25 Temmuz 2012 Çarşamba

Tatilci BEN : Doz'un Turkiye maceralari vol :1


Tatil icin yollara dustugumuzde o kadar heyecanliydim ki uzunca bir zaman ailemden dostlarimdan ayri kalmistim ve hem onlari cok merak ediyor hem de beni nasil bulacaklarini merak ediyordum,evlenip ertesi gun ayrilmistim ulkeden ve onlar icin hala yeni gelindim cunku dugunden sonra hic birlikte vakit gecirmemistik.
Turk yemeklerini ozellikle simit ve beyaz peyniri cok ozlemistik sevgilimle,her seyi yicemm diyordum onume konan herseyi .1,5 ay kalicaktim turkiye de ve kendime 2 kilo alma hakki vermistim ve donerken de tam 2 kilo almis olarak dondum :) 2 gun istanbulda,2 hafta adanada,2 gun ankarada geri kalan gunlerde de Cesme de yazliktaydim.
Turkiyede ki ilk bir hafta da eskiye gore o kadar sessizdim ki (cevremdekiler soyledi bunu) 1,5 yil evde oturup minimum sosyal hayatta yasadigim icin sanirim,sohbetlere katilmakta biraz gucluk cekiyor genelde dinleyici oluyordum (aslinda bu sessizligimde yapilan sohbetleri biraz gereksiz bulmaminda etkisi olabilir :) ama takip eden gunler eski gunlerimi aratmayacak kivama geldim :)
Ulkemin bir cennet olduguna bir kez daha karar verdim,her sey harikaydi,en cok da ailem ve sevdiklerimle gecirdigim anlar...
Baba ocagi , anne kucagi :)
Adana'da boyle guzel anne yemekleri yedim :)
baba kiz elimizde fotograf makinalariyla dolaniyorduk evde :)

O kadar cok fototgraf var ki sizinle paylasicak arkasi yarin deyip kaciyorum. . .

9 yorum:

bakimblog dedi ki...

nihayet döndün :) hoşgeldin :)

Selin Ergeçer dedi ki...

ahh o yemekler, o sofra, nasıl tam da anne elinden çıkmış olduğu belli :))

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

hoşgeldinnn çok keyifli olmuştur baba ocagında olmak annemizde çok zevkliymiş bu arada ben direk sandalyelere takıldım:))))

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

bakimliblog,cok tesekkurler . . .

selin ergecer,offf nasil ozluyorum :( hic sorma.

sonsuz dekorasyon,hosbuldum :) cok keyifliydi gercekten.annem zevklidir o da benim gibi dekorasyon asigidir,ondan almisim bu meraki,ama o sandalyelerde emegim var benim de :)

Mutlu Eller dedi ki...

Anne yemekleri gibisi yok Doz! Yaşımız kaç olursa olsun anne ziyaretlerinde yediklemizin tadı bambaşka:)Umarım biraz olsun anneciğin, babacığınla hasret gidermişsindir.
Diğer fotoları da merakla bekliyorum.
Sevgiler...

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

ARayı açmayan Sen görmek istiyoruz artık:)

özge bayrak dedi ki...

doz'cum, büyücü'm, üretken'im görüşemedik uzun zamaandır :) iyi vakit geçirmene öyle sevindim ki... daha ne olabilirdi onca hasretten sonra sevdiklerinin yanında!anne-baba ocağına pek bir bayıldım, vintage evin görüntüsü insta fotolarla daha bir hoş göründü gözüme. öperim, sevgiler.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Semi,semim cok haklisin katiliyorum sana.cok opuyorum seni :)

Asabi bakire,cok haklisin asabim bakirem :) elimden geleni yapiyorum bu aralar :)

Ozge bayrak,ozgecim hic sorma,Tr de internetim yoktu,cok sonradan gordum ig mesajlarini,gorusemedik ne yazikki,insallah bir daha ki sefere artik daha sik tr ziyaretleri yapicam insallah.arayi acmayalim :) sevgiler

DOREMİ dedi ki...

AİLE BAŞKADIIIR!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails