3 Şubat 2012 Cuma

Mim'li BEN : Doz'un Babasi...

Lalisim beni mimlemis,Mim Konusu: Babalar ve Kızları. "Bir baba nasıl olmalı?" (İster babanızla aranızda geçen bir anıyı anlatın, ister itiraf edin, isterseniz sadece ona ne kadar düşkün olduğunuzu yazın)
+ En az 4 kişiyi mimleyin.
Babam,
anlaticak cok sey var hakkinda,
Benim icin cok ozel bir insan,okuyan,kendini her zaman guncelleyen,az konusan bu nedenle az hata yapan,kaliteden ve espriden anlayan(bir de aldigim penguen ve lemanlari ilk kim okuyacak kavgasi olmasa:)  cok zor sinirlenen,sabirli bir adam benim babam.
Onun kizi olmamin en zor tarafi butun erkekleri,onun gibi,yetenekli,kulturlu,esprili,eglenceli,bilgili,bakimli sanmamdi :( haliyle bi kac hayal kirikligindan sonra birini begenmem,onun yukseltmis oldugu citam yuzunden , cok zordu :)
O her konu hakkinda bilgisi olan,yerine gore cok komik,yerine gore agir,karsidakinin ozgurluklerine saygi duyan,bazi turk erkeklerinin aksine son derece modern,kendine saygisi oldugundan kendine bakan,hobileri olan,iyi muzikden anlayan  en sevdigi program gercekten belgeseller olan biridir.Bir rivayete gore,el becerilerimi,fena olmayan muzik kulagimi,espri yetenegimi babamdan aldigim soylenir :)
Ben dogustan sansli olanlardanim biliyorum,cunku herseyi DOZ'unda olan bir ailem vardi benim. iki ev arkadasim vardi sanki,evimize gelen kiz ve erkek arkadaslarim annemle ve babamla sohbet etmeye bayilirlardi.Cogu zaman annem ve babamla olmayi arkadaslarimla olmaya tercih ederdim bu nedenle :).
Duygularini her zaman belli eden bir adam degildir ama ondan ogrendim ben duygularin her zaman sozcuklerle belli edilmeyecegini.
Sevilmek icin cok sosyal olmaya ,birilerine yalakalik yapmaya degil sadece kendin olmaya ihtiyacin oldugunu,farkini anlayanlarin zaten seni ,sen caba gostermeden sevecegini.
Bir de en onemlisi ne biliyormusunuz, kayitsiz sartsiz,bu dunya da ne yaparsam yapayim(banka soyayim,katil olayim,...)beni sadece BEN oldugum icin ve onun KIZI oldugum icin her sartta sevecegini biliyorum.
Her baba kizi icin harikadir,ama Ben iyi baba diyince babamdan baska bir iyi baba modeli dusunemiyorum
Ve  onu hic yargilamadan,sorgulamadan,her sartta sadece Benim babam oldugu icin ve gercekten cok OZEL bir insan oldugu icin COK SEVIYORUM...

14 yorum:

Laliş dedi ki...

Ne kadar güzel kuzum ^^. O zaman sana da babasının kızı demek doğru bir yaklaşım olabilir ^^. Umarım beraber çok mutlu günleriniz olur :).

Mutlu Eller dedi ki...

Bir kız için baba hep özeldir. Zaman içerisinde ne kadar da özel ve güzel duygular alırız babamızdan.
Doz, anlıyorum ki senin baban da birçok şeyi sana aktarabilmiş bir baba. Şanslısın...Ben de kendimi şanslılardan sayabilirim.
Babana uzun ömürler diliyorum.
Birlikte çok güzel günleriniz olsun:)

Elifinelizi dedi ki...

babalar ve kızları
bence şu hayatta çok farklı bir yeri olan bir bağ. Ne mutluki , sevgi dolu bir yuvada yaşamış olmak . Sende şanslılardansın :D

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

lalis,cok saol lalisim :) insallah hepimiz cok gec ayriliriz ailelerimizden ...

semi,cok teseukkurler semicim :)butun annelerin babalarin omurleri uzun olsun,mumkun oldugunca uzun bizimle olsunlar insallah ve evt ben cok sansliyim :)

elifinelizi,evet sukurler olsun ki boyle bir aileye sahibim,hep yanimizda olurlar insallah :)

Profösör dedi ki...

Ne mutlu sana ki böyle bir baban var senin. Tebrik ederim doğrusu..

eLmyra dedi ki...

DOZ'um benim bu mimle beni benden aldın.. çok teşekkür ediyorum, en kısa zamanda yazıyorum :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

profosor,cok teseurler profosor,evet iyki boyle bir babam var benim...

elmyra,bekliyorum merakla :)

DOREMİ dedi ki...

Ne güzel baba sevgisini tam yaşabilmişsin..Biliyor musun banada şanslı senin gibi bir kızı olduğu için..:))

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

cnm ne güzel yazmışsın babanla ilgili duygularını sana bu duyguları yaşatan babanı tebrik ediyor saygıyla eğiliyorum:) ailecek hep mutlu olun inşallah

Babası dedi ki...

Hem KIZIMA hemde ARKADAŞLARINA güzel yorumlar için teşekkür ediyorum, bu soğuk günlerde içimi ısıttınız..

BABASI

tuğba dedi ki...

dozcum inan benim ailemi ve babamı anlatmışsın eminim herkes kendinden bi parça bulmuştur bu yazıda.özellikle arkadaşlarım annem ve babamla vakit geçirmekten çok hoşlanırlar.benim babamda çok modern ve ileri görüşlüdür.üç kızı olupta bu kadar anlayışlı baba bi tek benimki sanırdım.dediğin gibi böle bi babaya sahip olunca eş seçmekte zor oluyor ama bende babam gibi bi eş buldum tabiki hayal kırıklığından sonra.ama çok şükür:))Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin.biz de inşallah onlar gibi anne ve baba olmayı beceririz.bu arada babanın ne kadar düzgün bi insan olduğu yüzüne yansımış.gerçekten çok babacan duruyor.yorumda yapmış çok sevimli.ellerinden öperim babcığının...sevgiler

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Medanseri,Rica ederim :)) âmin babarimiz ve annelerimiz hep yanımızda olsunlar inşallah , kıymetlilerimiz onlar bizim :))

Crazywoman, cok teşekkürler :)) evet cok sansliydim şükürler olsunn :)) sevgiler

Sonsuz dekorasyon,ne güzel bı yorum cok teşekkür ediyorum , sevgiler :))

Babam, canım babam söylediklerim az bile hakkında
:)) cok teşekkürler güzel ve zarif yorumun için :))

Tuğba,cok teşekkürler tuğba güzel yorumun için :)) neguzel benzer babalara sahip olmamız :)) biz cok şanslı kizlarmisiz:)) şükürler olsun :) ve umarım her kızın bizimkiler gibi moder anlayisli çağdaş babaları olsun :)) haklisin fotodan bile belli oluyor icinin güzelliği :)) yorumda yapmış :)) en Sıkı takipçim kendisi
Teşekkür ediyor sevgiler yolluyorum sana ve babana :))

leon dedi ki...

ileride kız çocuk isteyen biri olarak not ettim bunları örnek alıyım babanı. .)

Bestesiyleannesi dedi ki...

Baba taş gibi sağlam duruyor orda bir yerde, sen her ihtiyaç duyduğunda yaslıyorsun sırtını serin serin. O sana hep destek oluyor, dayanak oluyor. Doğrulurken elinden tutuyor. Sen anlatıyorsun o dinliyor, hiç sıkılmadan hiç yorulmadan. Gel diyorsun geliyor, git diyorsun gidiyor. Kızsa da söylemiyor, sana sadece gülümsüyor. Bak diyorsun neler yaptım ben, aferin diyor yürekten yürekten. Koltukları kabarıyor, çaktırmıyor. Sen mutluysan o zaten hep mutlu, sen ağlarken şimşekler hiç bekletmeden çakıyor gözünde. BABA diyorsun KIZIM diyor, CANIM diyor, BEBEĞİM diyor. Dünyanın en mükemmel erkeği gelse yok diyorsun, babam gibi değil. Dağ gibi, taş gibi hep dursun istiyorsun bir yerde.

benim babam bu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails