11 Ekim 2011 Salı

Sakin BeN : Hobilerimle mutluyum


Herkese selam, Thanksgiving dolayisiyla uzun bir haftasonuydu , sevgilim ise gitmedi,ve tabi bende yeni postlar giremedim.
Neler yaptim bol bol fotograf cektim yine ( kafayi taktim son zamanlarda)herseye farkli bi gozle bakiyorum artik,fotograf cekme degeri varmi yokmu diye :)
Pizza ve yapmayi cok istedigim ( son vancouver gezisinde deneyip cok begenmistim) keci peynirli ve balsamic soslu flatbread yaptim
sahilden topladigim taslari boyayip onlara yeni bir kimlik kazandirdim
Yapmayi planladigimiz okuma kosesi icin internetten koltuk baktim
sevgilimle artik yavas yavas sararan cimlerimizi gubreledik
bol bol film izledik
Her zamanki gibi gibi sakin ama guzel bir haftasonuydu.
Haftasonundan kareler...

 eski kapilar temali fotograf cekimim :)


kilise kapisi




halloween yaklasiyor :) her yer susleniyor



Sira  haftasonu pizzasina ve flatbreadine  geldiii :)

yuvarlak olani sevgilim yapti(uzerine malzemelerini koydu sadece :) digerini ben :)

Once bir tane baykus yaptim hic benzemedi bozdum :) bence bu oldu :) sence ?
ladybug :)
kaslarini ,yolda buldugum ve alip sakladigim karga tuyunden yaptim :) biliyorum copcuyum ama ise yariyor iste biriktirdigim,atmadigim  seyler :)
kozalaktan cam agacimizida yapistirdik ve bitti :)
guzel bir hafta olsun hepimiz icin
kocaman opucuk

19 yorum:

Laliş dedi ki...

Çok çok uzundu bu haftasonu bir an bitmeyecek sandım ama bugün beni sınavla karşılıyor okul günlerim :(. Ben taşlarını çok beğendim kuzum çok güzel yapmışsın. Ayrıca pizza ve flatbread de çok güzel görünüyor, canım çekti valla :). Kendini kötü hissetme bence çok pozitif gidiyor hayatın =).

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

evet uzundu :) iyki okulun var lalisim,tadini cikar bence ben ozluyorum walla okulu:( begenmene sevindim yaptiklarimi.evet cok sukur iyi hayatim,ufak eksikler var ama onun icinde yapilacak birsey yok,eksiksiz olmuyor ,onunla yasamayi ogrenmek lazim :)

Adsız dedi ki...

Bayılıyorum seni okumaya ben..

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

leyli :) allahim ne guzel bi yorum bu :) cok tesekkurler,sadece okuyan birileri oldugunu bilmek bile cok mutlu etmeye yeterken bukadari fazla :)

... dedi ki...

harika bi haftasonu olmuş ki bu=) fotoğrafların çook güzel, sen hep öyle bak^^ taşlarına da bayıldııım. ellerine sağlık=))

Profösör dedi ki...

güzel paylaşımlar.. fotoğraftan sonra da grafiğe başlarsın sen. İyi de olur..

Adsız dedi ki...

Kendi fotoğrafın güzel
Dudaklar süper görünüyor.
Bende pizza yapıcam bu ara canım mutfağa girmek isterse.Senin pizzan daha havalı duruyor.

severim deliyi dedi ki...

pizza için bişey diyemiycem tadına bakmadım:)
ama taşlar harika..öwücü öwücü yorumlar atmayı sewmiyorum ama beğendiği bişey oldumuda söylemeli insan.gerçekten çok güzeller.özellikle de baykuşa bayıldım.çok özenli çalışmışsın.daha önceki postunda taş boyuyorum yazdığında hiç böyle güzel bişi canlanmamıştı kafamda..kısacası ellerine sağlık :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

particle,cok tesekkurler :) mutlu oldum :)

profosor,keske baslasam profosor,yapabilecegim herseyi yapmak ,yapmadan gitmemek istiyorum bu hayattan :)

nefes,cok tesekkurler :) utandim :) ev pizzasi gibisi yok zaten,hem mutfak iyi bir rahatlama alani

Severim deliyi,cok dogru soylemissin,blog alemi fazla ovucu mesajlarla dolu, tabi insana iyi hissettiriyor guzel sozler ama ben yalan bi guzel sozdense gercek bir aci sozu tercih edenlerdenim her zaman.boyadigim taslari begenmene gercekten cok sevindim :)

Adsız dedi ki...

Oyy ne güzel kareler bunlarrr.. Ayrıca resimde ki sen isen şayet çok hoş bir yüzün var canım :)

Baykuşun ve kozalağın onlar çok şahane olmuş Ayrıca çok yaratıcı bir yanın var. Karga tüyünden bile faydalanabiliyorsun ne mutlu sana :)

Ve canım çekti pizza falan, iştah kabartıcı şeyler paylaşınca ben daha çok pis boğaz oluyorum :))))

zeynep bayram dedi ki...

ilk fotodaki anjelina jolie mi canım...

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

fisilti,:) cok tesekkurler ,evet benim fotograftaki :) yaptigim baykusu begenmene sevindim :) copcu gibiyim herseyi biriktirip sonra faydalaniyorum bi sekilde :)

zeynep bayram,:) cok tesekkurler resimdeki benim :)

Mutlu Eller dedi ki...

Dolu dolu bir hafta sonu olmuş, süper! Taşlar da çok güzel, beğenmediğiniz baykuş da dahil hepsini beğendim. Pizzaların kokusu buralara geldi, iştah açıldı:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

seminin mutlu elleri,tesekkurler,begenmeniz mutlu ediyor :)

Cyberduck dedi ki...

Noktai nazar itibariyle;

kendini moralize edebileceğin,

motive edebileceğin,

deşarj edebileceğin,

nitelikte meşgalelerinin olması ve bunlara gösterdiğin fizyolojik / ruhsal meziyetlerinin ekspresyonizmini icra ediyor olmak, mutena bir duygu olsa gerek :).

Geçmişin izlerini yansıtan, geçmişi anımsatan (retrospektif), kadrajlara kapı açan, blog mizanpajını kap(ı)layan, eski(miş) görünümlü kapı çekimlerine intikal edilecek olursa...

ki hiç gerek duymuyorum :) Çünkü tek kelimeyle ''muhteşem''.

Lakin kendi iç hesaplaşmalarının bir ürünü olan kamera çekimlerinde özgünlüğü kenara atarak efektler kullanıyor olman, ayrı bir meziyeti gözler önüne seriyor :).

Benim merak ettiğim konu,

direkt kamera ile mi efektliyorsun?

Yoksa dolaylı yönden, görsel düzenleme programları vasıtasıyla mı?

Bu sorum, ürünlerini içerisine sığıştırdığın çerçeve içinde geçerli (:

Hım sırası gelmişken, taşları gediğine oturtmakta lazım...

Taşların da harika görünüyor -özellikle benim işkilli böcek olarak adlandırdığım 'ladybug'- :).

İnşallah bizim de güzel bir haftamız olur :). Kocaman bir busemiz olduğuna göre...

****

Saygı ve Sebgilerle...

bokböceği dedi ki...

ya doz sormadan edemeyeceğim de o üst dudak da ne öyle tamam gayet seksi olmuş da botoks mu kollojen mi merak ettim.belki ben de yaptırırım diye ama doğal değil sanki,bana mı öyle geldi?

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

cyberduck,eski kapi cekimimi "muhtesem" bulman beni cok mutlu etti cok tesekkurler gercekten :) hele taslarimi begenmen(begenmeniz) birseyler yapabildigimi hissettiriyor ve motive ediyor beni :) cekimi ne ile yaptigima gelince :) bildigin iphone ile yapiyorum :)(hayalkirikligi yaratti biliyorum ama gercek bu:() bi program var onu yukluyorsun degisik isik oyunlari renk oyunlari eskitmeler yapiyor cektigin fotolarda (instagram)

bokbocegi,:) iyi ettin sor tabide hic bisey yok bildigin normal dudak :)yaptirma herseyin dogali guzel bence simdi kolojenli rujlar var is goruyor birde blistex var eczanelerde filan satiliyor boyle beyaz bi krem kutusunda gibi onu kullaniyorum ben( angelinada onu kullaniyormus) onu al ben farki gorebiliyorum kendimde gayetde ucuz 7 yada 8 tlydi sanirim

Cyberduck dedi ki...

Modern teknoloji bünyesinde hayal kırıklığı yaşayabileceğim bir nokta kalsaydı, bahsini etmiş olduğunuz 'hayal kırıklığını' özümü de içine katarak, doyasıya yaşardım :).

Lakin aldığım cevap neticesinde, şaşırmadığımı da söyleyemem :). Belkide asri telefon teknolojisinden nasibimi almadığım içindir. Arkadaşlarım istihza edip duruyorlar, ''Bu devirde böylesine antika bir telefon kullanılır mı?'' diye. Bense lüksümden daha çok, sağlığıma ihtimam göstermeyi yeğliyorum. Radyasyon falan filan fıstık...

Paylaşmış olduğun çekimlerin gerçekten çok hoşuma gitti :). Lalettayin çekilmiş olduklarını düşünmüyorum. Onlarda özen var, emek var, estetik var, varoğlu var...

Bu kadar edebi kelamdan sonra, gafımın da gölgesine sığınarak :D, size mutena bir site sunmak istiyorum;

Buyur

****

Saygı ve Sevgilerle...

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

CYBERDUCK,yaa aslinda benim cep telefonum bile yok biliyorum iphone dedim ama aslinda benimki ipod,su muzik dinlemek icin olandan,sevgilim dogum gunum icin almisti,spor yaparken sikiliyorum muzik dinleyeyeyim diye,sonradan kesfettim bi suru ozelligini,profosyonel bi kameramda olmadigi icin,onunla cekim yapmaya basladim,babam profosyonel bir fotografcidir ve hep dogustan yetenegim oldugunu soylerdi,simdi sen ve baskalari begenince fotolarimi cok mutlu oluyorum :) nerdeyse hergun yollara dusup bana hos ve ilginc gelen seyleri resmediyorum :) vermis oldugun siteyide inceliycem birazdan cok tesekkurler
sevgiler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails