15 Mart 2011 Salı

Yine BEN : Bişeyler . . .


  • Kendimi özlüyorum bazen,buluşamadığımız zamanlarda merak ediyorum kendimi,neler oluyor acaba içimde,neden dış hayat ve iç hayat paralel ilerleyemiyor benim hayatımda,neden dış hayat yoğunsa iç hayattan ses çıkmıyor,yada neden dış hayat yokken kendini gösteriyor içimdekiler.
  • Geçenlerde düşündüm ve karar verdim,bir çocuğa çok sevgi vermeyeceksin,evet çok sevilen sevildiği ona her fırsatta hissettirilen insan sevgiye doymuyor,tam tersi iştahı dahada çok açılıyor,herkesten bekliyor aynı sevgiyi,sevgi gösterilerini, halbuki herkes aynı sevmez,sevemez,herkesin farklı bi sevme biçimi var,herkesin farklı bir sevme kapasitesi.alıştığını bulamayınca mutsuz oluyor sevilmiyorum sanıyor,yanılıyor...
  • İçimdeki şiddet sever tarafımı anlamaya çalışıyorum bu aralar,buna nerde ne zaman sahip olduğumu merak ediyorum gerçekten.manyak değilim korkmayın :) sadece box,kickbox,ufc bu tarz sporlara bayılıyorum,çocukken babamla dövüşmeye bayılırdım,babam 'bak ağlicaksın devam etmeyelim' derdi,canım acırdı yinede bayılırdım dövüşmeye.ergen yıllarımda biri bana çatsada üstüne atlasam diye beklerdim (çocukluk işte:) şimdilerde bulunduğum yerde bu sporu gerçekten yapmak isityorum gerçekten dövüşmek istiyorum,anlamanızı beklemiyorum,içimdeki hisse sahip olmayan kimse anlamaz bunu.
  • yakında tüm eşyalarım gelicek türkiyeden mutlu hissediyorum bununla ilgili.herşeyime kavuşucam sonunda,tabi gelmesi yaklaşık 1 ay sürecek ama olsun buna değer.
  • İçimden fışkıran bi sevgi var benim,herseye ve herkese sarılıp öpmek istiyorum.bi hayvan isityorum bunun içinn,en kısa zamanda sarılıp sıkıp öpeyim diye :)
  • geçen lahmacun yaptım süper oldu,walla bak.
  • Nargilee özledimm yaaa ,off birde türk kahvesii ikisi olsaydıı ne olurduu sanki :(
  • annem komik kadındır,özledim onu,bloglar kapandı okuyamıyor beni,dert olmuş içine,Azerbaycanda yaşıyorlar normalde babam ve doziile ama bu aralar türkiyede kendisi.
  • Babannemi özlüyorum sık sık,yanımda bana yol göstericek bir yaşlıya o kadar ihtiyaç duyyyorum ki bazen,işin içinden çıkamayacağımı hissettiğim anlar oluyor herkeste olduğu gibi,ve beni anlayan destek olan deneyimli birinin yanında olmasının ne demek olduğunu o an anlıyorum.
  • Babamla tavla oynamayı,aynı şeylere gülmeyi özlüyorum.Bazen birtek babamın beni GERÇEKTEN sevdiğini düşünüyorum sadece ben olduğum için tüm eksiğim ve kusurlarımla...

6 yorum:

leon dedi ki...

ben anlıyorum.ama aslında herkes anlayabilmeli çünkü sonuçta her birimizde bir şiddete eğilim var.azlık çokluk farkı ya da bastırma bastıramama farkları var aramızda o kadar.doğal bir güdü yani.ve bence başla dediğin sporlardan birine olsun bitsin :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

leon,haklısın ama bunun farkında olna var olmayan var,bende başlamak istiyorum şöyle ağzım burnum dağılsında bi kendime geleyim yahuu :)

menino dedi ki...

http://listen.grooveshark.com/s/Daglar/31Beh2?src=5 bu şarkıyı her dinlediğimde içim acıyor, senin ağlamanı hatırlıyorum, kristal netliğinde, sanırım seni seven sadece bababan değil. Lütfen kendini sevgisiz hissetme... sanırım bir kadın gibi sevmiyorum seni, çünkü gerçekten sevdiğim bir kadın var. onun güzel bir cümlesi var,"sen kadını onda tanımışsın, ondan senin için unutulmaz" diye, takdirimdir, kadınımdır.
sahip cık kendine sevgimle kal...

negzel dedi ki...

canım yaa yaban ellerde kalmışsın:S keşke bir sihirli değnek olsa da özlediğin herşeyi sana getirse:)

Adsız dedi ki...

kamboçyada beş minare

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

negzel,keşke öle bişey olsa,ama yazımdada belirttiğim gibi yakında gelcek eşyalarım isitcem nargilede türk kahveside :)

şoreş, aha aha aha :/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails