7 Ağustos 2012 Salı

Duygusuz BEN : Tam DOZ'unda olmaya calismak...

Yine yeni bir gunden merhaba sevgili Dozsever,
aklimin kendime yetmedigi gunlerdeyim.Dusunmem lazim gelen gunlerde, ne dusunecegimi bile bilmeden oylece beklemekteyim.Buyuk resme bakmak istiyorum hep ,resmin icinde ki ufak ,onemsiz detyalarda kayboluyorum ama biliyorum insan savascidir,dusup yeniden kalkip savasiyorum nefsimin yarattigi dusmanlarla.
Burada ki insanlara bakiyorum,duygularini dizginlemeyi basarmis robotik insanlar goruyorum,duygu hata yaptiriyor biliyorum.Aglamak,sinirlenmek,bagirmak gibi insani ozellikler burdaki insanlar icin cok amatorce seyler,onlar bu duygularini bastiriyor bastirmayanlari da elestiriyorlar.Sanirim onlar haklilar,Ornek insan modeli bunlari bastirmayi basarmali,cunku o duygularin hepsi nefsinin istedigi seyler,sen ona karsi durdugun zaman guclusun.
Biz Turkler icin zor seyler tabi bunlar,duygulari ile hareket eden tipik akdeniz insanlariyiz.Once soz soyleyip sonra dusunuyoruz :)
Esimin basket maclarinda tribunden deli gibi tezahurat ettigim gunlerde diger insanlarin bana bakisini hatirladim simdi :) ( hepsi sakince oturmus izliyordu maci)
Hangisi dogru emin degilim,bi yandan duygulari dibine kadar yasamak cok insani,insana ozgu gelirken,diger yandan onlari kontrol altina almak basari icin gerekli gibi geliyor .
Sanirim yine en dogrusu ayni yola cikiyor ; herseyi DOZ'unda yapmak :)
Herseyin Doz'unda oldugu gunler diliyorum
Tam Dozunda Opucuk :)
Su an bu evde annem ve babamla oturup kahve icmeyi cok isterdim :)

 Dozim uyurken gobegini sevip opmeyi
soyle ayaklarimi uzatip ruzgari dinlemeyi
odamda hayallere dalmayi
Annemin sallanan koltugunda kitap okumayi :)

Sahilde dinlenmeyi :)

Arkadaslarimla kahkaha atmayi cok isterdim :)

Not: Bu fotograflar bu yaz tatilin de cekilmis olup tamammen benim ozlemlerimi yansitmakla beraber postun konusu ile hicbir alaksi yoktur :)

6 yorum:

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Fotolar çok hoş,doziye bayıldım.
Ben de genelde özellikle maç izlerken Duygusal DOZ aşımı yaşayanlardanım:D Öyle sakin sessiz maç mı izlenir canım:D
Daha önce de Anneciğinin evinden kareler görmüştüm çok yaşanılası,çok sıcacık bir ortam.Hani benim bile senin yapmak istediklerini yapasım geldi,dozinin göbüşünü öpmek de dahil:D

Nefsinin düşmanlarıyla savaşında başarılar ,bitmez bu savaşlarımız, yenilsek bile rövanşını almak lazım.

Profösör dedi ki...

doz gerekli olan imla hakkıdır. bunu alırsak eğer, herne olursa olsun hakkaniyetle mutluluğu hücrelerimizde yaşarız.

Adsız dedi ki...

Seni okumak ne güzel. özlemişim..

Adsız dedi ki...

insanca pek insanca, olması gereken ile olan arasındaki mesafe gün be gün acılıyorsa, özlem kelimesi o kadar anlam kazanıyor...

AsOrTiK dedi ki...

herşeyi "doz"unda yap arayı bu kadar açma. anlatımın, fotoğrafların harika... yine keyiflendim gidiyorum:))
sevgilerimle

Mutlu Eller dedi ki...

Aynen dedigin gibi tipik Akdenizli insaniz. Duygularimizi sapina kadar yasamayi severiz. Hangisi dogru bilmiyorum, ya da bu isin dogrusu var mi ki?
Özlemen gayet normal, kendini cok kaptirmadigin sürece de problem olmaz. Sahi oralarda hic kafa dengi arkadasin olma ihtimali yok mu?
Ben Polonya'dayken aynen senin gibiydim. (Lehce bilmiyorum baslarda ve bir bebek kucagimda. Yani senden biraz daha berbat:))
Oradaki sonradan buldugum uluslararasi bir kulüp hayatimi degistirdi diyebilirim. Haftada bir bulusmalar, Noel, Paskalya kutlamalari, cocuklu-cocuksuz etkinlikler vs. Tabii ki icime gömüldüm bazen ama cabuk ciktim neyse ki:)))
Öpüyorum seni Doz'um:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails