorum kulağa
fazla depresif geliyor ama böyle ,üzgünüm.
zaman benim için pekde kolay geçmiyor bu aralar,ki zaten sevmem kendisini
zor geçince daha da bir çekilmez oluyor.
spor yapmam lazımdı oysaki,akşam yiyeceğim yemeği hak etmem için.
vazgeçtim,o kılıkla ve makyajla oturuyorum şuan salonun ortasında
ve bana en iyi gelen şeyi yapıyorum,içimi döküyorum buraya...
Hep küçük bir yerde yaşamak istemişimdir,eski takipçilerim
bilirler,küçük dedik ama sokakda insan olmasın demedik be hacı,bu kadar da değil yani
hele ki ben,insandan beslenen ben,insan seven,insan izleyen,insanı merak eden ben.
sokaklarda,kar,martı,ve köpek bokundan başka birşey yok.
bakalım yazın gelmesini bekliyorum,bol bol yemek yapıyorum(fazla yemiyorum merak etmeyin
ama hala 55 kg yim :(),prison break seyrediyorum,gym e gidiyorum,hıı bide bu aralar
yakında gireceğim ehliyet sınavına çalışıyorum.
bide benim şu unutkanlığım ne olcak ya,acaip bişekilde unutkanım,eşim sallamdığım şeyleri unuttuğumu söylüyor,emin değilim haklı olabilir.okuduğum kitaplar aklımda kalsa alim olmuştum.kalmıyor bişey aklımda.bi yandanda çöplük gibi bi hafızam var desem ,bana hadi ordan dersiniz biliyorum ama gerçek,kimsenin hatırlamayacağı öyle boktan öyle minik detaylarda aklımda kalır yıllarca.anlamıyorum kendimi.yine çelişiyorum.
neyse bu aralar bende durumlar böylee işte...
Çelişen öpücük

8 yorum:

femlemne dedi ki...

doz sen depresyon eşigindesin benden söylemesi.hemen enerjik moduna geri dönmek için girişimlerde bulun..bak ne diyecegim, yemek yapmayı seviyorsun madem benm hayalim olan bişiyi tavsiye etcem sana bi pastacılık kursuna gitsenee:)
ayşe yaman diye bi hatun var bak adresi su http://ayseyaman.blogspot.com/
bunları görünce ben acayip heveslenmiştim.. bi bak derm hatunn ilk yazılarından başla bi incele derim :) teşvik edici öpücük sana :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

femlemne,yaww yok be beybi,depresyonda değilim,yaşadığım yer depresyonda :) kimse yok sokakta,ve yapacak hiç bi aktivite yok burda,olsa hepsini yapcam,istek var yani,depresyonda olsam istek olmaz,ne diyorum sana,spora giderken süsleniyorum o derece kıpır kıpırım da kıpırtılarımı kullancağım yer yok mekan yok.pasta yemek kursu iyi hoşta nerde gidicem ben bu kursa :( yinede çok çok saol önemsediğin ve tavsiyede bulunduğun için,acilen incelicem siteyi :)

femlemne dedi ki...

:) tememm iyi ol hatun cici cici yaşa sen oralarda üzülme, şekerden evlerde filan yaşa hatta sen bence :)seviyorum seni hatun muah

Ceren dedi ki...

Tarif ettiğin tarz unutkanlık bende de var. Geçen gün ayakkabı fırçası arıyorum, seyyar ayakkabı boyacısına sordum nereden bulabilirim diye. Tarif etti, bir de dükkan adı verdi. Tosun olan dükkan adını neremden uydurduysam yarım saat kadar Yıldırım diye aradım. En son sorduğum bir dükkandan aldığım "ayakkabı fırçası satan Tosun diye bir yer var ama..." yanıtıyla hatırladım aradığım yerin Tosun olduğunu :) Ama 18 sene önceki ilk aşkımın telefon numarasını sor, söyleyeyim :)

Kısa dönem hafızanın zayıflamasıyla ilgiliymiş bu durum. Çok kitap okuyanlarda sık görülürmüş. Uzunca bir açıklamasını okumuştum ama; nerede okuduğumu ve detayları hatırlayamıyorum :))

Bir de tavsiyede bulunmak isterim naçizane. Her derdin devasının doğada olduğuna inanırım ben. Ginkgobiloba diye bir bitki aldım güvendiğim bir aktardan. Akşam 1 su bardağı kaynamış suya 5-6 yaprak atıp 1 saat demlenmeye bırakıyorsun. Yarısını yatmadan önce, yarısını da sabah kalkınca içiyorsun. Hapları da var ama; işlenmemiş hali daha güvenilir geliyor bana. 4 gün oldu ben başlayalı. Gerçi bir ilerleme kaydedemedim çünkü içmeyi unutuyorum :))) Denemeye değer...

Sevgiler. )

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

femlemne,bende seni seviyorum babe,iyki varsın valla,öylesine denmiş bi laf değil bak,şu küçük hayatımda bana mutluluk veriyorsun yaptığın iki satır yorumla,birileri okuyor önemsiyor beni diyorum bu süper bişey.bende seni seviyorum.

ceren,adaşız çaktırma :) yaa yazı tarzınada yorumunada bayıldım,sen sık sık gel bana yorum yap tamam mı :) çok haklısın bende duymuştum kısa süreli hafıza olduğunu,ve bahsettiğin bitkiyi bende biliyorum ama denemedim hiç tavsiyenle hemen denicem tabi burda bulursam.çok teşekkürler
kocaman öpücük

Ceren dedi ki...

Adaşız demek :) İsmin çok güzel :))

Gümrükte "kullanımı yasalarla engellenmiş uyarıcı, uyutucu, hoplatıcı, zıplatıcı zımbırtı" muamelesi görmeyeceğine emin olursak yollarım ben sana :)

Öpücükler benden sana.

Sevgiler :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

ceren,senin de adın acaip walla hep öyle bir adım olsun istemiştim :) çok saol ben yazın gelcem türkiye ye bakarım inşllh düşünmen bile yeter,tanıştığıma çok memnun oldum ceren :)
(bi çeşit kendinle sohbet gibi oldu bu)

DOREMİ dedi ki...

Her bahar bunu yapar bizlere...depresyona sokmazsa olmaz..öyle işte çokta takma..ama güneş bulduğunda at dışarı kendini DOZY cim kendine iyi bak..:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails