1 Ekim 2011 Cumartesi

Kafasi Karisik BEN : Geldim...

        
Evet donduk sonunda.Bu sefer cok fazla resim yok, hava oldukca yagmurluydu vancouver'da.
 Zaten benim fotograf cekmek icin fazla istek duydugum bir tatilde degildi.Guzelmiydi ? Cok mutlu oldugum bir tatildi diyemeyecegim,bir suru nedeni vardi bunun ama bu nedenlerin suclusu vancouver degildi.Benim gordugum kadariyla(sadece downtown) vancouver , beni pek etkilemeyi basaramadi.
Otelimiz cok buyuk ve guzeldi(internetin ucretli olmasi disinda)
Yedigimiz yemekler her zamanki gibi vasati gecemedi, keci peynirli flatbread disinda ,ilk defa yedim ve bayildim,internetten buldum tarifini ,en kisa zamanda yapicam.
Bunun disinda ev icin bir kac sey aldim ufak tefek(cerceve,magnet,oda kokusu falan filan) kendime bi elbise ve makyaj malzemeleri aldim hepsi bu.
Kafam karisik baslikda da belirttigim gibi,bi suru sey dusunuyorum,yeni karalar alma ve dusunme zamani simdi.Bazen kapana kisilmis gibi hissediyorum kendimi , oyle zamanlarda diyorumki icimden Allah insana tasiyamayacagi yuku vermez,ve diyorumki sonra kendime "seni oldurmeyen sey seni guclendiriyor",ve SIKINTILARIN icinden doguyor yeni ve parlak fikirler.
Sanirim gunde 50 kelimeden fazla konusmuyorumdur.
Ama diyorumki kendime buda benim rolum BUYUK PLAN icindeki,sadece SUS ve rolunu oyna,herkes rolune razi olmali ve hakkini vermeli zira...
Basimi one egiyor,rolumu kabul ediyor,karanlikta agir adimlarla gozden kayboluyorum...


otelden kareler



oda camindan

Camdaki su damlalarinin yerinde olmak istedigim bi gundu bu fotografin cekildigi gun.
Manzara ayni ama havalar farkli,insanda boyle iste bazen yagmurlu bazen gunesli












              Bayildim bu vitrine





sizi seviyorum

6 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

oh ohh gez bakalımmm hem daha ne kadar resim olucaktı :)

Laliş dedi ki...

Ne kadar çok benziyoruz aslında biz, cidden! Ama aramızda ufacık bir fark var sanırım; ben rolüme razı olamıyorum. Asiliğimden mi bilmiyorum. Belki razı olursam huzurlu olacağım. Bilmiyorum...

Bu arada fotoğraflarını çok beğendim yine. Özellikler yağmur damlalarının beli olduğu fotoğrafları...

Umarım çok çok daha iyi tatillerin olur. :)

Profösör dedi ki...

Sari nostaljik taksiyi çok beğendim.. Bu arada da "Allah insana tasiyamayacagi yuku vermez,ve diyorumki sonra kendime "seni oldurmeyen sey seni guclendiriyor",ve SIKINTILARIN icinden doguyor yeni ve parlak fikirler." cümlelerine katılmamak mümkün değil. Teşemkür ederiz..

Mutlu Eller dedi ki...

Oldukça karamsar bir yazı olmuş. Bu sıkıntıları atın üzerinizden, zaman zaman herkese olur, nerde olursanız olun zaten bir rol yapıyorsunuz ister istemez. Bulunduğunuz yerin tadını çıkarın, gezin(ki yeteri kadar geziyorsunuz:) görün, kültürü yaşayın, öğrenin...(çok bildiğimden değil yanlış anlamayın, sadece öneri:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

mia,geziler bitti walla bu sondu evdeyim artik uzunnnca bi suree,evden fotolarla idare etceniz artik :)
laliss,evet benziyoruz bencede ama pek iyi haltlar degiliz sankii :) yani ben oyleyim en azindan :) bu aralar sevmiyorum kendimi :( kendimi sevmeyince hayati cekilmez yapiyorum kendime
profosor,cok tesekkurler begenmenize sevindim :)
seminin mutlu elleri,onerilere bayiliirim ben,hep oneride bulunun akil akildan ustundur zira.ama insaniz iste zaman zaman oluyor depresif durumlar.ben genelde kendimde sevmedigim degistirmek istedigim seyler oldugunda bu mooda giriyorum.degisim bitmiyor olene kadar,ama hic kolay degil degisme cabasi zorluyor insani...

Adsız dedi ki...

bu posta geldim ben vitrinlere bayildim
birde yok isiklarina :)

ama bazen insan boyle zamanlar gecirebilir

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails