24 Temmuz 2012 Salı

Keyifci BEN : Geciyordum,ugradim . . .


Hayatimda genellikle istedigim seyleri yaptim ve bu hep harika gorundu gozume.Annem derdi "bir gun mecbur kalicaksin istemediklerini yapmaya" diye ,gulerdim olsun derdim o gune kadar devam edicem keyfimi dinlemeye. Otuz yasinda ogrendim keyfimin dusmanim oldugunu,tamam guzel sey keyifcilik ama uzun vadede bana zarar veriyor erteliyorum yapmam gerekenleri.Aylardir bloguma birak yazmayi acip bakmiyorum bile, nedeni cok basit : canim istemiyor ! yazacak bir sey bulamiyorum,bulduklarimi yazmak istemiyorum.Eskiden az kisi biliyorken ne guzeldi, anlik mutsuzluklarimi buraya anlatir,rahatlar, unutur giderdim,simdi annem , babam ,esim bakiyor ne yazmisim diye ben de icimden gecenleri yazamiyorum haliyle . . .
Hala buralardamisiniz,ara da bir sey yazmismiyim diye bakiyormusunuz bilmiyorum.
ama burdaysaniz,sizi gercekten cok onemsiyorum cunku biliyorum ki iyi dinleyici az bulunur birseydir,ben burda dir dir konusurken siz sessizce beni dinliyorsunuz,belki katiliyorsunuz soylediklerime belki katilmiyorsunuz,ama ordasiniz,ve ben bunu biliyorum ve bu beni mutlu etmeye yetiyor.

Anlatacak cok sey var ama hepsi icimle ilgili disimda hersey ayni.1,5 ay Turkiye'de kaldim 1,5 yildir gormedigim annemle babamla ve sevdiklerimle vakit gecirdim ve goz acip kapayincaya kadar gecti zaman,simdi yine Kanada'da evimde,erken emekli hayatima devam ediyorum,hala resim yapiyor ,kitap okuyor muzik dinliyorum.Her sey ayni yani.
Geciyordum ugradim,bunu daha SIK  yapicam.
ozlem dolu opucuk...

16 yorum:

Adsız dedi ki...

AH BE DOZ, ANNE EVINDEN KOCA EVINE GECTIN YINE OZGURLUK YOK DEĞİL Mİ! EMEKLI(NEDEMEKSE?) OLMUŞSUN...

BU ARADA OZGURLUK NEDEMEKSE?

Mutlu Eller dedi ki...

Hala takipçinim Doz, arada bakındım bloğuna.
Olur böyle zamanlar, blog yazmak bir zorunluluk haline gelmemeli zaten. Bu keyfi bir şey bizler için. Biraz paylaşım biraz onay almak....
Tatilin eminim çok güzeldi ve sana iyi gelmiştir kesin. Kanada hayatın devam, sakinlik, dinginlik.
Umarım yazmayı bırakmazsın.
Güzel resimlerini ve diğer yaptıklarını da paylaşmayı unutma:) özledim seni:)

Mia Wallace dedi ki...

puantiyeli elbisen ne tatlııı :*

Adsız dedi ki...

bu blog tamam hacı, yeni bir blog aç ;)

cecilia dedi ki...

insanın içindekileri yazamaması kötü bişey, oysaki içimizdekileri yazarak rahatlayıp kurtuluyoruz sıkıntılarımızdan. ama işte o okuyanlar durumu var..:) bikaç kareyle de olsa evin çok güzel görünüyor..

Elif Ayvaz dedi ki...

Evet, daha çok uğramalısın.

AsOrTiK dedi ki...

tabiki unutmadık, ara ara geçerken bakıyorum ama göremiyordum. sadece seni merak ediyordum. iyi olduğnu öğrendim mutlu oldum. geçerken sık sık uğra, iyiyim de, tekrar git:) kocaman öpücükler
sevgiler

Geronimo dedi ki...

Bir blog daha aç biz seni buluruz :)

DOREMİ dedi ki...

Ne güzel nihayet buradasın..:))Özlemm gidermişsin:))artık tatil fotolarınla anlat bakalım..:))

pelinpembesi dedi ki...

çok az geçiyorsun amaa:((

Unknown dedi ki...

Özgürlük ne güzel şey , ertelemek de .Böyle okuyunca kulağa çok hoş geliyor...

Guzunkizi dedi ki...

Aile ve tanıdıklardan herkesın ,her yeri bilmesi iyi olmuyor işte bazen.Soğutuyor insanı,yazmak istemiyorsun,o ne der bu ne derler başlıyor.Özgür bir yer olsa burası ,kimi kimsecikler bilmese daha iyi olur bence de:))

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

semi,ahhh semi cok mahcupum sana,seni gorebilmek,iki cift lafin belini kirabilmek el emeklerimden birini hediye edebilmek istedim,ama hic firsat olmadi,hep aklimdaydi oysa ki :( ama o 1,5 yildan sonra herseyi 1,5 aya sigdirmak cok zordu bi suru sey eksik kaldi ama bir daha ki sefere yapicaz bunu insallah.onemlisin benim icin.sarildim simsiki.

mia,sensin tatli olann miamm :)

cecilia,evet aynen oyle bakalim belki yeni bi blog acarim kimbilir,ev annemin yazligi aslinda benim evim degil ama emegim coktur :) begenmene sevindim

eliff,haklisinn :(

asortik,cok naziksin ve mutlu ettin beni cok tesekkurler sevgiler

funda, yapabilirim oyle bi cilginlik her an :)

crazy,evet tatil fotolari cokk yakinda postlaniyor :)

buket,ahhh buket cok haklisin :( insallah daha sik yapicam bundan sonra

duslerimden inciler,evet biliyorum uzaktan cok hos geliyor,hele bu iki luksu fazla yapamiyorsan daha da hos ama su erteleme isi uzun vadede cok sinir bozucu hic tavsiye etmem.

guzunkizi,cok haklsin,onlardan birsey sakladigimdan da degil,sadece o gun canim mutsuz seyler yazmak istese ve oylesine bile olsa ben yarim saat sonra unutacakken annem babam onu okuyup uzulecek ,kalici birsey sanicak diye yazamiyorum iste :( kafalarinda kurar aileler cunku

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Resmen özlemiştim yazılarını,yani seni:)

SERHAN dedi ki...

OOOOO EBRU POLAT KANADAYA GELMİS HOS GELMİS. ESERLERİN COK GUZEL BİR ARKADASIN TAVSİYESİ UZERİNE BAKIYORUM.TORONTOYA DA BEKLERİZ. BAKTİGİMADA DEYDİ SENİN GÜZELLİGİNİ GORMUS OLDUK

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

asabi bakire,cok tesekkurler :)buralardayim artik :)

serhan,coktesekkurler guzel iltifatlar icin ama yaptiklarimin ovulmesini tercih ederim :)(ki onu da yapmissin zaten :)torontoya geliyoruz sik sik :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails