16 Kasım 2011 Çarşamba

Ogrenci BEN : Artik neden yazamadigimi biliyorum...


Ozluyorum sizi,bloggerda gecirilen ucsuz bucaksiz saatleri,bir blogdan dalip digerinden cikmayi, ama olmuyor eskisi gibi,arada bir girip cee deyip geri gidiyorum,hic icime sinmiyor,beni izleyenlere haksizlik ettigimi dusunuyorum ,uzuluyorum ama elimden bir sey gelmiyor.
Artik yazamiyorum cunku ben yeniden OGRENCI'yim.
Yani sey, eskiden, bundan 1 veya 1,5 yil once herkesin yasadigi yasanmisliklarimla beraber kendimi artik bir cok seyi cozmus hissediyordum,acilar yasamis,kayiplar yasamis,kalp kirikliklari yasamis,degisik hikayelere bazen tanik olmus, bazen o hikayelerin esas kizi olmustum ve biliyordum artik birseyleri(!) ,hayati(!),ne yapmak gerektigini(!),her durumda hayatta kalmistim,yalniz da olmustum,basarisiz da olmustum,boslukta sallanmis ama hayatta kalmistim ve daha guclu donmustum,sandim ki bunlar hayati anlamaya cozmeye yeter, sandimki ben artik her durumun ustesinden gelecek guce sahibim,herseyi gormustum dimi ben, NAHH gormusum :)
Ezberlerim bozuldu,bildigim bi kac kucucuk sey disinda hic bi halt bilmiyomusum.
O sikici ogretmen kiyafetimi attim uzerimden,yeniden beyaz yakam var boynumda,ve calismam gereken dersler,bir suru ev odevleri filan,hii hala istiyorsaniz bir ogrencinin hikayesini dinlemeyi,yasadiklarina tanik olmayi ben buralarda olucam,sizinle cektigim fotograflari,ev odevlerimi paylasicam,
ve sanirim ben artik olene kadar hep OGRENCI kalicam...
P.S.: Cok sevdigim uc isim beni mimlemis ve cok mutlu etmis,en kisa zamanda yanitlicam...

                     Onlar artik tas degil

bacteria :)

Bi arkadasimizin kizi 1 yasina girdi haftaya bize yemege gelicekler ve benden bu minik hediye masada onlari bekliyor olucak

pebble beach fotograflamayi en sevdigim yer :)
behcemizin kuru dallarla kapli halinide seviyorum
boynu bukuk agacimiz
en sevdigim vazom :)
ve sokagimizdan kartpostal gibi bir manzara :)

14 yorum:

severim deliyi dedi ki...

tatlım seni çok iyi anlıyorum.bazen insanın anlatçak çok şeyi olsa dahi içinden seslendirmek gelmiyor.sessizliğin içinde daha huzurlu hissediyor.yinede iyi geliyor sesin.yazınla iyi olduğunu hissettim.bu sevindirici.hayal gücün ve yeteneğin ise hayranlık uyandırıcı.çok güzeller gerçekten..bir tanede benim için boyarmısın? şöyle kocaman,yuvarlak mavi gözleri olan,sarı sarı saçlı..yüzündede kocaman bir gülücük taşıyan.ben olayım işte o.dalya olsun adı..evinde öyle bir yere koyki hatta onu göremediğim yerler görsün,olmadığım yerlerde olsun...o şekilde belki daha mutlu olurum..

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

severim deliyi,cok tesekkurler yorumun ve guzel sozlerin icin,iyiyim gercekten,zamanla hersey daha da iyi olucak.senin icinde yaparim tabi,elimdeki yarim kalmis islerden ilk firsat buldugumda :) hem belki bigun sana veririm :) kimbilir :)

Guzunkizi dedi ki...

ben de ne acılar ne kalp kırıklıkları görüdm ne kazıklar yedim oldum işte diyorum.ne yanı demekle olmuyormuymuş?:)neyse daha farkına varmadım en azından.taşlar harika cok yaratıcı cok sevimli.öğrencilerime yaptırmalıyım:) öğrencilik güzeldir..keyifli çalışmalar:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

@guzunkizi,puff :( olmuyormuss,daha ogrenecek tanik olacak cok seyimiz tadacagimiz irili ufakli acilarimiz ehh firsat olursada bi kac kucuk mutlulugumuz varmis yanii olmuyormusuz olmaya daha cok varmis bir varmis bir yokmus...

eLmyra dedi ki...

Doz, o herşeyin yoluna girdiğini zannettiğin anda aslında öyle olmadığını görmek benim de son zamanlarda sık sık yaşadığım bir durum.. ama özletme kendini, yaz.. "öğrenci ben" başlıkları at :) yazmak rahatlatıyor gerçekten. bi de tabi bizi o güzel yazılarından ve fotoğraflarından mahrum etme :) öperim

pelinpembesi dedi ki...

en iyisini yapıyorsun canım. bahçen ve plaj tam mevsime , ruhumuza uygun.daha çok fotoğrafla bizim için..

Laliş dedi ki...

Ben de aynen senin gibiyim kuzum bu aralar. Ne blog yazabiliyorum ne okuyabiliyorum. Ben zaten öğrenciydim bu aralar iyice dibe indim ama en dibe daha çok var sanırım =). Hayatta hep öğrenci olmak güzeldir kuzum, hiç sıkılmazsın =).

Özlüyorum valla seni okumayıü arada açıp bakıyorum yeni şeyler yazmış mısın diye =).

Bir İnce Ses dedi ki...

Şu ağacın dibine bi demir çubuk falan gömseniz bağlasanız da düzelse olmaz mı ? Boynu bükük garip garip duruyo orda :)

Ayrıca evin fotoğrafı mükemmel olmuş. Kartpostal değil direk tablo o :)

severim deliyi dedi ki...

ah teşekkür ederim :) hayal etmesi bile hoşuma gitti:) taş gibi bir hatun olurum böylece ;)

Mutlu Eller dedi ki...

Yazın, yazmak rahatlatır ya insanı.
Bakteri taşları en çok beğendim. Sokağınızın görüntüsü harika, keşke kar yağsa. Çok severim kışı ve soğuğu:)
Özletmeyin kendinizi...

özge bayrak dedi ki...

doz merhaba, uzun aralıklarla devam ediyorsun sanki, özletme kendini arayı fazla açma! addyson için hazırladığın minnoş çok şeker, ben de semi gibi bakterileri çok beğendim. fotoğraflar ise pek bi mevsimsel pek bi hoş... aaahhh o bahçedeki masa ise tam kahve keyfi yapmalık yaa!

zeymurancafe dedi ki...

resımler bır harıka cok hoş kareler ,bence bunca ızlyenın varken fazla ozletme kendını ,hazır oldugunda gel:)

Profösör dedi ki...

Paylaşımından ötürü size teşekkür edeyorum..

Tanya's dedi ki...

Doz Buyucusu,

Hah..öğrencilik bakidir şu yaşadığımız hayatta, ne güzel yazmışsın:)

Bacterialara bayıldım ben:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails