3 Eylül 2013 Salı

Western Ben: Az kaldı gitmelere...

Küçük bir moladan sonra yine geldim kürkçü dükkanıma :) Amerika' ya ev bakmaya gittik bir haftalığına . Yaşayacağımız yer hakkında ufak endişelerim vardı ama bu endişeler bu seyahat ile kayboldu :) Havasını memleketim kadar sıcak zannediyor ve Kanada da geçirdiğim üç yıldan sonra tekrar o sıcaklığa ve neme dönmeye korkuyordum ,Neyse ki korktuğum gibi olmadığını gördüm , tabi sadece bir haftalık bir deneyim oldu bizimki,umarım bu deneyim uzun vade de bizi yanıltmaz:) 
Küçük bir Cowboy şehrinde yaşamaya devam edicez artık , sokaklarda Cowboy şapkalı , cowboy çizmeli amcaların gezdiği , yollardan kuru çalıların yuvarlanarak geçtiği ,çöllerle çevrili bir film setinde gibiydim sanki :) Sevgilim Red Kit olmaya karar verdi , sanırım ben de Dalton kardeşlere Cv'mi bırakıcam ve yüksek  bir ihtimalle onlarla takılıcam :) 
Sürreal herseyi seven Ben Bu küçük Cowboy kasabasında hayal gücümüzün sınırlarını zorlicaz gibi görünüyor :) Şimdiden belirteyim bu blog bundan sonra yoğun bir şekilde Western Style etkisi altında kalabilir , sonra yok ben bilmiyordum , ay ben duymamıştım dinlemem :) 

Sokak sanatları Tüylerimi diken diken yapıyor , yardım için para atılan o küçük kutularına tüm paramı bırakıp kaçarak uzaklaşmak istiyorum .Dünya üzerinde çok yetenekli ama bunun karşılığını alamayan insanlar var ,çok iyi okullara gidemiyor , iyi anne babaların çocukları olarak doğamıyor şanslı azınlığa giremiyorlar , O harkulade hediyeleri olan yetenekleriyle beraber geçip gidiyorlar bu dünya üzerinden.
Kumdan heykeller , Toronto CNE fuarında sergileniyordu :) baktıkça dedim ki içimden " çocukken sahilde , kovalarla kumdan kale yapma işine biraz daha ağırlık verseymişim keşke " :) 
İnsanın içinde garip bi şekilde bir taşla o kumdan heykelleri yıkma isteği beliriyor ya da bilmiyorum bir tek ben de beliriyordur belki :-/ 
Toronto Cne fuarı , eğlenceli bir yer ...
Eski bir sınıf ...
Güneşli günler , Western öpücükler ...
Doz
















8 yorum:

Harikalar Atölyesi dedi ki...

VAOUVV diyorum ve bizi bekleyen Calamity Jane ' li günleri merakla bekliyorum:))

mavi dedi ki...

sabırsızlanıyorum şimdiden yazacakların için.takipteyim :)umarım daha sık yazarsın :)

Nesrin dedi ki...

ne kadar güzel eserler bunlar böyle...

Dr.eamer dedi ki...

ben de ilk fotoğrafı görünce bi taşla yıkılır mı acep? diye düşünmeden edemedim:))

yahşi batı'da bol şans Dozcum;)

resimli günlük dedi ki...

Çok güzel...
Yeni hayatında mutluluklar.

insanyavrusu dedi ki...

fotoğraflara bayıldım. eminim çok güzel geçmiş. ev bulabildiniz mi?

bana da beklerim

www.insanyavrusu.com

Adsız dedi ki...

ne tatlısınz.. blogunuzu yeni keşfettim sınra insta ve twitter tabii :D çok yakışan bi çiftsiniz.ayrıca söylemeden geçemeyeceğim saçlarınıza bayıldım size çok yakışmış. taşları bende çok severim ama hiç boyamadım. sizden fikir aldım. ne ile boyuyosunuz ne ile çiziyosunuz sekilleri. internette baktıgımda yağlı boya diye görmüştüm.cevabınız için teşekkür ederim. sevgiler.. - Hilal

Mutlu Eller dedi ki...

Taşınıyorsun demek! Ben atlamışım, daha önce yazmadın mı yoksa?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails