12 Ocak 2011 Çarşamba

Müteşekkir BEN : Ağlatıcaksınız beni burda yeeeeaa !

Dün kötü günümdeydim gerçekten,yani hersey aynıydı , hava kötüydü dışarı çıkamıyodum,iki çift laf edicek bi insan bulamıyodum,tv deki hiç bi programdan zevk almıyodum,elime kitap alsam  okuyamıyodum,yazı yazmak istesem yazamıyodum,türk kahvem yoktu,eşim sabah 5 de işe gitmiş akşam 5 de gelmiş ,yemek yemiş ve ardından basket antremanına koşmuştu,anlicağınız boğuluyordum sıkıntıdan ve dünk yazımı yazdım,bi süredir üretemediğim yazamadığım,her hangi bişey yapıp bloguma koyamadığım için kendimi size karşı, izleyen 253 insana karşı mahcup hissediyordum,iyisimi kapat bu blogu dedi içimden bi ses,insanları oyalama,kendinide kandırma.
Ben liseden beri yazarım ve bu yazma tıkanıklığı hep başa gelen bişeydir,sizlerde yaşıyorsunuz bazen okuyorum,yani sonra açılır onuda biliyorum emin olmadım ve size sorayım dedim,her seyi sizle paylaşmaya bayılıyorum gerçekten,manyakmıyım bilmiyorum ama tanımadığım sizler beni çok mutlu ediyorsunuz ,fazla duygusal anlardan hoşlanmam,hep kaçtım halada kaçarım duygu dolu anlardan,ama bu sabah uyandığımda dünkü yazıma yazmış olduğunuz yorumları okuyunca bi yandan gülüyordum ,seviyorum lann sizleri diyordum yüksek sesle, bi yandan da ağlamak geliyordu içimden ( yapmadım walla,duygusal değilim ben,dolmuştum ya biraz ,ondan :) gerçekten İYKİ VARSINIZ iyki açmışım bu blogu,bence hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri bu blog, çünkü sevmek için görmek gerekmediğinin,birine destek olmak ,moral vermek, güç vermek için yanında olmaya gerek olmadığının ispatı bana bu blog.Sayenizde bu güne güzel başladım,Ben KARMA felsefesine inanırım,hayatta yaptığımız hersey bi boomerang,yapıp fırlatıyoruz ve bi müddet sonra o fırlattığımız bize geri dönüyor,bu sabah bana harika bir enerji fırlattınız,iyi dilekleriniz,zor anımda desteğiniz,kayıp motivasyonumu yerine getirdi,diliyorum ki bana fırlattığınız bu harika duygular en yakın zamanda ve en ihtiyacınız olduğu anda SİZİ BULSUN .
Bu blog Nefes aldığım sürece,az yazsam yada yazamasamda KAPANMAYACAK ( çok mu iddialı oldu ne ? korktum, neyse,altından kalkarım inşallah:)
SİZİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM,HEMDE HİÇ GÖRMEDEN...

DOZ

15 yorum:

ENN MODA dedi ki...

Doz biz de seni seviyoruz canım beni :)

Profösör dedi ki...

.... Teşekkür ederizzz...

femlemne dedi ki...

:) herbişi karsılıklı beybi big kiss from türkiyeee:P

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

enn moda :) saolun
profösör,ne demek efm,ben teşekkür ederim.
femida,:) sevindim

UMUTSUZ EV KADINI dedi ki...

bak bu benim bu günlerde duydugum en güzel şey bizde seni seviyoruz cogul konustum ama ben dıye yazınca bı garıp gelıyo ınsana anladın sen onu ama :)))

deeptone dedi ki...

öpücükler de boomerang. yani :))

claviceps dedi ki...

bizde seni seviyoruz :)

otomatik portakal dedi ki...

ya dozz :(

sınav haftası laneti yüzünden yeni dalış yapabildim biloga.. dünki yazını da yeni gördüm.. ama yorum yapmam lazımdı benim ona..

sen kapatırsan ben de kapatırdım blogumu hem.. bana ne.. valla kapatırdım.. o yüzden ben yasaklıyorum asıl sana bilog kapatmayı hıh :))

bi de hayallerimin fotoğraf karesi var ya alttaki.. çok duygulandım bak o fotoyu görünce.. çok şanslısın :)(bi de ışık huzmeleri arasında duran bi melek gibisin.. aynen öyle) umarım bundan sonra da iyi olur her şey senin için..

seni çoooookk seviyorum dozzzz.. hiç görmeden hem de (kalp) :))

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

ladinim, :) teşekkürler siz sahip olduğum en iyi şeyler listesinde top 5 desiniz.siz diorum ama anladın sen onu :)

deepman,olmmamı yeeeaaa öpücüklerde boomerang ,öle bi size konuyo bi bana :) :*

claviceps,bende bende,hem sen şu bloguna neden yazmıyorsun 2 satır bişi bende seni okumak isitiyorum.

mementom,iyi geçmiştir inşallah sınavların,en çokda senin için kapanmicak ulannnn bu blogggggggg,ay lav yu mementom seni bi başka ay lav yu.
gelin olmuş beni beğenmene sevindim :) eminim sen çok daha muhteşem bi gelin olucaksın...

Dila dedi ki...

Biz sana bayılıyoruz
DOZ :)

rapunzell dedi ki...

bi önceki postunda sana moral verenlerden olamadım ama sen bana güzel bir haber verdin, kapanmayacak dedin :)
umarım daha iyi olursun ilerleyen zamanlarda ve yazarsın, bizde okuruz

kendine iyi bak :)

DOREMİ dedi ki...

SEN akıllı bir kadınsın,bilinçli bir bireysin çok değil 3 ay içinde kendi ışığınla oradaki yaşamlara dokunacak iz bırakacaksın..Hadi bakalım yurdumun sıcak yürekli DOZY Sİ BÜYÜCÜSÜ..DOKUN ONLARA HİSSETTİR YÜREĞİNİN SICAKLIĞINI onlar bizler gibi sıcakkanlı insanlara hasret...:))

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

a'normal,saolun sizde olmasanız varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
drukiyyes,olsun okumanızda ve orda olduğunuzu bilmekde yetiyor bana,güçleniyorum.evet ben bi boka yarıyorum diorum .
kıreyzivumın,inşallah kıreyzican inşallah dediğin gibi olur.anlatıcam burdan herseyi..

MeLLy dedi ki...

Sen de iyi ki varsın Dozzy'mm! Şirinee seni..! :D

Blush dedi ki...

:) ne güzel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails