4 Ocak 2011 Salı

ev Kadınımıyım ki BEN ? : yok yok değilim,hı hı değilim !

yazamadım bi kaç gün,yazmak gelmiyodu içimden ,neden bilmem,sanırım önce kendimi bulunduğum şartlara,bulunduğum mekana alıştırmam gerekiyordu bu yazı ise alışmaya başladığımın işareti bence.
sevgilim haftanın 4 günü çalışıyor 3 günü benimle ve onunlayken yazmak istemedim,zaten o varken konsantrasyonum uzaklaşıyor benden son sürat :)
ne yaptım peki,yemek yaptım ( lahana sarması bile yaptım yeaaaaaaa :) ,sevgilimin basketbol antremanını izledim,beraber izlemediğimiz türk filmlerinden Eyvah eyvah ı izledik izlerken cips yedik :),yine beraber yemek programlarını izledik(oda çok başarılıdır yemek yapmak konusunda ,çalışmadığı günler yemeklerimiz ondan:)
spora gittik beraber ben ona 100 mekiği hiç durmadan çekebildiğimi ispatlamaya çalıştım :) böyle geçti günlerim.
iyi yani doz merak etmeyin.hıı sakın dönüştürdüğüm eşyalardan,hobilerimden vazgeçtiğimi düşünmeyin sadece bana biraz zaman verin :( çünkü buraya gelirken kişisel eşyalarım yüzünden (3 tane 25 kiloluk valiz) hobi malzemelerimi getirmeme fırsat kalmadı ve yeniden bişeyler biriktirmem ve almam zaman alıcak ama hissediyorum bu çok uzun sürmeyecek:) yine yaptıklarımı gördüklerimi sizinle paylaşıcam burdan .
Felsefik yazılarımıda özledim,ama o yazılar içinde kopmam lazım günlük hayattan , yakında felsefik BEN uyanır yine içimde.Şimdilik ev hanımı BEN ile idare edin napimmmmmmmmm :)
öpücük

17 yorum:

MeLLy dedi ki...

Eneeee! Ev hanımlığı da ne yakışırmış Doz'umaaa!!
Sen çalışmıyosun dimi yavrukuşum?

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

melly, yok yaa yakışmıyoo :( tamam seviyorum evi ama çalıştığım günlerimi özler oldum.
yok çalışmıyorum mellycan biliosun türkiyede yaşamıyorum artık ve burda iş bulmamda zaman alıcak bakalım yakında sevgilimin şirketiyle bi görüşücem inşallah anlaşırız...

MeLLy dedi ki...

eneee doooru yaa!! kızım dinlen azıcııık! sonra çalışırsın.. ne işle iştigal ediyodunuz siz normalde efenim?? :D

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

melly,ing. uluslararası ilişkiler mezunu olmakla birlikte en son 5 yıldızlı bi otelin halkla ilişkilerindeydim türkiyede.bakalım burda ne olcak akıbetimiz.

Pink Freud dedi ki...

Peki hangi ülkedesin şu anda?

MeLLy dedi ki...

wuhuuuww! çoo havalı bence..! umarım istediğin gibi bişiler bulabilirsin.. ;)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

pink freud, kanada ülkesi.
melly,sensin havalı :) inşallah bakcaz bakalım daha 2. haftam bu topraklarda.

Blush dedi ki...

15 günlük taze gelin.
Ço soğuktur simdi oralar.
ama ısıtırsın sen
sıcaksın
bizdensin :)

.........n........ dedi ki...

Hmm Adanadan Kanada ya çok manidar bir seyahat olmuş doz :))

Keyfine bak bir süre eğer geçim sıkıntınız yoksa. Alış oralara.Ama kendini de özletme fazla :)

deeptone dedi ki...

doz. bloga yeni döndüğünü biliyorum. herşeyi, tüm yorumlarını izliyorum, okuyorum. daha geçen hafta sana yorumlar yazdım. blogçu ile de tanıştırdım.

ama sen bilmiyorsun ki. sen yokken gugıl bir hata sonucu blogumu kilitledi. 2 haftadır yoktu blogum. girmiyordum. yeni döndüm. ama sen tabii ki bilmiyorsun.

hiç seni izlemez miyim.

ne o öyle, kişisel tercihler filan, o sözler, bak, kulaklarını çekerim.

:) bakıyorum, evlenince başın göğe ermemiş.

döncem ben sana.
:)

kirliselpak dedi ki...

uzaga gitcem uzaga gitcem diyodun nan manyak o kdr uzaga mı gittin.. yuhhhh bilmiyodum.. anam soguktur simdi orası. anam anam anam. bne adanayı bırakıp ankaraya geldiğime küfrediyom bazen.. neyse bebik, orda kalmaya bakın. bu ülkeden adam olmaz zaten.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

kirli,o kadar gittim valla kirli,çok afedersin dötüm donuyo çıkamıyorum dışarı,napalım geldik buralara başaçıkmaya çalışıcaz artık soğuk moğuk,ülke konusunda hemfikiriz,hıı bide yılbaşında hiç eğlenmedim merak etme :)

deeptone dedi ki...

ödülün var bende :)

Adsız dedi ki...

Doz buyucusu,

Senin yazin benim google reader imda cikmiyor neden cikmiyor anlayamadim Bu yaziyi yazdiginida Deepblueeagle a yazdigin yorumdan gordum.Hep merak ediyordum neler yaptigin nasilsin alistinmi diye ...Wow Lahana sarmasi yapmissin ben hic yapmadim simdiye kadar..sanirim daha iyisin sevindim
Clementier

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

mon clementier,neden çıkmıyoo yaa :( alçak google :( merak edilmiş olmak çok mutlu hissettirdi beni,teşekkürler ,idare ediyorum çok çok iyi olduğumuda söyleyemem ama bu günlerin geçicek olması beni biraz olsun rahatlatıyor.iyki bi blogum var ve iyki sizleri tanımışım ,bu beni çok mutlu ediyor...

Adsız dedi ki...

Montreal demisin yoksa baska bir sehirde mi?Eger Montreal de isen sana yardimci olabilirim.
Clementier

DOREMİ dedi ki...

SENİNLEYİZ DOZ.Sıcak yüreğinle sen oraları da ısıtırsın korkarım..;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails