23 Kasım 2012 Cuma

Berrak BEN : Bi Merhem bulsam da adini "ZAMAN"koysam....


Hu huuuu :)
sesimi duyan kimse var mi ? Ozledim buralari , ama su yazma hevesi bi kacti mi, bacaklarindan tutup, yakalayip asagi  cekmek zor oluyor gercekten,tuttum bu sefer birakmam :)
Burda yoktum ama instagramdan postlamaya ve hayatimi paylasmaya son surat devam ediyordum,bazi kronik Dozseverler ordan kulagimi cekiyorlardi ,kizarmis kulagimin etkisi buyuk bu yazida,eger sende instagramdan uzattiysan elini kulagima, gurur duyabilirsin simdi kendinle :) basardin,bak, iste geldim burdayim :)
Neler yaptim,oho cok seyler , hem de hic bir seyler , ya da belki hep ayni seyler .
Hala minnak bi Kanada  koyunde hayata tutunmaya calisiyor,bazen "ben de varim" diyor,bazen "saka saka ! ben yokum siz oynayin ben izlicem" diyor, film izliyor,yemekler pisiriyor,kitap okuyor,tas biriktiriyor,sahile vuran tahtalari topluyor,oksijen kokluyor,fotograf cekiyor,bagira bagira sarki soyluyor,resim yapiyor,yuruyus yapiyor,seramik yapiyor,boncuk diziyor,silikon tabancasiyla elini yakiyor,uzaktan kendine bakiyor,posta bekliyor,mutlu oluyor,cocuklara yuzme ogretiyorum.her sey ayni yani ,bulanik zihnimin gunden gune berraklasmasi disinda.
Ben buna berraklik diyorum, sen istersen "ic huzur" de,"dinginlik" de ,"ayy benim en ihtiyacim olan sey" de,"ne istedigini bilmek" de ,"kisisel menkibeni bulmak" de , ne istersen de ama iyi bir sey de...
Sancilar geciyor ,zaman yine bildigim en iyi ilac.Yatmisiz , kalkmisiz gecmis tum agriyan yerlerimiz,sonra bi bakmisiz,bi yokmusuz . . .
 
                                                           Tik,tak,tik,tak . . .
        

                                                                Love u all . . .

16 yorum:

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Hoşgeldin yeniden :) Fotolar çok güzel, Hello kitty çok güzel sen daha da güzelsin:) Sevgiler.

Adsız dedi ki...

yeni keşfettim,, çok sempatik bir blog :))
sevgiler

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Tekrar hoşgeldin. Ben instagram kullanamayınca takpde edemiyordum tabii. Süper oldu dönmem, ihmal istemiyoruz....

Profösör dedi ki...

Blogtan uzaklaşılmamalı..

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

asabi bakirem,cok tesekkurler hosbuldum :) ne guzel cumleler bunlar :)

selin artun,cok tesekkurler :) cok mutlu oldum :)

Harikalar Atolyesi,yok insallah elimden geleni yapicam ihmal olmamasi icin :) tesekkurler sevgiler...

Mutlu Eller dedi ki...

Sen blogundan hiç uzaklaşma bence, yazılarını seviyorum:) Diğer sosyal ağlar iyi güzel de onları çok kullanınca ister istemez bloga yazmak kimsenin içinden gelmiyor. Zaten paylaşımlar çoktan yapıldığı için sanırım)
Yok yok sen uzaklaşma buralardan, gel yine gelebildiğin kadar sık:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

profosor,cok haklisiniz ama oluyor iste bazen...

semi.,semicim sen ne harika kadinsin yaa ,ben aslinda cok mahcubum sana,hep yorum yazdin merak ettin beni,ben cogu zaman cevap bile veremedim ama hic vazgecmedin,cok cok tesekkur ediyorum,cok degerlisin .bu tr ye geldigimde cok istememe ragmen yogunluktan seni tanima sansim olmadi ama bir dahakine cok istiyorum,sen de istersen.haklisin sosyal medya buraya yazma istegimizi azaltiyor,ama burasi cok ozel ilk goz agrim benim,ihmal etmemeliyim.etmemeye calisicam.
sevgiler...

Mutlu Eller dedi ki...

Seni görmek istemez miyim hiç! İsterim tabii:))

Cevap yazıp yazmaman önemli değil. Biliyorum ki okuyorsun. Biliyorum ki hayat herkesi zaman zaman sınavdan geçirir, yalnız kalmak isteriz ya da kalabalığa karışmak isteriz. Ne çıkarsa çıksın karşımıza hepsi bizim için, herkes için.
ilginç bir şekilde ben burada oturduğum yerde yazı yazarken elektriğimin tuttuğu insanlar var. Onlardan biri de sensin Doz! Sanki seni tanıyorum ya da seninle otursak günlerce konuşuruz gibi geliyor:))

Evet, blog özel ve güzel....Benim için de öyle:)

Unknown dedi ki...

ihihihih o ellerden biri olarak e hoşgeldin diyorum ;) sırf kulağını çekmek için instagramımı yeniden açıp kulağı çektikten sonra tekrar kapadım ;) çok az kişi var takip ettiğim samimi bulduğum o yüzden çok ara vermeyin ;)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

semi,senden ogrenicek coookkk sey oldugunu dusunuyorum,umarim uzun uzun sohbet edebilme sansini yakalariz.iyi ki varsin...

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

pinokyo,hosbuldum ;) kendinle gurur duyabilirsin :) basardin :) ne mutlu bana ,okunmak,hatirlanmak,onemsenmek cok guzel,bu motivasyonla 1244759 sene daha burdan yazarim ben :) sevgiler

bakimblog dedi ki...

dönmüşsün, oley! :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

bakimliblog :) dondum dondum :) bence de oleeyyy :)

Unknown dedi ki...

Özlemiştik ,hoşgeldin :)

Unknown dedi ki...

600. izleyicin olarak çok hoş buldum :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

DUSLERIMDEN INCILER,cok tesekkur ediyorum ben de hepinizi ,blogumu cok ozlemistim,cok iyi geldi :)

ZEL,ahhh ne guzel,hos geldiniz sefalar getirdiniz ;) ben de merak ediyordum 600 kim olcak diye :) iadeyi ziyarete gelicem.sevgiler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails