12 Ağustos 2013 Pazartesi

Heycanli Ben :O zaman Bende Sifirdan baslarim ...



Heycanliyim , cok yakinda yeni bir Ulkede yine sifirdan baslicam yeni bir hayat kurmaya.Baslangiclar bitislerden sonra gelir ya hep, istersen o bitise takilir duser ya da o baslangic cizgisine odaklanip kosarsin var gucunle.Ben gozumu baslangic noktasina diktim , hakemin dudugunu bekliyorum yine, son surat kosmak icin . Hee nereye ve ne diye kosacagini biliyormusun diye sorsan sen bana , oyle bakakalirim da bir cevap veremem ben sana , sadece kosmaya baslicam ben , kosarken yoluma cikan ve hosuma giden herseyi de ceplerime doldurucam  , kosarken karar vercem ben nereye gittigime , bir de bitis cizgisine ilk varmakla degil , kosarken gorduklerimin tadina varmakla  ilgilenicem . Yollar,ayaklarim  ve yolda gorduklerimle beraber karar vericez nereye gitmek istedigimize , kalbimi ve beynimi de dinlicez tabi soylemek istedikleri olursa bize :) 
Yenibir yola cikiyoruz biz, nereye gittigimizi bilmedigimiz, guzel seyler umut ettigimiz,mutlu anilar kolleksiyonuna yeni parcalar eklemek istedigimiz...
Hakemin dudugune cok az kala, soruyorum simdi ben sana,  penceremden gorduklerime beraber bakmaya , bu uzun kosuyu beraber kosmaya var misin ? 

Ama dedim " sen Istakozsun , ucamazsin ! " 
" Kocaman bir Istakoz olman goklerde ucamayacagin anlamina gelmez ki " dedi bana, 
"eger gercekten istiyorsan , Her zaman bir yolu vardir ! "

"Ama pembe sinek olmaz ki " dedim.
" Niye ? Sen daha once gormedin diye mi ? " dedi. 
Sustum .

Soba dedim , " saksi , olmaz"
"Yaparsan hersey OLUR ! " dedi "Yapmazsan , OLMAZ ! " 











11 yorum:

Yüreğimin İklimi dedi ki...

soba olayı çok ilginçmiş, bizim ülkede hurdaya satmak için kapı önünden çalarlar vallahi:)))
sevgiler

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

@yuregiminiklimi , aslinda orasi, Bizim Ulke degilmis gibi yapan ama bizim Ulke olan bir yer :) Alacati :) benden de sevgiler !

Yeraz dedi ki...

Farklı bakan ve güzel gören cesur yüreğini seviyorum!

otomatik portakal dedi ki...

dozzz. seni okumayı uzun süredir ihmal ediyormuşum sebepsiz. şimdi sayfana tekrar göz attım. içimi tarifsiz bir mutluluk sıcaklık kapladı. elbecerine, hayat enerjine yeniden hayran oldum. yaptığın kukiler falan allahımm! iyi ki varsın.
uzun süreden beri bir dozseverim biliyorsun. gizliden, açıktan her türlü hayranınım. sevgilerden demetler.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

@Yeraz mutlu ettin beni gece gece, yuzumde bır gulumseme ...

@otomatikportakal bu blog ve sız Dozseverler yıne ve hep yuzumu gulduruyorsunuz benım :) aldığımı vermek de benım gorevım :) mutlu edıyorsam ne mutlu bana , sevıyorum sızı kocaman kalpler :) opucukler falan ...

Adsız dedi ki...

sevgili doz buyucusu :)

sana yeni yerde bol bol sans diliyorum

hersey simdikinden dah iyi ve daha guzel olsun
:)

baslangiclar hep cok iyidir
:)

Adsız dedi ki...

tatlılıktan ölüceksin dozz :)

Unknown dedi ki...

koşunda sana sonsuz başarı, huzur ve mutluluk dilerim. cebine doldurduklarınıda büyük bir zevkle izleyip senin adına sevineceğim. Tuzluk ve biberliğine ve çay tabağına bayıldım bu arada sevgiler.

Yüreğimin İklimi dedi ki...

Alaçatı öylemi:))) bende yurtdışında yaşıyorsunuz dşye ordan sandım:)))
romanlar yok galiba o taraflarda.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

@monclementier çok çok teşekkürler , kanadaya ilk geldiğim günler ve o umutsuz halimle sana yazdığım mesajlar geldi şimdi aklıma:) sevgiler en kocamanından

@gülarslam çok teşekkürler , yalnız koşmayacağımı bilmek güzel . Sevgiler

@yüreğimin iklimi Bu yaz ki alaçatı ziyaretimizden bu fotoğraf :)

Adsız dedi ki...

Canım hayat garip, olmazlar oluveriyor.Son resim hatırladığım kadarıyla Alaçatı'dan.Ben de önünden geçerken şaşkınlıkla bakıp,eşime "Bak eski sobadan saksı yapmışlar"demiştim.Sana yeni yolunda ,yeni yolculuğunda sağlık huzur kolaylıklar diliyorum.Dilerim yaşayacakların hayal ettiklerinden,beklentilerinden çok daha güzel olur.Sevgiler..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails