5 Mart 2012 Pazartesi

Yine BEN : Tanistirayim Manik DOZ . . .

Manik gunlerimden birinde, icimdeki Polyanna ile kol kola gezerken,ondan izin isteyip hemen gelip sana etegimdekileri dokmek istedim cok sevgili Dozsever ,biliyorum sen de sevmiyorsun beni depresif gormeyi,ama iste her ne kadar "duragan ruh hallerimi ozluyorum " desem de sen inanma, ben inis ve cikislari cok seviyorum,cok renkli buluyorum, hayat tek duze,hep ayni ruh halleri hep ayni kimliklerle cekilmez diyorum,sukurler olsun ki bir suru BEN var icimde,sikildikca bir yenisini disari cikariyorum.
Dedim ya bugun polyannamla kankayiz :) beraber yemek yaptik, mutfak penceremize perde yaptik,perde dediysem bildigin perde degil,tamamen kendi atmasyonum olan perdemsi bisey .Dur gostereyim;

bu, henuz boyanmamis hali

bu da boyanmis hali,5-6 tane daha yapinca bitecek :) bitince de paylasirim :)

Gunese de burdan tesekkur etmek istiyorum tembelligi birakip gunumu aydinlatmaya karar verdigi icin :)
Ayrica yakinda Pasaport islemleri icin bi kac gunlugune torontoya kacma ihtimalimiz var bu da pek musmutlu bi haber . Gezilecek yeni yerler ve bir suru yeni fotograf demek,iki cok sevdigim blogger arkadasim lalis ve merail ile de tanismak icin  harika bir firsat :)
Sonra da insallah bu yaz Turkiye planlarimiz var bakalim,henuz kesin olmamakla beraber hayali bile cok guzel nerdeyse 1,5 sene olucak annemi ,babami ,dozimi gormeyeli :( cok ozledim hepsini.
Annecik demisken onun bana yeni yolladigi resmini de koyayim bari tam olsun :) bir de bana oyle guzel ortu ve yastik ormus ki elleri dert gormesin :)
Usumus kapusonunu takmis guzel yuzlum :)
bebegimin benim icin yaptiklari :)
 "benim icin yapilmis seyler" demisken aklima geldi bak, cok sevgili ve dusunceli  instagram arkadasim ve ANTIPARADIGMA blogunun sahibesi zeinepuu : )  bu sahane domokun yastigi yapmis bana,o kadar zarif ki,cok begendim dememle senin icin de yaparim demesi bir oldu 

tek kelime ile bayildim,cok guzel seyler yapiyor bence bu yaptiklarini blogundan satisa cikarmali benim gibi dikis konusundan anlamayan hanimlarin evlerinde de bulunmali boyle sahane yastiklar :)
Turkiye'ye gidip bu sevimli yastiga kavusmak icin can atiyorum ve burdan zeynep'e tekrar tesekkur ediyorum :)
Haftasonu bir boyama aski aldi beni,hii yokmuydu zaten diceksiniz vardi da bu baska,evdeki esyalarin,kavanozlarin boyanmasi durumu yoktu :) bu yeni cikti :) sprey boyalar aldim sevdigim renklerde ve biriktirmis oldugum bir suru zeytin kavanozum simdi daha sempatik oldular :)

Henuz suslenme islemleri bitmedi bitince paylasicam :)
son olarak mutfagimin benim icin ne anlam ifade ettigini anlatan bir fotografla, polyannami  daha fazla bekletmeden gidiyorum

SIHIRLI  bir opucuk :)

9 yorum:

Kubik Epitel dedi ki...

Bu mutfakta kara tahta fikrini çok sevdiğimi söylemiş miydim? ayrıca o labdan iksir filan istiyorum. Ya da polly senden sıkılınca az bu taraflara salıver :)

coco-jelly dedi ki...

Süpersin elin değmiş belli;)bizden de sana sihirli öpücük;)

antiparadiqma dedi ki...

:)
benim için zevkti , baslamamla bitmesi bir oldu , hem kısmetlisin hemde işin su gibi :)
orda , kendini yalnız hssettgn bu zamanlarda birazcık gülümsettiyse benim domokunum ne güzel işte ! :))
öpüyorum >.<

kitana dedi ki...

Sen ne kısmetlisin öyle maşallah:)
Büyülere başlanmış, ilham perilerinle polyy kanka olmuş aman aman böyle devam, yaptığın herşey çok güzel.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

kubik epitel,hic sorma mutfakta kara tahta hizla yukselen bir trend,ben de geri kalamazdim :) lab den bir iksir dusunucem senin icin :) polly degil de ben gelsem olmaz mi :) ?

coco,cok saol jellycim :) begenmene sevindim :)

antiparadigma,gorumyomusun nasil mutlu oldum,her yerden tesekkur edesim geliyor sana ,ayrica ben de senin icin kucuk bir hediye yapmak istiyorum,sen de baktikca beni hatirla :)

kitana,cok tesekkurler :) insallah boyle tam gaz devam
opuyorum kocaman

Kubik Epitel dedi ki...

olmaz mı hiiiççç??!!çok da güzel olur, iyi olur.sattım polly'i zaten hiç sevmem bilirsin.

Laliş dedi ki...

Ben de gelmenizi sabırsızlıkla bekliyorum kuzum ^^. Oturup karşılıklı saatlerce sohbet edip gülelim istiyorum =).

antiparadiqma dedi ki...

rica ederimmm :) böyle sevgi dolu bi evde domokunda cok mutlu olucaktır.. ;)
ahh ugrasma ; sen yapmışsın gibi mutlu oldum bende..>.<

Mutlu Eller dedi ki...

Mutfakta kara tahtayı ben de çocuklar için yaptırmıştım. Mutfak dolaplarının iki tanesi kara tahta aynı zamanda:)) Arada resim yapıyorlar, bazen ben de menüyü yazıyorum:))
Doz`um umarım aksilik olmaz da anneciğine, ailene kavuşursun bu yaz.
Örtü ve yastıklar harika görünüyor, ellerine sağlık annenin.
Toronto`yu benim için de şöyle bir gez, fotoğraf zaten çekersin bol bol:)))
İniş çıkışlı haller güzeldir aslında. İnişte çok uzun kalmadığın sürece bu gel-gitler keyiflidir de...Ben bu halini pek sevdim:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails