19 Şubat 2013 Salı

Duygusal Ben : Bir DOZ Tesekkur . . .

Tam da "artik dunyada fazla nazik insan kalmadi cancagizim " diye dusundugum su gunlerde mail kutum beni fazlaca mutlu etmeye basladi ,dunyanin cesitli yerlerinden ,cok cesitli insanlardan tesekkur mailleri aliyorum ve bu beni hayattaki bir cok seyden cok daha fazla mutlu ediyor.
Neden mi tesekkur ediyorlar, Cunku onlar da uzaktalar ve yasadiklarimi kendilerine yakin hissediyorlar,yazdiklarimi okuyunca yalniz olmadiklarini goruyorlar,sIkIntIdan basladigim hobiler onlara ilham veriyor,yazdigim bir kac eglenceli cumle yuzlerinde tebessume neden oluyor  bazen boyle basit ve kucucuk seyler bir insanin hayata daha sIkI tutunmasina yardimci olabiliyor,icindeki umut agacini yeniden yesertiyor.Bu sadece benle ve blogum ile alakali degil eminim tum bloger arkadaslarim boyle guzel mailler aliyor boyle guzel seylere vesile oluyordur,bu nedenle cok onemsiyorum buradan yazdiklarimi,sizinle paylastiklarimi bana yazdiginiz yorumlari yolladiginiz mailleri.
Cunku birinin hayatina degmek,Birinin gununun guzel gecmesine vesile olabilmek,ya da sebep olmak yuzundeki tebessume,ornek olmak yaptiginla,ya da ilham olmak,yalniz olmadigini hissettirebilmek,kaybettigi cesareti bulmasina yardim etmek,baskasi yapmis ben de yapabilirim dedirtebilmek cok ama cok anlamli Bu nedenle bana mail gonderen ya da hayatina oyle ya da boyle bir yerlerden degdigim insanlar asil ben size cok ama cok tesekkur ederim,orda oldugunuz,yazdiklarimi okudugunuz,hayatiniza bir ekrandan sizmama izin verdiginiz icin.Yasadigim surece dilimin dondugunce ,zamanimin ve aklimin yettigince  burda olucam,kendimce anlaticam yasadiklarimi,gorduklerimi,yaptiklarimi ettiklerimi,ve  biliyorum ki beni mutlu eden bir cift goz hep okuyacak bunlari tipki simdi oldugu gibi...
NOT:Bu haftam nasil gecti , resimlerle asagida :)
evden cikabilmek icin kar kurekleyerek
bulut seklindeki bir tabaktan tropik meyveler yiyerek :)
sanat yaparak
Ve disarda yagan kara inat sicacik bir kahveyi yudumlayarak . . .
Musmutlu bir opucuk :)
 

 
 
 

7 yorum:

Yeraz dedi ki...

Çok iyi bir yüreğin var umarım ömür boyu kalbindeki sevgiyle kalıp umut saçarsın etrafına ve dünyanın muhtelif köşelerine ...

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Yeraz, cok tesekkurler :) asil ben senin cok guzel yuregin oldugunu dusunuyorum cunku etrafta gordugunu ve begendigini takdir edebilecek asalete ve ozguvene sahip fazla insan kalmadi :) sevgiyle :)

Adsız dedi ki...

Aynen öyle doz büyücüsü. Sizi uzun zamandir takip ediyorum ama hic yorum yazmadim. Ama sunu biliyorum: siz yazdikca her zaman okuyacagim, takip edecegim size kendimi yakin hissediyorum. Yazilarinizi coook ama coook begenerek okuyorum. Yazmasaniz bile hayatim sizi unutmayacagim ama lütfen her zaman yazin sizi her zaman okuyacagim. Ellerinize saglik almanyadan kucak dolusu öpücükler yolluyorum. Siz beni mutlu ediyorsunuz Allahda sizi her daim mutlu etsin.....:)))))))

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

@ADSIZ,nasil guzel sozler bunlar,cok tesekkur ediyorum,biliyorum sizin gibi
hic yorum yazmamis hatta bir blogu olmadigi icin blogumu takip listesine bile alamayan ama her daim yazdiklarimi okuyan beni merak eden insanlar var.Iyi ki varsiniz.Benden de sevgiler. . .

Yeraz dedi ki...

Uff büyük iltifatlar ama o seninle ilgili bana hiç cevap vermeyebilrdin de ama sen sıcacık cevaplarınla yürekleniriyorsun insanı,kucak dolusu sevgiler from japan to canada :)

Mutlu Eller dedi ki...

Kim bilebilirdi ki, blog sayesinde tüm dünyada arkadaşlığın, dostluğun bu denli değişeceğini, hatta bu yolla çok yakın hisler olabileceğini...
Hele senin gibi ülkenden uzak yaşıyorsan bulunmaz bir nimet yazmak!
Sakın bırakma, içini dök, yaptıklarınla ilham ol bize:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Yeraz,yuregimden gecmeyeni dilim soyleyemez inan.gercek dusuncelerim :) soguk kanadadan hep merak ettigim japonya ya kocaman sevgiler :)

Semi,cok haklisin semim,iyi ki bloglarimiz var.birakmicam,opuyorum cok.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails