29 Kasım 2011 Salı

SADE-ce BEN : Bir Varmis, hic YOKMUS . . .


Inandigim ve dinlemeyi cok sevdigim bir masal vardi bir zamanlar ,ben vardim icinde ve bir prensestim nerdeyse,.
Guzeldim, akilliydim, iyi kalpliydim.
Giyilecek guzel elbiselerim,icilecek kahvelerim,gidilecek yerlerim, edilecek laflarim vardi hep.
Etrafimda degisik insanlar olurdu,hirsli,asik,mutsuz,depresif,kiskanc,dost.
Hepsini izler,dinler ve hepsiyle vakit gecirirdim.
Bazilari o kadar hizla tuketirdi ki hayati, ruhunu unuturdu kuytu koselerde,ruhundan arta kalan 21 gr lik ,o koca boslugu ise doldurmaya calisirdi devirdigi kadehlerle.
Kendimce anlatirdim onlara ,  ruhunla ilerle , zaman zaman dinle onu diye,Ben dinlerdim cunku ruhumu,onem verirdim isteklerine.
Oyunun icindeydim , ama gordugumu saniyordum gercekleri.
Bugun oyunun disindan yaziyorum bunlari sana,artik gidilecek yerlerim,giyilecek guzel elbiselerim ve edilecek laflarim yokken ,tamda oyuncaklarim elimden alinmisken yani,
simdi simdi  anliyorum  ki
Hayat ,bazen ara vermekmis,
Hayat, korkmadan yeni bir masal yazabilmekmis,
Hayat,"onsuz olmaz" sandiklarindan vazgecebilmekmis,
Hayat, SADE-ce sadelesmekmis ...


8 yorum:

Missbone dedi ki...

Bende oyundan çıkıp bi nefes almak istiyorum artık.
Dışarıdan nasıl gözüküyorum merak ediyorum...
Hatta herşeyi bırakıp yeni bi masal yazsam?

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

MISSBONE,once oyundan cik bi nefes al bi kendine bak,nesin,neler yaptin.sonra onsuz olmaz dedigin bagimliliklarini bi baskasina hediye et ve basla yeni bir masal yazmaya

Laliş dedi ki...

En başından yapamam dediklerin vazgeçmiş buraya gelmişin, yeni masalını orda yazmaya başlamışsın. Karlar prensesi olarak. :) Sanırım Kanada kış aylarına iyice giriş yapıp hava da güneşi göremeyince ortak bir bunalıma giriyoruz :). Hemencecik geçmesini dilemekten başka elimden bir şey gelmemesi kötü. Ama belki bir kardan adam yapmak bile kaybolmuş güneşin mutluluğunu verebilir bize. :) Ay ne bileyim öyle saçmaladım işte :).

İçini ferah tut canım benim, aslında en güzeli bu sadeliktir ...

Guzunkizi dedi ki...

Yeni masalların arifesinde nasıl da iyi geldi nasıl güzel anlatmışsın bayıla bayıla okudum :)Yeni her masalın mutlu biter umarım :)

eLmyra dedi ki...

çok güzel yazmışsın.. cesaret gerektirir yeni bir masal yazabilmek, eğer buna cesaret ettiysen ne kadar güçlü olduğunu gösterir.. çok güzel bir masal olsun bu seferki, dilden dile dolaşsın, mutlu sonla bitsin :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

laliss,lallisimm aslinda depresiff bir yazi degildi, ordan oyle gorunuyor demek. merak etme oldukca iyiyim ben senide opuyorum kocaman.

Guzunkizi,cok sevindim iyi gelmesine,en cok da bu duruma bayiliyorum biliyormusun,okudugun seylerin o an yasadiklarina cuk oturmasi en sevdigim durum :) hepimizin masallari guzel bitsin insallah,operim :)

elmyara,cok saol elmayracim,birseyleri goze alip cikiyoruz yola, risk olmadan hicbir sey olmuyor hayatta ben bu cesareti seviyorum,cesur herkesin masali mutlu biter insallah :)

özge bayrak dedi ki...

dozcum ben de meark ediyorum sen araverince, bekiyorum bi haber bi ses?!
evet masallar çok, bazılarının sonu iyi, bazılarının sonu kötü bitiyor... her bi son yeni bir başlangıç oluyor, ışık tutuyor insana... ne güzel yazmışsın canım, yüreğine sağlık.
kendine iyi bak
sevgiler

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Bense resmin içinde olmayı çok seviyorum, dışından bakmaya korkuyorum desem çok tuhaf gelir mi size?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails