19 Ağustos 2013 Pazartesi

Mutlu Ben : Sürprizli Hayat !

Uzun zamandır yazmak istediğim güzel bir olay yaşandı geçenlerde , Yaşadım diyemiyorum çünkü ben yaşamadım annem yaşadı ama olayla dolaylı yollardan ilgiliyim :)
Efenim Hadise şöyle gerçekleşir , Annem ve Babam yılın büyük bir kısmını geçirdikleri Çeşmede ki yazlığımızdan , denize gitmek için yola çıkarlar. Sahilde uygun bulduklarıbir mekana , semsiyeleri, havluları ve kitapları eşliğinde konuşlanırlar.Sıra Denize girme kısmına geldiğinde , annem yanında , kendisi gibi ,Çeşmenin o soğuk sularına girmekte kararsız  genç bir Hanımefendi fark eder(Rabia) birbirlerine gülümseyip Suyun soğukluğu ile başlayan bir muhabbette bulurlar kendilerini . Muhabbet sudan birsebeple başlasa da yine suyun içinde çook güzel yerlere doğrudevam eder , nerden geldiklerini , ne yaptıklarını  anlatmatmaya başlarlar birbirlerine :) 
Hemen  bir parantez açarak, Anneme hiç benzemediğimi tam da bu satırlarda söylemek isterim Çok sevgili Dozsever , O nun için dünyanın herhangi bir  yerinde kendine arkadaş bulmak , bir sohbete başlamak , birine gülümsemek,  Tereyağından kıl çekmek kadar kolaysa benim için bu söylediklerimi yapabilmek Deveye hendek atlatmak x5 kadar zordur . Artık bunu benim Utangaçlığıma mı yabani kişiliğime mi , nemrut ve soğuk bir insan olmamamı verirsin bilmem , aslında tanısan seversin beni de işte tanıyana kadar ki süreç biraz sancılı :) 
Neyse efenim , laf lafı açıyor, hanımlar suyun içinde hem yüzüp hem sohbete devam ediyorlar derken konu birden bloglara geliyor, Rabia " benim bir blogum var " diyor :) annem de " benim kızım da bir blogger , adı da Doz Buyucusu" dıyor , Rabia ekliyor " aaa ben Doz Büyücüsünü biliyorum ve takip ediyorum" diyor , " Hatta yazlık evinizi ve detaylarını bile biliyorum " ( Eski postlarımda yazlık evi,detayları ve ev için yaptığım tasarımları paylaşmıştım merak edenleri buraya ve buraya alalım) Dünya bu kadar küçük işte :)Ben Kanada daküçük kasabamda hayata devam ederken Çeşme sahillerinde kulaklarımı çınlatıyor bazı hanımlar :) 
Neyse uzatmayayım , annem misafir ağarlamayı çok sever ( bu konuda benziyoruz) tatiliniz bitmeden mutlaka bize gelin , sohbet orda da devam etsin diyor . Bizim evde tekrar bir araya gelip hoşca vakit geçiriyorlar :) biz de Rabia ile mail yolu ve bloglar sayesinde haberleşiyoruz :) 
Rabia ' nın gerçekten HARİKA bir blogu var , beni tanıyanlar bilirler , kolay kolay harika demem bir şeye ama bu blog gerçekten bir harika :) Yaptıkları, el emekleri ve zevki beni mutlu ediyor bloguna her baktığımda . Hele yaptığı O TİLDA bebekler tek kelime ile ba-yı-lı-yo-rum ! Rabia'nın blogu ButikRabia mutlaka takibe alın ve yaptığı güzelliklere şahit olun :) 
Hayata teşekkür ediyorum  , zaman zaman böyle güzel sürprizlerle yüzümüzü gülümsettiği için Ve Rabia ' ya teşekkür ediyorum , ailemin gününün güzel geçmesine vesile olup beni mutlu ettiği için :) 
Rabia'nın , bizde geçirdikleri günün anısına çektiği ve blogunda yayınladığı fotoğraflarla bitireyim postumu :) 
Not: Rabia'nın bizimkiler için kaleme aldığı güzel yazı için buraya lütfen :) yüzümde bir gülüsemeyle okuyorum her seferinde :) 
Not 1: Fotoğrafların bazıları ise sevgili Babacığımın usta ellerinden :) 
Bu güzel , ortancaları getirmiş bize , Rabia ve Eşi :) 
Tabi evde çiçek seven bir tek annem değil :) Dozi de çiçek sever ama çoğunlukla yemeyi :)
uff annem döktürmüş yine ! 
Bunlarda bizden kareler :)
Şu beyaz güvercinleri , son ziyaretimizde sevgilimle beraber aldık :) ikimizmişiz , annem öyle diyor :) 

Fotograftaki kediyi bulun hadi :)
Balkonda ki o sofrada olmak şimdi :( 
Sallanan koltukta kitap okumak
Fotoğraflar için Sevgili Rabia' ya ve Babacık' a teşekkürler :)














12 yorum:

Nihan dedi ki...

dünya küçük gerçekten:)) anne kız kişilikleri içinse sanki annemle beni anlatmışsın.Kişiliğimin bu özelliği beni üzüyordu,yalnız değilmişim,sevindim..

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

@nihan aslında ben de üzülüyorum bu özelliğime , yani annem gibi olmak istermiydim ? Evet , olabilirmiyim ? Hayır :) yalnız değilsin :)

Adsız dedi ki...

Doziciğim, :) öyle heyecanla okudum ki...Bir nefeste...Güzel cümlelerin için çok teşekkür ederim.Hakikaten bu karşılaşma tatilimin en güzel hatırası oldu.Ama lütfen kendine haksızlık etme.Bence sen de çok sıcak kanlısın.Ama ne yalan söyleyeyim,fotoğraflarda baya havalı ve ciddi duruyorsun.İyi ki sizi tanıdım.Muhabbetle kal canım...

Adsız dedi ki...

Doziciğim, :) öyle heyecanla okudum ki...Bir nefeste...Güzel cümlelerin için çok teşekkür ederim.Hakikaten bu karşılaşma tatilimin en güzel hatırası oldu.Ama lütfen kendine haksızlık etme.Bence sen de çok sıcak kanlısın.Ama ne yalan söyleyeyim,fotoğraflarda baya havalı ve ciddi duruyorsun.İyi ki sizi tanıdım.Muhabbetle kal canım...

Mutlu Eller dedi ki...

Ne hoş bir karşılaşma gerçekten:))
Rabia Hanım`ın blogunu da sayende tanımış oldum. Bu kadar güzel blogu nasıl oldu da bilmiyorum.
Duruşun biraz soğuk belki. İçinin öyle olmadığını ben çok iyi hissediyorum:)
Sevgiler Doz`um:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

@rabia hiç sorma , biliyorum malesef beni tanımayan herkes beni ciddi , havalı , soğuk falan da filan bulur , işte biraz utangacım birazda mesafeliyim doğrudur ama havalı filan değilim gerçekten , mizaç işte naparsın :) anneme çekmemişim :(
biz de seni iyi ki tanımışız , güzel insanlar , hayata umutla bakmamı sağlıyor :)

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

ne güzel bir tesadüf

Paris in Me :) dedi ki...

Nekadar güzel bir ev bu böyle, sade ve şık bayıldım valla, senin de öylşe dediğin gibi soğuk bir insan olduğun hiç aklıma gelmezdi ayrıca, öyle canayakın duruyosun ki yazılarında ve instagramda falan, inanamadım yani..

Unknown dedi ki...

Rabia 'yı uzun zamandır heyecanla takip ediyordum zaten... Aileniz ve sizin hakkınızda yazdığı yazıyı bir solukta okuyup önce anne ve babanızın kişiliğine sonra evlerine ( özelliklede pırıl pırıl oluşuna :) ) hayran kaldım ve en güzeli de sizin bloğunuzla tanışmış oldum

Yüreğimin İklimi dedi ki...

sevgili doz büyücüsü ne güzel bir teaadüf olmuş. sizden bir ricam var lütfen perdedeki dantelleri daha yakından resimlermisin?
sevgiler

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

@semi , evet Rabianın blogu çok güzel gerçekten , ne güzel ben de vesile olmuş oldum . Dışardan soğuk , içerden sıcakım ben :) he he
@zeynep, gerçekten öyle, dünya küçük
@parisinme, sosyal medya işimi kolaylaştırıyor aslında orda utangaç olamadığım için daha rahatım sıcakım yani :)
@serra ne güzel çok mutlu oldum :) hoş geldiniz :)
@yureğiminiklimi anneme iletirim ricanızı :) çekip yayınlarım blogda :) sevgiler

Bilgen dedi ki...

yalnız herşey bir yana, ben o eve bayıldım. o sıcacık evde nice güzel günler yaşamanız dileğiyle...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails