27 Kasım 2012 Salı

Sosyal Ben: Craft Show var dediler geldik :)



-15 le uyandim bu sabah ,uzunnca bir sure kalkmayacak olan kalin beyaz bir ortu serildi tum kasabanin ustune.Evden cikabilmek icin  kurek sallama sezonu acildi yani.Kar Buradaki yasami hic etkilemiyor neredeyse,insanlar oyle guzel entegre etmislerki yasamlarina ,ben sorun olduguna neredeyse hic tanik olmadim,yuruslerini yapanlar,kopeklerini gezdirenler hala devam ediyorlar aliskanliklarina,zaten boyle olmali di mi hayat,aliskanliklariniz sartlara ayak uydurmali ,bahanelere uymamali.Ilk geldigim yil yapmak istemedigim her sey icin tonlarca bahanem vardi,aslinda yapmayi ,basarmayi istiyordum ama erteliyordum ve bu ertelemelere tonlarca kilif uyduruyordum;hava cok kotu,ayy cok hastayim,off cok yorgunum,dikkatim daginik,cok kar var,dogru zaman degil gibi milyonlarca bahanem vardi.Tabi o zaman bunlar bana cok matnikli gelen hakli nedenlerimdi :) simdi kabul edebiliyorum bahane olduklarini.Bu bahanelerle bi muddet oyalandim,sonra baktim ki ya bu uyduruk nedenlerle sonsuza dek oyalayacagim kendimi ve elimde bombos gecmis bir yasam kalicak, ya da kalkicam bahanelerimle yuzlesip kabul edicem ve yola cikmak icin hazirlanicam.Bahanelerimle yuzlestim,bosa gecmis bir hayat istemiyorsam once karar vermeli sonra uygulamaya gecmeliydim,karar verdim ve uygulamaya gectim.Burda yapilabilecek seyler pek kisitliydi ama hayal gucunun sinirlari yoktu  di mi :) simdi yapmayi hayal ettigim bir seyler var, bir de gercekten yaptiklarim:) Yaptiklarimi sizinle paylasiyorum zaten biliyorsunuz herseyi ama en son burada yapilan bir "kermes" e katildigimdan haberiniz yok :) bunca zamandir yaptiklarimi insanlarla paylasmak ve satma imkani bulmak icin iki gunluk bir kermes duzenlendi burda,ve ben gecen seneden planlamistim bu kermese katilmayi ,gittim masami kurdum, ve cok guzel vakit gecirdim benim icin harika bir deneyimdi ve Kanada topraklari icinde ki ilk parami kazanmanin hakli gururunu yasadim :)Simdi sirada baska bir proje var ama suan sadece kurgu asamasinda bakalim hayata gecirmeyi basarabilcekmiyim,basarirsam paylasicam sizlerle.Demem o ki istedigimiz hersey icin tek engel kendimizmisiz,gercekten istedigimiz herseyi gercege dondurebilirmisiz...
Ilk deneyim ,haliyle masa duzeni biraz amator :) idare edin :)
 
 
Bu da o gun ki ben :)
 

 
 

6 yorum:

Başak dedi ki...

Şansın açık olsun. Standın güzelliklerle dolu...

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Basak,cok tesekkurler :) sansa ihtiyacim olcak :)

Profösör dedi ki...

Heyecanlandık doğrusu. Buradan projelere destek verebiliriz gerekirse.

Mutlu Eller dedi ki...

Süpersin!!!! Hep böyle ol Doz!

Kermesler iyi oluyor. Ben de ilk kez geçen yıl katılmaya başladım. Çok insan tanıdım oralarda, çok muhabbet ettik. Aralık ayında iki kermes var katılacağım. Bir şeyler dikmem lazım benim de:)
Ben de kendime kızıyorum bazen. Bahaneler hep var etrafımızda. Bir türlü spora başlamadım mesela. Yüzlerce bahane sıralayabilirim bu konuda sana:))

Anlattığından hayal ettim, kapının önünü karlı, mis gibi bir hava....
Yurt dışında insanlar doğayla yaşamayı çok daha iyi biliyor. Almanların çok sevdiğim lafı var hep tekrarlarım: kötü hava yoktur, kötü kıyafet vardır!

Sevgiler, öpüyorum seni:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

profosor,cok tesekkurler cok zarifsiniz :) insallah :)

semi,evet semi,bu moddan kolay kolay cikmam artik sanirim :) kacinilmaz olandan zevk alma safhasindayim suan :) Almanlarin o sozune bayildim,gecen burda bi kanadali tanidigim da bana sey demisti"sikilmak diye bir sey yoktur sikici insan vardir " nasil dogru di mi .ben ,ay ,of ,bik bik diye diye biraz zaman gecirdim simdi o gunlerime inat yapilabilecek her seyi yapmaya calisiyor yapilamayacaklarida yapilir kilmak istiyorum :) ne dersin basarirmiyim :)

Mutlu Eller dedi ki...

Başarmaman için hiç bir neden göremiyorum: gençsin, güzelsin, marifetlisin...Daha ne olsun:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails