4 Şubat 2014 Salı

Karmaşık Ben : Anarşist Kıvrımlar ...


Icinde bulundugun kaostan kurtulmadan goremiyorsun kendi gerceklerini . Hatta kendini , ne istedigini bile bilmiyorsun o karmasanin icinde.  Sadece nefes aliyor ve yasiyorum saniyorsun . 

Zaman hizla akip geciyor,  etrafinda birseyler oluyor herkes birsey soyluyor , annen bunu yapmani istiyor ,baban onu yapmani istemiyor , eve gec gelme komsu teyze goruyor , dedikodun donuyor... Ve  sen nefes aliyorsun , yasiyorum saniyorsun ...

Zaman geciyor , calisman gerekiyor,  yasitlarin evleniyor , arkadaslarin yukseliyor , depresyonun nüksediyor , sen yine nefes aliyorum saniyorsun , yaniliyorsun . ..

Daha kendinle karşılaşmadan geciyor gunlerin , durup bir kere bile ic sesini dinlemedin . Belki de sen hiç onlari yapmak istemedin . . . 

Kir kabugunu  ... O yumurtadan , kabuklarindan kurtulmadan baslamayacak hayatin . 

Ben mi ? Daha yeni kabuklarimi uzerimden ellerimle ayikliyorum ,  ve aradan suzulen gunes isigi yeni bir baslangici hatirlatiyor bana ,  Heycanlaniyorum ve heyecansiz olan herseyi herkesi reddediyorum. Ruhumun anarsist yanini tatmin ediyorum reddederek . Dislanmislara kucak aciyor sevilenleri reddediyorum , duzeni reddediyor , duzensizlige kol kanat geriyorum . . . 

Cocukken düşünürdüm ,  niye saclarim diger kizlar gibi dümdüz degil de , kafamin Üstünde kivrimlar olusturarak cığlık çığlığa firliyorlar kafa derimden diye . Artik biliyorum , onlarda ruhum gibi düzenden  ve düzlükten nefret etmek icin  futursuzca kivriliyorlar  . Bazen sacim da kafam gibi cözülemeyen yumaklarin ev sahibi oluyor ,olsun seviyorum o duzensiz duzenimi , arsiz yumaklarimi .Bazen çözmek icin ugrasiyor , yapamazsam makasi vuruyor kurtuluyorum. 
 Sonra da diyorum ki ; iyi ki Dümdüz saçlarım yok !  :))) 
Doz





3 yorum:

Dila dedi ki...

bunu fark edemeden ölenler var, ne yazık...
Çok şanslıyız
"Anarşik" olmanın kendini dinleyip, bulmak olduğunu biliyoruz
sınırsız özgürlüğe herkesin sahip olduğunu bilip buna saygı duyuyoruz
Çok seviyoruz be özgürlüğü!
Ne güzel

Unknown dedi ki...

Senin özgürlüğünün ve özgünlüğünün simgesi, kıvırcık saçların öyle güzel ki...

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

@dila evet fark etmeden olmektense suan olmeyi tercih ederdim sanirim :) ozgurluk guzel sey hele icinde ozgunluk de barindiriyorsa :)

@benbunuyazarim eskiden nefret ederdim :) insanoglu iste olmayani isteme meselesi :) son 10 yildir seviyorum . Cok tesekkurler ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails