8 Kasım 2010 Pazartesi

Hasta Ben : f*ck u grip...

Fena grip oldum yeaa :( yine her grip vakasında olduğu gibi bu seferde burnumu koparıp kenara koymak istiyorum,silmekten yanıyor artık burnum(398.hapşuruk şuan gerçekleşti).
İstanbuldan peydahladığım bi gribim var artık 2 sene önce domuzdu,geçensene kuş oldu ee bu seferkinin adınıda ben koyayım istanbul gribi olsun.
Dünden beri yatıyorum.uyku ile uyanıklık arası bi yerlerdeyim,normalde sevdiğim bi aralıktır bu uyku ve uyanıklık arası ama bu grip beynimin çalışmasınada izin vermiyor,o aralıkta normalde çok verimli olurum ama bu grip yüzünden öyle duruyorum etrafımdan kayıp giden nesnelere bakıyorum bişeyler oluyor ama algılayamıyorum.
Şimdi gidip annemin sıktığı narsuyunu içeyim...

20 yorum:

Tatsız Çilek dedi ki...

güzel tarafından bak yanında sana nar suyu yapan bir annen var.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

duyguseli,katılıyorum sana,ama kimse yanımda yokken kuş gribi olup 4 gün işe gidememiş,yemek yiyememişliğimde vardır benim.

Entel Karınca dedi ki...

Çok geçmiş olsun Doz büyücüsü..
Allah Şifa versin..
Taze sıkılmış meyve suları en sağlam ilaçlardır..
Sağlığın her şeyden önemlidir. :)

honeybee dedi ki...

geçmiş olsun..uyku ile uyanıklık arasındaki daha yaratıcı olmak tuhafıma gitmiştir benim de hep...aklının bi kısmı hala hayal dünyasında oldugundan belki =)...

deeptone dedi ki...

çok gezdin tebi :)
çok yolculuk zayıflatıyor bedeni.
:)

kıyamam. geçmiş olsun. annen bakar sana. şımar birazcık annene. :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

At gribi diolar.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

vişne çürüğü,çok teşekkürler,evet meyve suları en iyisi ama annem abarttı olayı damardan vercek nerdeyse :)

Hanifee,yaa benim hep en başarılı olduğum en yaratıcı fikirlerin beynimden fışkırdığı yerdir uyku uyanıklık arası.sanırım nedeni seninde dediğin gibi gerçek üstü biri olmam.

deepblue,yaa mecburiyetten gezdim aslında,anlatmadım sizlere ama anlatıcam zamanı gelince.anneme şımarmak istiyorumm ama şımartmıyorr :(

Unknown dedi ki...

Geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin..Ama gribe güzelim İstanbulun ismini koyma be güzelim :)
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin..
Sağlıklı mutlu haftalar diliyorum..

MeLLy dedi ki...

Çoook geçmiş olsun Doz'um...
Ama istanbul gribi olmaz, heyvan adı verecen ki gribe; şanımıza yaraşır şekilde devam etsin bu gelenek... Koala gribi mi yapsak bu seferkini dee?? :p

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

83x,evet bencede at gribiyim ben şuan ama mellyden de sğper bi fikir geldi,KOALA GRİBİ :) bunada bayıldım.

Zeliha,çok teşekkürler,isim kısmını değiştirdik şimdilik 2 alternatif var koala gribi yada at gribi ben koalayı sevdim :)

Mellycan,:) ankara ya gelince senle görüşmeyi çok istedim aslında ama 2 gün kaldım ve hep yoğundu işler yüzünden günlerim,ama başka bi zaman mutlaka.şu koala gribim bi geçsin :)

femlemne dedi ki...

geçmiş olsun meyve sebze deponuz vardır umarım baska türlü kendine gelemessin yoksam

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

femida,evet meyve sebze tüketiyorum geçer yakında,bu hasta modundan nefret ediyorum allah kimseyi hasta etmesin.

MeLLy dedi ki...

Doz'um çok çok isterim, mutlaka haberdar et beni gelirsen olur mu?
Koalayı beğendiğine de sivindim.. :D Senin gibi tatlı kıza olsa olsa o grip olur dediydim.. :p

Adsız dedi ki...

dozummm dozummm hasta kuzummm:((((
Turp ve bal ye bol bol..
doz grip mrip tamamda ,ya benim halim nolucak!!!30 sendromundayim ne berbat bir duygudur bu aman aman.Derdime deva yok,koca bir sene yine bitiyor:(Vur kadehi ustam denen dost sohbetlerinde kadehi ilk vuran adam olarak bekleniyorum malesef!Peki ya biyografik filmlerde bahsedilen senelerin hepsinde var olmam buyur burdan yak dedirtiyor off of doz..

MODA GEZGİNİ dedi ki...

çok geçmiş olsun doz.strefen tablet al eczaneden solunum yollarına iyi gelir ballı ve limonlu olanından.Allah acil şifalar versin.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Melly,gelicem ve gelince haberdar etcem,aslında buralardan gitmeden sevdiğim ve merak ettiğim bütün bloggerlarla tanışmak isityorum ama nerde nasıl olur bilmiyorum :( keşke öyle bi şansım olsa.
Adsız,adsızım nerelerdesin yahu :)
ya ne 30 sendromu şaka mı yapıyorsun walla beklemezdim senden bugün senin için yaş ile ilgili bi post hazırlamayı düşünüyorum :)
modagezegeni,yaa çok teşekkür ederim beni nasıl mutlu ediyosunuz bu şifa dileklerinizle ,insanoğlunun nasılda ilgiye ve şefkate ihtiyacı var böyle,ilginç bişey bu,birilerinin umrunda olmak süper bi duygu,helede hastayken:)hasta olmasamda arada hasta postu atmaya karar verdim an itibarı ile :D

deeptone dedi ki...

anladım, hiç iyileşmek istemiyorsun :)))))

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Deepblue,yok yaw :) neredeyse iyileşmek üzereyim ama hoşuma gitti bu ilgi alaka :) insanoğlu işte zayıfız böyle konularda ,en güçlümüz ,en kimseye ihtiyacım yokki benim diyenimiz bile bayılır ilgi alaka ya bende onlardanım,yalnızlık süper,iyiyim ben böyle desemde inanmayın siz bana :))

deeptone dedi ki...

pikiki :)

MeLLy dedi ki...

Gel bebeyim gel... Ben buralardan gitmeden yetiş amaa?! Mezun olduktan sonra belli olmaz ki nerde olacağım.. :-/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails