31 Mayıs 2011 Salı

Olmamiss BEN : Adsizim Adsizsin ADSIZ :)


Son zamanlarda gercekten cok guluyor ve sasiriyorum bazi ADSIZ arkadaslarin yorumlarina.bu yazim onlar icin ,normal yazilarimi anlamakta zorluk cekip beni burda yasamayi cok seven , basliklarimda surekli ben dememin nedeni ni bencilligim oldugunu dusunen,bazi ufak kucuk tavsiyelerde bulununca BEn OLDUM diye dusundugumu sanan o adsiz arkadaslara gelsin . bu da onlara ikinci ve son cevabim burdan.
1.Burda yasamak umrumda degil sevgilimin isi burda olmasaydi burdan kosarak uzaklasip kendi Ulkemde yasamayi tercih ederdim,hic kolay degil burda yeni bir kulture alismaya calismak,ilk zamanlar ne kadar zorluk cektigimi uzun zamandir okuyanlar bilir,ailem arkadaslarim kimse yok yanimda,buna kim hevesli olurki birdusun istersen sevgili ADSIZ.
2.basliklarimda surekli ben diyorum bu bencillikten degil icimdeki bir suru BEN'e bir gonderme,herkes gibi icimde bir suru BEN  var gecmiste su yazimda yine adsizlarin bencillik suclamasi uzerine aciklamistim.
3.herkesin hayatta yasadiklari deneyimledikleri farkli farkli hikayeler var ve bu uzun  hayat akisinda, isini  kolaylastiran ,negatif olaylara tahammul etmesine yardimci olan yollari var herkesin kendince,tavsiye vermek ukalalik yapmak gibi bir istegim hic olmadi ama benim isime yarayan seyleri baska insanlarla paylasmak gibi buyuk bir istegim var belki bana yaradi 1 insana daha yardimci olur dusunceyisle paylastim ne paylastimsa amacim ben oldum demek degildi zira buraya geldikten sonra bildigim (kendi hakkimda) gerceklerin yerlerinin degistigini ezberlerimin bozuldugunu su yazimda anlatmistim, boyle bir insan YANILMISIM diyen,diyebilen bir insan nasil ben OLDUM der , Olmak oyle kolay degil ben sadece cabaliyorum degismek icin hepsi bu ne kadar basariliyim tartisilir.
Siz sevgili adsizlar ister anlayin ne dedigimi ister saptirin ben burdan istedigimi istedigim sekilde yazmaya devam edicem ama sizde lutfen birilerinin basina gelen iyi seylere sinir olmayi birakin lutfen bazen tavsiyeler hayat kurtarir :)
;)

13 yorum:

Fısıltı dedi ki...

"Bazen tavsiyeler hayat kurtarir" Ne doğru bir söz.. Sen takma onları olanları :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Fisilti,takmiyorum ve suclamiyorum :) sadece anlamiyorum :) ve evet tavsiyeler cok onemli benn hayatimdaki bi cok iyi seyi dinledigim tavsiyelere borcluyum bana tavsiye veren herkese sonsuz tesekkurler , tavsiyeye nasihata tahammulu olmayan insanlar egolarinin sismis golgesinde uzanmaya ve digerlerine camur atmaya devam etsin ne diyeyim :)

Cyberduck dedi ki...

N/A (not avaible)
yani, mevcut değil

mevcut olmayan ''ŞEY / ŞEYLER'' hakkında yorum yapmaktan kendimi münezzeh tutarım (=

Kafana göre devam...

burası senin çöplüğün ve elbette sesin bizden daha fazla çıkacak (=

****

Saygı ve Sevgilerle...

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

cyberduck;haklisin ama insan yanlis anlasilinca yada kendini anlatamayinca bir kere daha denemek istiyor onlar kendilerine adsiz deyip cikip istedidiklerini saydirabiliyorlar da ben yinede onlari mevcut sayiyorum aciklama yapiyorum sanirim ben bile onlara kendilerinden daha cok deger veriyorum :)
ayrica
' ya da ' konusundaki uyarini hayata gecirmek icin ekstra ozen bundan sonra :) tesekkurler uyarilarin icin ve beni okudugun icin :)

Adsız dedi ki...

Ahaha bunu ve bir önceki yazını okuyunca anladım olayı:)) Komik olmuş gerçekten. Boşver ama sen, takma gerçekten. Hatta birşey söyliyim mi? Bu ara çok sıkıldım burdan, sürekli birbirlerine iltifat eden tipleri görmekten bunaldım. İçinden gelmediği burdan bile hissediliyor. Yoksa bir insan HER GÖRDÜĞÜNÜ, HER DUYDUĞUNU beğenemez di mi? :) Yani sözün özü bu kadar insan varken eleştirmeye yönelik, seni bulmaları talihsizlik olmuş. Biz(en azından kendi adıma konuşayım) ben seviyorum yazılarını:)samimi buluyorum en önemlisi..
Sevgiler...

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

maya,haklisin blog alemi bazen gercekten cok fazla samimiyetsiz olabiliyor benimde amacim herzaman neysem o olabilmek samimi olabilmekti,elimden geldiginnce yapmaya calisiyorum ve haklisin genelde hak etmeyenler alkislanir hak edenler taslanir duzen bu ne yapalim :)

Profösör dedi ki...

Önce ben olmalıyız ki kimliğimiz oluşsun ve benmiz oluşsun. Bu bncillik anlamına gelmez. Ayrıca biz kelimesini kullanmak tekil değildir.

hemera-nyks dedi ki...

cyberducka katılıyorum :) burası senin çöplüğün :) boşver takılma bile böyle şeylere :)
-
hemera

Adsız dedi ki...

Baskarinin basina gelen iyi seylere sinir omayi biraKalim butun yazinin en can alici noktasi! Gercekten guzel.
Ancak hepimiz bu hatayi yapiyoruz malesfki. Ben hic baskasinin basina gelmis iyi seyler icin sevinen gormedim diyebilirim yada cok kendini asmis insanlar cevremde olmadi ancak baskasinin basina gelmis iyi seye sahte sevinc gosteren cok gordum. En acisida baskasinin basina gelmis kotu olaylara sevineni, oh iyiki benim basima gelmedi diyeni ise cooook gordum. Sevgili doz sen iyi bir insan olmaya calisan birisin bence. Ama sen bile bu hatalari yapmissindir,yapiyorsundur... Insanin yaratilisinda iyilik kadar kotulukte var.ama kolay olan hicbir zaman degerli degildir. Zor olan iyiliktir asil erdem zoru basarmaktir. Blogger olmakda zor zanaat kolay gelsin.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

profosor,haklisiniz katiliyorum.
hemera,takmiyorum pek sadece yanlis anlasilmak kotu bir durum.
ADSIZ, boyle bir yaziya adsiz bir yorum pek manidar olmus ama bu adsiz yorumun altina imzami atiyorum :)cok dogru insanin icinde iyi de var kotu de ama secim insana ait hangi yolu secmek istiyorsa ordan gidebilir benimde icimde kotulukler var herkesde oldugu gibi ben sadece nefsimle savasmayi seciyorum kotulugu yenmeye calisiyorum hepsi bu.ve isime yarayan iyi seyleri insanlarla paylasiyorum,isteyen ukalalik desin adina isteyen tavsiyelerimi uyuglasin her zaman secme hakki var...

Adsız dedi ki...

Doz cok haklisin adsiz yorum yapmak istemezdim ancak bir problem var open id gonderilmiyor.denedim defalarca. Blogun olmayincada adsiz gondermek zorunda kaliyorsun. Bu problem nedeniyle adsiz gondermek zorunda kaliyolar.
Bu sorunu gidermek lazim. Elestirilere kulak asma. sevgiline duydugun aska saygi duyarim ulke degistirmeyi goze almak,onun yanina gitmek,gurbete katlanmak zor.Yakinda bende araniza katilicam. DRAGON ismiyle blog acmaya hazirlaniyorum. Sana daha oncede yazmistim. Emir

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Dragon EMIR, blog acma fikrin cok guzel aramiza katilmana sevindim mmutlaka haber et blogunu olusturdugunda .yorumun icin tesekkurler...

femlemne dedi ki...

doz kimseyi takma bebegm sen :) seviliyorsun boşver onları mucuk :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails