1 Şubat 2012 Çarşamba

Tembel Ben : Uretmeden gecen bir hafta ve guzel bir surpriz :))

Bu aralar sanatsal(!) bi calisma yok :) icimden gelmiyor nedense,yeni bir tablo yeni bir bebek yapmak
sanirim,kafamda yeni bir proje yok henuz :) ugrastigim bir sey olmayinca da bol bol dusunuyorum :)
Dusundukce hayat zor diyorum gercekten,bu sikayet ettigim anlamina gelmiyor,tam tersi seviyorum zorluklari,yasarken degilde ,gectikten sonra,ardinda bir suru iyi sey birakip giden bir dost, zorluk aslinda.
Yoruyor,acitiyor ama egitiyor ve artik eminim ki sanci olmadan gelisim olmuyor.
Hepimiz ne kadar fazla paylasmaya calissakta sosyal ortamlarda fotograflarla ,yazilarla hayatlarimizi,sadece anlattigimiz ve gosterdigimiz kadarina tanik olabiliyor insanlar,hic bir hayatin kusursuz bir guzellikte olduguna inanmiyorum,inanmadim hic,herkesin kendine gore sikintilari,dertleri dert ettikleri var.
Ve bazen cok onemsiz ,cok ufak bir seymis gibi gorunen bazi seyler baska bir insan icin cok onemli olabiliyor.Bir dosta bir kart atmak,anneni aramayi unutmamak,yasli bir komsunu ziyarete gitmek,eve bir hayvan almak,rafta defalarca sana goz kirpmis bi kitabi sonunda alip okumak,uzun zamandir gorusmedigin bir dostuna,sicacik bir mesaj atmak,en sevdigin diziyi izlemek
hepsi cok minik seyler gibi gorunsede hayatimizin akisini bile degistirecek guce sahip oldugunu dusunuyorum artik,evet eskiden bunlari dusunmez,fazla onemsemezdim,ta ki uzak bir ulkede,tum aliskanliklarimdan,ailemden,dostalrimdan uzak kalana kadar.
simdi anliyorum minicik seylerin gucunu ve degerini ,simdi anliyorum o minicik detayla baska bir insanin tum gununun harika gecebilecegini.
iste benim tam da boyle sicacik bir dost ilgisine ihtiyacim oldugu su zamanlarda uzaklardan bana dost elini uzatan,dusunuldugumu,onemsendigimi,sevildigimi hatirlatan canim lalisim oldu,bana icinde buram buram Turkiye kokan bir paket yolladi,gunumu aydinlatti,blog aleminde belki cok sIK karsilastiginiz bir sey hediyelesme olaylari filan ama benim 1,5 yillik bloggerlik hayatimda bir ilk, bu nedenle benim icin cok anlamli.huzurlarinizda cok sevgili
BIR KESKEYE DAHA YER YOK KALBIMDE'nin sahibi Lalisime cok cok tesekkur ediyorum,beni mutlu ettigi icin:)
lalis den gelen harika pakette ne yokki,ihlamur,adacayi,kabuk tarcin,kusburnu,soguk kis gunleri icin bepantene krem,milka cukulata ve ozledigim icin tarhana bile koymus dusunceli lalisim :) bir de cok guzel bir kart yazmis icine :)

lalisimden gelen kutuyu almak icin postaneye gittigim de cikmisken biraz da fotograf cekeyim dedim
yukarda gordugunuz manzara bana "yok artik" dedirtti :)
biraz ilerde de dexter'in kesim hanesini buldum :)


kis aylarinin ve karin keyifli taraflari da yok degil :)

aksam uzeri sevgilimle kar temizlemeye ciktigimizda bu kardan madam'i yaptim bende :) pek minik oldu
bahce de gezerken bu X-men'i kiskandiracak sarkitlari gorunce sok oldum :)
aksamimizi ise bu guzel sey ile sonlandirdik

Kucuk detaylari unutmadigimiz gunler diliyorum
kucucuk bi opucuk

16 yorum:

Semi`nin Mutlu Elleri dedi ki...

Doz`um ara sıra tembellik etmek, mola vermek iyi gelir insana.
Nereye koşturuyoruz ki, durup bir nefes almak, etrafımızdaki minik detayların farkına varmak için ideal bir zaman..
Lalis ne kadar düşünceli gerçekten, istediğin bir şey olursa ben de gönderebilirim. (hiç çekinme bu konuda)

Bizim buralar da karlı ama sizinkine benzemez hiç:)) Bilirsin buraları, biraz kar yağar ortalık kaos, insanlar şikayetçi...

Not: Kardan Madam çok şık:))

Geronimo dedi ki...

Vavvv çok tatlı hediyeler, kıskandım seni :)
Ne güzel düşünmüş, sevilir ki laliş:)
Kardan adamın kolları harika yalnız:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

semi,evet semi aynen oyle,bugunlerde canim hic birsey yapmak istemiyor ve bunun da tadini cikariyorum :) lalis cok dusuncelidir saolsun.sana da cok tesekkurler :) dusunup soylemen bile cok onemli ve anlamli benim icin cok tesekkurler :)insanoglu tatmin olmuyor iste kar yokken kar olsun istiyor yaginca sikayet ediyor,hepimiz boyleyiz ne yazikki,farkinda olmak degisim icin onemli bir adim ama :)
sevgiler

funda,cok tesekkurler,evet hediyelerim harika saolsun lalisim cok dusuncelidir :)
kardan madamimin kollari super evet biliyorum :)

Geronimo dedi ki...

çok pardon madamdı dimi :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

funda, ehuehu :) hic sorun diil :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

funda, ehuehu :) hic sorun diil :)

Elifinelizi dedi ki...

içim buruk okudum sanki yazdıklarını . haklısın aslında sadece bir yüzümüz görünüyor çoğu zaman ama sanki mutlulukları paylaşınca daha bir çoğalıyor ya belkide ondandır .
hediyelerin çok ama çok dosthane gerçekten . kimbilir nasıl kokulu kokulu gelmiştir . çok ince bir davranış keyifle tüket hepsiciğini

Guzunkizi dedi ki...

Doz,bazen hiç bir sey yapmamanın keyfini de sürmek gerek.O da bizi düşündürür,büyütür.
X men sarkıtlara pess diyorum:)

abakr dedi ki...

gözlerim dolu dolu okudum yazılarını,o kadar içtensinki,blogunu yaklasık 1 haftadır keşfettım ve sureklı bakıyorum acaba yenı bırşey paylaşmışmısın diye,iyiki varsın doz buyucusu,ben ıstanbuldayım ne ıstersen gonderebılırım sana :)
sevgiler,

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

elifinelizi,evet genelde bi parcamiz yansiyor,bazen cok mutlu gorunen hayatlarin icinde de bir suru huzunler olabiliyor.ama yola devam herseye ragmen :) cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin :)
sevgiler

guzunkizi,evet haklsiin,hicbirsey yapmamak aslinda bazen cok sey yapmaktir:) sarkitlar fena :)

abakr,ahh ne guzel bir yorum bu boyle cok mutlu oldum,cok iyi geldi cok tesekkur ederim,calismadigim icin kendimi bazen ise yaramaz hissediyorum ama yazilarimi okuyan bir insanin bile kalbine dokunabiliyorsam,cok ise yariyorum demektir :) onemli hissettim kendimi :) sen ve senin gibiler de iyiyki varsiniz :) senin gibi dusunenler icin cok daha SIK yazmaya calisacagim
kocaman sevgiler

Küb'hane dedi ki...

cok sahane anlatmissin cidden, ufacik seylerin bazen nelere, aslinda en büyük mutluluklara sebebiyet verecegini.. cok hos, dilerim dostlugun bir ömür sürer. birbirinizin kiymetini iyi bilirsiniz, uzaklarda olunca insan bazi seylerin daha net farkina variyor gerci, sende de öyle olmus sanki..
fotograflar da cok güzel. o kirmizi boyali el izinden tirstim ne o korku filmi mi cekiyorsunuz :S

Laliş dedi ki...

Ben sana duygularımı nasıl anlatayım kuzucum bu yazından sonra. Nasıl duygulandım, nasıl mutlu oldum anlatamam :). Ben o kutuyu büyük bir zevk ve mutlulukla hazırladım. Aileden ve sevilen şeylerde uzakta kalmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimden, az da olsa yanımda ne getirdiysem paylaşmak istedim senle :). Belki biraz renk katarım diye hayatına, ben bu kadar renk katabileceğimi düşünmemiştim :). Bu arada ben sana 3 tane krem getirmiştim, bir tanesini kutuya koymayı unutmuşum, yeni fark ettim. Onu da ilerleyen zamanlarda yollayacağım. Mayıs gibi ablamlar buraya geldiklerinde getirdiklerinden bir mutluluk kutusu daha hazırlayacağım sana inşallah :). Bu sefer daha kocaman olacak çünkü pişman oldum bu küçücük kutuyu seçtiğime. İstediğim kadar şey koyamadım içine. :( Aramızda bin kilometre var senle ama olsun, ne zaman istersen senin yanındayım kuzucum :).

CEPAYNASI dedi ki...

o küçük ayrıntıların hayatı güzelleştirdiğine,
yaşanılır kıldığına inanıyorum:)
hep o paket gibi güzel süprizler olsun hayatında!

Üsturupsuz Yazar dedi ki...

yahu Laliş bir tanedir! Beni de güzel kartpostalıyla nasıl mutlu etmişti! El yazısı da bi harika!Oy!

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

kubra i.,cok tesekkurler begenmene sevindim yazimi,insallah uzun surer dostlugumuz.kirmizi boyali el esprili birinin yaptigi hos bir detay,korku filmi degil :)

lalisim,teskrar tesekkur ederim,biliyorum mutlulukla hazirladigini,dusunmen bile yeter hep dedim diyorum.iki kutu bile fazla hic gerek yok kuzum 3.kutuya,kutu kucuk demissin daha ne olsun delimisin sen.ben baska kutu filan istemem,sen bana kart at arada bu bana yeter,tabi ben de sana :)

cep aynasi,bende katiliyorum,iyi ki var hayatimizda o kucuk detaylar,kucuk mucizeler ve mucizeler yaratan insanlar.cok tesekkurler guzel dileginiz icin.
sevgiler

usturupsuz yazar,evet lalis cok ince ve dusunceli :)

kitana dedi ki...

Karlı fotoğrafları görünce özeniyordum, burada da yağdı sonunda yalnız ne bir kardan adam ne de bir kardan madam yapabildim hastalık yüzünden:(
Birileri tarafından düşünüldüğünü bilmek nasıl mutluluk verici bir şey değil mi?
Şanslı büyücü seni, ne güzel insanlarla çevrilisin, mesafeler önemsiz:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails