22 Ocak 2013 Salı

Her telden Ben : Ben'den,Sen'den,Biz'den . . .

Not:Yukardaki fotograf pijamasinin ustune manto giyerek  alisverise giden bir adet DOZ icermektedir saygilar :)

Istem disi kisa bir ara verdim yine postlamaya,bilgisayarim ufak bir sorun atlatti ama simdilik hersey yolunda. Zaman zor gecti blogla ilgilenmeden,yaptiklarimi sizlerle paylasmadan.Bu kisa surecte dusundumde hayatimda yaptigim en iyi seylerden biri bu blog,kendimi bildim bile kalem ve kagitla yakin arkadastim ama eskiden sadece ucumuzduk simdi ohooo  yazdiklarimi okuyan fotograflarimla hayatimi paylasan bi suru insan var orda ve biliyorum beni okuyor,bu kucuk kasabadan dunyaya anlattiklarimi dinliyor ve olmadigimda merak ediyorlar,muhtesem bir sey bu ve ben cok sansliyim buna sahip oldugum icin iyi ki bu blog ve beni okuyan sizler varsiniz diyerek bu duygusal satirlari bitiriyorum en acilinden :)
Siz yokken ben yeni bir gonullu ise basladim,biliyorsunuz haftada iki gun yuzme koclugu devam cocuklarla,simdi bir de hastane var :) hastane de kalan yaslilarla yine haftada iki gun bi kac saat poker ceviriyoruz :D saka saka :) oyun hamurlarindan figurler ve daha baska aktiviteler yapiyor,beraber egleniyoruz.Dusunsenize 70 li 80 li yaslara geldiginizde siz de sizinle oyunlar oynayan size zaman ayiran sizi dinleyen birileri olsun istemezmisiniz yaninizda ? ben dusundum ve o yaslara geldigimde yalniz olmak istemedigim icin bugun o yastakileri yalniz birakmamaliyim diyerek basladim bu ise.Yaslilar benim favori 3 canli gurubumdan biri zaten :) ( cocuklar,hayvanlar,yaslilar :)
Bunun disinda kisa bir tatil yaptik bize 4 saat uzakliktaki kucuk bir sehir olan Thunder Bay'e Nelly Furtado konserine gittik,benim icin super bir degisiklikti ,buralara pek unlu gelmez,gelmisken kacirmayalim dedik sevgilimle ,guzeldi,eglendik ,iki gun kaldik alisveris yaptik ve evimizin yolunu tuttuk yine.
Yemeklerle,filmlerle,konserle,muzikle,gonullu islerle,sporla,sanatla,fotograflarla,karlarla dolu bir haftaydi ,bakalim bu hafta bize neler getirecek.
Kendimi boyle kahvaltilarla simartirim ben bazen :)
Ardindan boyle saglikli ogle yemekleri gelir
 
Aksam en guzeli sicacik bir corbadir ,
Ardindan ufak bir dilim Brownie belki ...
Huzur dolu bir Opucuk . . .
 

13 yorum:

Unknown dedi ki...

ne güzel kadın ne zevkli insansın vesselam^^ <3

HerbiRenk dedi ki...

yaşlılara yardım etmek gerçekten muhteşem:)

Mutlu Eller dedi ki...

Tam gönül insanısın Doz!
Yaşlılarla poker de oynayabilirdin yani, hiç yadırgamam:)
Yediklerin, içtiklerin, gördüklerin bol olsun, bloğun ve biz hep yanında olalım:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

VALKI,cok tesekkurler hep derim guzel seyleri ancak guzel gozler gorur :)

herbirrenk,iste aslinda tam yardim da degil de onlarla azicik keyifli vakit gecirmek,artik elimden ne gelirse ;) cok tesekkurler

Semi,bana kalsa oynarimda hastane yonetimi beni orda barindirir mi onu bilmem semim ;)evet hep yanimda hep ekranin obur tarafinda olun siz ;)

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

kahvaltı keyfi çok güzel görünüyor. ahşap kasa detayını çok sevdim:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

sonsuz dekorasyon,cok tesekkurler ;0 boyle objeleri kullanmayi cok seviyorum sofralarimda ;) bu arada birsey merak ediyorum instagramda ki sonsuz dekorasyon senmisin ?

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Ruhu ince olan bir insanın zevkide ince oluyor. Yaşlılar ile vakit geçirdiğin için işlediğin hayır elbet herdaim önüne çıkacaktır. Süpersin..

Esen Can dedi ki...

Yediklerin içtiklerin bir yana nasıl sunduğunun da pek çok önemli olduğunu bu güzel fotoğraflarla bir kez daha gördük :) Harikalar...
Yaşlılara yardım kısmı da süper ama bence okey daha çok geliştirirdi onları sanki, hem yaşama hırsı da verirdi bir dahaki sefere "okeye döner miyim" diye de aşka da getirirdi :)) Okey manyağı mıyım neyim bilemedim şimdi, çok özledim oynamayı :((
Velhasıl kelam, moda deyimle diyeyim "Blog candır"

Dila dedi ki...

Nerden nereye? Ilk okudugum blogtu burasi Senin yuzunden bulasmistim bende bu ise
Tesekkur ederim o yuzden cok sey borcluyum sana aslinda
Mektup gibi oldu ama bu
KOCANGİLE SELAM SÖYLE

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

harikalar atolyesi,ufff ne guzel sozler bunlar cok cok tesekkur ediyorum,evet aslinda bir de hayir kismi var ama baslarken aklima hic gelmedi,baslamama sebep kendimi surekli baskasinin yerine koymami saglayan bazen beni cok zorlayan empatik kisiligim :)

Esencan,ayy biliyormusun aslinda cok haklisin onlara okey ogretmeyi cok isterdim,dun oyun oynarken aklima geldi,okeyim de var belki bu sayede onlara ogretirim :) kimbilir :) cok tesekkurler

anormal,negzel sozler bunlar,cok mutlu oluyorum boyle ara ara guzel seylere farkinda bile olmadan vesile oldugumu duyunca:) cok opuyorum seni :)

Profösör dedi ki...

Özellikle sayfanızın takipçisiyim. Zaten çocuklarla, yaşlılarla ve hayvanlarla ilgilenmek bir soyluluk ifadesidir. Herkes bunu yapabilir mi. Bu bambaşka birşey.

Antipatik Yazar dedi ki...

Yazıyı okuduğumda bir ortak noktamız olduğunu gördüm: çocuk ve yaşlı sevgisi, e hayvanları da unutmamak gerek değil mi?

Buarada brownie harika görünüyor. Bu kadar hamarat bir kız olması ayrıca şaşırdığım bir nokta oldu :))

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

profosor,cok tesekkurler profosor,cok zarifsiniz,biliyiorum blogumu actigim ilk gunden beri sIKI takipcimsiniz :) sevgiler.

antipatik yazar,herkes bu uc canli gurubuna daha cok ozenip sevgi gostermeli bence :) cok tesekkurler :) sasirtmak guzeldir :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails