13 Ağustos 2012 Pazartesi

Mutlu Ben : Uzun bir aradan sonra Cin'li misafir hazirligi ve kazanilmis bir dost :)


Bir haftasonu daha gecti , nasil mi gecti ? film izleyerek,haftasonu yemeklerimizden yiyerek (makarna,hamburger ,pizza ve bbq bizim haftasonu yemeklerimiz :) mac izleyerek,dizi izleyerek,bi suru bros yaparak,yuruyus yaparak,Sevgilinin USA de ki konferansina gidebilmek icin Usa vize basvurusu yapip randevu icin toronto ya bilet alarak .Evet yanlis duymadin bu kiz yine dusuyor yollara :) yasasin :) sadece 3 gunlugune de olsa Toronto ya gidilicek ve itina ile Toronto'nun alti ustune getirilecek, uuu beybi :)
Yarin buyuk gun Turk yemeklerini merak eden sevgilimin isyerinden cinli bir arkadasi gelcek bize,alnimin akiyla cikarim insallah :)
 Menum ; manti,humus,karisik kizartma,inegol kofte,cerkez tavugu,kabakli ve ispanakli borek .Mantiya uyumlu yemekler bulmakta zorlanirim hep ,biliyorum uzyumsuz ama nerden bilcek elin cinlisi mantiya ne uyar ne uymaz di mi :) Birazdan sofram icin cicek  alisverisine gidicem,ve bol bol foto cekicem yarin senin icin :)
Bir de sahane biriyle tanistim,Instagram da :)Zor ve mutsuz bir animda  mail kutumda buldugum maili  ile bana destek oldu,yalniz olmadigimi hissettirdi ,simdi her sabah ondan bir mail gormesem icim rahat etmiyor :) bir de okumayi cok sevdigim ,fotograflarina bayildigim bir blogu var ki yerin de olsam bakmadan gecmezdim,merak edenler hemen tik tik lutfen ,iste karsinizda NEW YORK TURCA :)
Iste bir kac haftasonu atraksiyonu fotografi sana :)

Bu pizzayi sanirim cuma gunu yaptim ayy yoksa gecen hafta mi yapmistim ;-| bilemedim hangi gun yapmistim ,ama yapmistimmm :) valla bak :) asagi da gorunen sekilsiz sey kendi yaptigim sucuk efenim ulkesinden uzak yasayanlara gelsin :)
Broslara taktim bu ara kafayi :)
seviyorum bu saskin suratlari :) pek yakinta ETSY de :)

Son olarak cesitli sosyal paylasim sitelerinde donen bir klip var her izledigimde beni mutlu eden,
oyle ki bu klip yuzunden sevgilime evlenme teklif ettim dun  :)
belki rastlamadin sen , ee izle o zaman belki sen de yeniden evlenirsin :)

18 yorum:

New York Turca dedi ki...

Bende sahane biriye tanistim hemde zor bi zaman vesile oldu, dedigin gibi bu tanismaya. neredeyse o zor zamana tesekkur edecegim, aslinda nereyse degil edecegim :)
Blog hakkindaki bu guzel sozlerle artik istesemde ihmal edemeyecegim sanirim zavalli blogumu :) tesekkur ederim operim.

Üsturupsuz Yazar dedi ki...

Ayrıca o klibe bayıldım, ama ne yazıkki o klip gösteriyor ki "Money Talks".

Ve mantıyla en güzel ne gider sana söyleyeyim, neticede mantı bizim memlekete ait.

Sarma.
Etli sarma ama.
Zeytinyağlı değil, kıymalı olanından.

O da yoksa zeytinyağlı da makbuldür ama bizim orada direkt etli sarma yapılır.

Afiyet olsun balım!

pelinpembesi dedi ki...

bunca menüyü nasıl yapacaksın, başarırsan kocaman aferin sana:)

Selin Ergeçer dedi ki...

yaaa aynı ben işte yaa ben de bu sorunu hep yaşarım, mantıyla hiçbir şeyi uyduramam, okuyunca çok güldüm,demek yalnız değilmişim :))

Profösör dedi ki...

süper.. süper..

Unknown dedi ki...

Bloglardan bir arkadaşım da Kanada'da yaşıyor.. Toronto diye okuyunca sizinle paylaşmak istedim. Okyanus ötesinde belki aynı renkleri yakalarsınız :)
http://gulkk.blogspot.com/

Grace Happy dedi ki...

bu dugun vıdeosunu bende ızlemıstım mukemmel evlneneın bıdaha evlenese bekarların ıse yokmu ya sole damat dıyesı gelıyor...bunun dısında alnının akı ıle cıkacagına emınım ayrıcada ben o broslara bayıoldım

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Video çok şeker.Menü çok güzel.Hamarat doz seni:) Ellerine sağlık

personal.responsibility dedi ki...

uv.. Menü çok iyi :D masayı falan çok merak ettim (: kolay gelsin bence başaracaksın! çinli misafir yiyecek parmakları :D

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

newyorkturca,negzel karsilikli duygularimiz ,hep boyle olsunnn ve blogunda da hep yeni postlar olsun :)

ustrupsuz,haklisin ama burda nerde bulcam ben yaprak :(

buket,yaptim valla birazdan postlicam :)

profosor,cok tesekkurler :)

duslerimden inciler,cok zarifsiniz ve ne guzel bir cumledir o oyle "belki ayni renkleri paylasirsiniz" cevap biraz gecikti kusura bakmayin lutfen ,birazdan inceleyecegim arkadasinizin blogunu,sevgiler

Grace happy,blogunu new york turcam sayesinde kesfettim ve cok begendim :) broslarimi begenmene cok sevindim,tesekkurler ve evet o klip yuzunden kocamla tekrar evlenicem :)

asabi bakire,cok tesekkurler :) optum

derdibolgizil,birazdan masanin fotolari geliyor :)misafirin parmaklari saglam ama allahtan :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Selin ergecer ,ahaha yalniz degilmissin demek ki :) neyse ben pacayi kurtardim :)

otomatik portakal dedi ki...

şaşkın suratlara ben de bayılıyorum.
genelde çizdiğim resimlerde adamları hep şaşkın ve yuvarlak kafalı yaparım :)

onun haricinde sondaki video çok eğlenceli.
şarkıyı seviyordum ve bence harika bir fikir olmuş.. çok eğlenceliler.. enerjilerine hayran kaldım bu çiftin :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

memento,sen benim mementom musun ? dondun mu buralara,yoktun bi sure sanki ? yaniliyormuyum ?

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

memento,sen benim mementom musun ? dondun mu buralara,yoktun bi sure sanki ? yaniliyormuyum ?

otomatik portakal dedi ki...

döndümm döndüüm :)

sen asıl yoktun bir süre ama sen de dönüş yaptın tam oldu :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

memento,negzel donduk ikimiz de ,ben de yoktum uzunca bi sure evet,yazasim yoktu :)

Adsız dedi ki...

efenim başlığımızın aslı; "saatlerce hazırlanıp ayna karşısında kendi fotoğrafını çeken kız" idi malumunuz karakter sayısı olmadık ibnelikler yaptığı için bu şekle sokmak zorunda kaldık fikrimizi. neyse konumuza geçelim biz.
emin olun dikiz aynası karşısında önünde kendilerini çekmelernin sebebi pek ala kaşarlık veya mallık olabilir ama bence özündeki sebep özgüven eksikliği. başka türlü kimsenin kendini beğenmeyeceğini düşünüyor muhtemelen. yani bence öyledir.
10. günümüz tipik modern facebook, msn, blog, space kezbanıdır kendisi. hayatının her karesini fotoğraflara dökmeye çalışır ve işin tuhafı her bir kareyi de az evvel bahsettiğim aracıları kullanarak tüm dünyanın seyrine sunar. bebekliğinden başlayarak her yılı aylara bölüp önemli tarihlerde, düğün, nişan törenleri, tatiller, yaz tatilleri, doğum günleri, kutlamalar, mezuniyetler, anneler günü, babalar günü, sevgililer günü başta olmak üzere, kurban ramazan bayramları dahil olmak üzere, evde, balkonda, kanepede, uyurken, yemek yerken, konuşurken, su içerken, rakı içerken, araba kullanırken, hatta sıçarken bile fotoğraflarını çekerler -gerçekten banyoda, tuvalette fotoğraf çekip facebook a koyan adam tanıyorum- O gün kendini güzel bulmuyorsa tutar ayağının foosunu çeker ve tüm dünyaya bu resimlerini sunarlar. artı bu resimlerin altına arkadaşların da büyük destekleriyle sayfa sayfa yorum yapılır, o gün yapılan her şey canlı canlı anlatılır, yazılır, çizilir, değerlendirilir..

Buna psikolojide ağır kezban vakası denir.

-iki ayaklı leopar kılığına girmeyi sevmeleri
-makyaj yapmadan bi boka benzememeleri.
-sürekli prenses muamelesi yapılmasını istemeleri
-lanlı oğlumlu konuşmaları.
- kafayi evlilikle bozmalari, birlikte olduklari erkege evlilik baskisi yapmalari.
- sürekli "kezban" ve "türk kızı" geyiği yaparak alttan alta erkeklere "ben de sizdenim, onlardan değilim" mesajı vermeye çalışmaları. Ben erkeklerle daha iyi anlaşırım deyip şirin görünmeye çalışmaları
- bulunduğu ortamda sürekli erkekleri güldürme çabası göstermek, ortamın maymunesi olmak
-sevgilisinin dinlediğine izlediğine yanlayıp "oy oşkom no gozol şoylor soyloyosunnnnn yapmaları. erkeği ne derse sığır gibi benimsemesi, en kolay yolu seçip bir erkeğin hayatında asalak olarak kalması böyleeee uzar gider kezbanlık...

kezbanların kendini çok güzel zannedip havalara girmeleri aşağılayıcı bakışlarla etrafı süzmeleri falan gibi detaylardır.
Birde dudak vurgulama çabaları vardırki evlere şenlik..
ne kadar vurdumduymaz, ne kadar eğlenceli, ne kadar kendiyle barışık, ne kadar trendy olduğunu kanıtlarcasına şımarıkça verilen bu poz, aslında ne kadar itici, hayatındaki önem sırasını doğru yapamamış, doğal halinden kendi bile nefret eden bayan kişinin; gerçekleri saklamak için, o an elinde makinayı tutan kişinin verdiği 5 saniyede, spontan gelişmiş bir surat ifadesi. aynı bikinili güneşlenirken, fotoğraf makinasını görünce çevredeki minderi kucağına koyan kız gibi. sonra çok meşhur olmuştur bu büzülen dudak ama altında yatan değişmemiştir. Ya işte böyleyken böyle :)
Hıı unutmadan ben bunların spesifik olarak her fırsatta yaptığı pasta böreği göstererek ilerde sevgili olabilecek kişilere bak ben böyle bir kadınım beni sev sinyali vermeleri...
bilimum restoran ve kafelerde içtikleri kahvelerinin, içkilerinin resmini çekip facebooka,bloga koyar.

"erkek dediğin beni sahiplenmeli, beni taşıyabilmeli, bana hiçbir zaman para harcatmamalı" diye sayıklar durur.
çok güzel tespit panpa bunlar :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

ahaha cok guldum :) cok ayse arman okumussun ama sevdim :) hemde usenmemis uzun uzun yazmissin canim benim :D Kim uzdu seni kiyamam :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails