28 Aralık 2012 Cuma

Planci Ben : Doz 2013'den ne ister ?

Gelelim Geleneksel olarak (!) her yil yazdigimiz "Doz Yeni Yildan Ne ister " baslikli post'a  :) Gecen sene icin bi takim planlarim vardi bu planlari surdaki yazimda madde madde anlatmistim bunlar yapildi mi ? valla ne yalan soyleyim bi kismi yapildi bi kismi itinayla 2013 yilina kaydirildi :)
Bakalim Doz 2013'den neler istiyor;

  • Cok duzenli ve hic daginik olmayan bi insan olmak ister mesela .Siz hic duzene asik ama asiri daginik bi insanla tanistiniz mi ? tanistiniz bence hatta suan onun blogunda geziniyorsunuz he he :) calisma masam hep asagidaki gibi benim mesela
Saka saka hep boyle degil :) isin garip yani boyle bi ortama tahammulum de yok daginik yerde bulunamam,calisamam filan.
Neyse uzun lafin kisasi,daga az dagitilacak,is yaparken bir yandan da dagitilan yerler toplanacak.
  • Daha cok okunacak,okunacak,okunacak.2012, okuma konusunda hic verimli bir sene degildi benim icin,diger hobilerim yuzunden ilk goz agrim olan "okuma" hobisinin pabucunu baya bi uzaga firlattim bu sene ,terbiyesiz ben.O pabuc atildigi yerden ozenle alinip ,itina ile temizlenip bas koseye konulacak yine.
  • Gecen sene ki yapilacaklar listesi postunda bahsettigim "erteleme"huyumdan buyuk olcude kurtuldum sukurler olsun.Bu sene kurtulunacak huylarimin basinda ottan moktan "KORKMA" huyum geliyor.bu bildiginiz korku degil ama,Hata yapmaktan -Korkma,Yanlis anlasilmaktan-Korkma,Basarisiz olmaktan-Korkam ,buna benzer bi suru seyden korktugumu fark ettim ve kendime dedim ki "KORKMA" :) korkunun ecele faydasi yok lafini ne de guzel soylerdin arkadaslarina ,demek ki neymis ? konursurken kolaymis da uygularken kasarmis bazi seyler :)
  •  
  • Daha cok sanat daha cok sanat diyoruz ve yillardir tartisilan "Sanat ,sanat icin midir ? , Sanat insan icin midir ?" sorusunun cevabini  burdan veriyoruz Sanat BENIM icindir arkadas :) beni mutlu etmek icin.
  •  
  • Cocuk insan seviyorum ben :) bu sene daha cok "cocuk" olunacak (ama "doz" iyi ayarlanacak oyle gidip yukardaki gibi oyuncak tavsan filan alinmicak:) sevgiliyle evde oynanan oyunlara devam edilecek (en son isim sehir oynarken bulduk kendimizi dusunun artik sikintinin boyutunu :) yas 5 :) Ilk baharda arka bahcedeki agaca salincak kurulacak.asagida ki gibi bir sey olabilir :)
  •  
  • Daha girisken daha konuskan bi insan olunacak ! ama nasil ? pofff :( bakcaz artik. 
  • Calismak icin sadece hayal kurulmicak :-| is de aranacak mesela :) aaa bunu daha once niye dusunmedim ki ben :)
  • Daha farkli yemekler denenecek,food stylingin dibine vurulacak.Daha kaliteli daha stylish yemek fotograflari cekilecek,sonra "iste bunlar hep sanat (!) " denilecek :)
  • Eve hayvan almak icin sevgiliye 2 yildir yapilan baskilara yenileri eklenicek :-| Segilim bu satirlari okuyorsun biliyorum ve British Shorthair diyorum,optum :)bye :)
  • Dikis makinasi ve bisiklet alinacak,dikis dikmek ogrenilecek ,bahar gelince dag bayir bisikletle gezilecek.
Sanirim bu kadar 2013 den beklediklerim :)
Simdi gidip biraz kendimi Mutlu edeyim ...
 
 

 

6 yorum:

Unknown dedi ki...

blogunu ne zamandır takip ediyordum. bütün yazılarını bir solukta okuduğum olmuştu. sonra kafam öyle bir karıştı ki, nerede bu blog diye kendime sorar oldum ta ki bu yazına kadar.
ismin hafızamda kazılı artık!

umarım bütün dileklerini tek tek gerçekleştirirsin. Ve her zamankinden daha çok güzel bir yıl olur :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

ontheroad,pcmin basindan birilerine sesimi duyurabilmek,icimi dokebilmek,beni okuyan birileri oldugunu bilmek ve boyle guzel yorumlar almak harika bir duygu cok tesekkur ediyorum orda oldugunuz icin :) sadece su cumleyi anlayamadim (maruz gorun lutfen:) hatta sevgilime okuttum ne demek istemis sence diye "sonra kafam karisti,nerede bu blog diye kendime sorar oldum" yazmayi kisa bir sure birakmistim onun icin mi nerede bu blog diye dusundunuz ? sevgiler :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

ontheroad,ve de umarim 2013 sizin de tum dileklerinizi gerceklestirir,ben de ilk firsatta "ontheroad"u karistiricam :)

Mutlu Eller dedi ki...

Tüm istediklerin, beklentilerin gerçekleşsin diyorum öncelikle. (ok, tamamı olmasın, öbür seneye de bir şeyler kalsın:))
isim, bitki biz de oynuyoruz. Ne var yani:)) Hatta yılbaşı akşamı da oynamak üzere konuştuk çocuklarla. Bir de tombala eksik olmaz:)
Dikiş makinesi ve bisiklet alma fikrini sevdim. Her eve lazım bence:)
Dağınıklık benim için kronik oldu artık. Bir tarafı topluyorum, bir taraf kaçıp gidiyor bir tarafa:)
Hele dikiş dikerken tamamen kopuyorum:))
Senin bu tarz dileklerin benim için de olsun:))
Doz`cum sevgiler:))

TUĞBA dedi ki...

hepimizin tüm istekleri gerçekleşsin.bu arada brıtısh short hair diorum bende ablamın leon adında 5 aylık brıtıshı var allahım mükemmel bi canlı kedilerden ve bir sürü hayvandan korkan ben leona hasta oluorum.şiddetle tavsiye ederim hem tüyleri kısa olduğu için dökülme olayıda fazla olmuo.inşallah sevgilin sesini duyar dozcum....

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

semi,semicim,hepimizin en guzel senesi olsun bu yil insallah.bisiklet ve dikis makinasina fena sardim ,bakalim ne olcak.dikis makinasi alirsam cok basini agritirim ona gore ama :)

tugba,ayy bu tavsiyeden sonra farz oldu british short hair :) acikcasi biraz endiseliydim tuy konusunda,daha once persianim vardi,malum tuyleri cok uzun ve cok dokuluyor rahatsiz ediyordu zaten bu nedenle short hair istiyordum,artik sart oldu almak bakalim ne zaman bi kedim olucak :)
sevgiler ve en mutlusundan bir yil :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails