5 Temmuz 2011 Salı

vahsi BEN : THERE was a bear in our back yard ...


yazamiyorum bu aralar, neden bilmiyorum .
sanirim nedeni uzun haftasonu olmasiydi,sevgilim 4 gun calismadi normalde 3 gun calismiyor,calismadigi gunlerde yapacak birseylerimiz oluyor bu nedenle yazamiyorum.
film izliyoruz,bbq yapiyoruz,basketbol oynuyoruz bahce ile ugrasiyoruz zaman geciyor.
buralara hala tan anlamiyla yaz gelmedi,dun gece cok fena bir firtina ve yagmur vardi.
asil bombaya hazir olun simdi,dun ben yatak odamizda yatakta oturup gazete okurken(esyalarimiz hala gelmedi :() yatak odamizin boydan boya cam olan duvarina birsey vurdu,genelde kuslar ve bocekler carpar cama alisigim sese yani ama bu farkli ve daha gucluydu bir kafami cevirdim ki karsim da bir ayi,inanamadim gozlerime sok oldum homurdadi biraz sonra yan komsunun bahcesine gecti foto cekmeyi akil edemedim o sokla :(  polisi aradi sevgilim sonra polis geldi eve, cok normal biseymis megersem buralarda ,yemek bulmaaya geliyorlarmis ki zaten arkamiz orman,saldirmazlarmis insanlara,copleri kurcalamak icin geliyorlarmis( copumuz disardaydi,disari birakmamak garaja koymak lazim)birde disarda karsi karsiya kalirsak ondan korkmamamiz ve ses cikarip gurultu yapmamaiz lazimmis. hayvanlar alemi ile ic ice yasiyorum anlicaginiz :) bi ayimiz eksikti oda oldu cok sukur.
ilerde ayinin saldirisina ugradim postu atarsam sasirmayin.
vahsi opucuk :)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hic basima gelmedi :)
ama ben burdaki hayvanlara daha alisamadim hani tr de kedi gorursun kopek gorursun burda daha acaip hayvanlar goruyorsun ve ben cok huzursuz oluyorum :))
dikkat et kendine dozy:)

severim deliyi dedi ki...

:) biz amerikadayken de yemekhanenin önüne gelirlerdi..donakalırdık görünce..gürültü yaparsan saldırılar demişlerdi.bizde öylece susup bekler,bir süre sonra sifil sifil uzaklaşırdık ordan..birde geyiklerimz wardıki sorma..boynuz değil,sanarsın ağaç taşıyor kafasında :) yinede doğal bir yaşamın hali başka...

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

mon clementier,aman gelmesin zaten heycanli bi durum evet burda sokak kedisi sokak kopegi yok zaten geyik sincap ayi goruyoruz burda :)

CherrybLossomgirL dedi ki...

şaka yapıyosun diycem ,yapmıyosun:)ay aman dikkat edin.

Cessie dedi ki...

çok alakaya pırasa oluyor ama mimledim seni ben O:)

Profösör dedi ki...

Bu arada;

"Ben bir anneyim.." yazımızla, grafik tasarımımızla, müzik seçimimizle "Asahhara - Profösör" olarak dostluğumuzu daha da pekiştirmiş bulunmaktayız. Bu yazımız her ikimizin de sayfasında sevgili blogdaşlarımızla paylaşaım için yayınlanmaktadır.

Bir türk kahvesi yorgunluğumuzu alır düşüncesindeyiz. Sevgi ve saygıyla sayfalarımızda bekleriz.

http://mefkuremiz.blogspot.com/

zeynep bayram dedi ki...

önce güldüm yazına ama korkunç ya
acaba bahçede köpek baksanız, havlamasından korkar kaçar....

Ceren dedi ki...

Çöpü garaja saklamayı düşüneceğine kalk da azıcık suyla mama koy kapıya, sevaptır :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails