3 Ekim 2010 Pazar

Trend setter BEN : Aldıklarımm . . .

Ben moda sevmiyorum,ben modanın moda olmadan önceki halini seviyorum,bir şeyi çok beğensem bile
etraftaki herkeste(yakışan yakışmayan) görmek beni o sevdiğim şeyden uzaklaştırıyor.
Hele etrafta birbirinin kopyası,kadınlar erkekler görmekten nefret ediyorum.
Ben,kendiyle çok UĞRAŞMAMIŞ görünen insan seviyorum,saçını garip şekillere sokan,hiç taşıyamadığı ve sanki kızılayın dağıttı fularlar takan,dirsek ve eli arasındaki kısıma dövme yaptıran(özellikle de' only god can judge me' yazdıran:),herkeste olan kolyeler takan özenti adamlar görmekten nefret ediyorum.Herkes bir şeyler,birileri olma derdinde ama kimse kendi olmak istemiyor.
Kadınlarda aynı şekilde saçlarının renginden tutunda,modeline kadar hepsi aynı,aynı takılar aynı gözlükler,aynı kusmak üzere olduğum conversler,ugglar,flip-floplar,babetler,dirsekte duran ve öyle durunca pek bi havalı olan(!) çantalar,koca gözlükler.
Anlayacağınız bir şey moda olmaya görsün,hemen herkeste,yakışan yakışmayan gidip alıyor,umrunda değil yakışmadığı onunla prestij kazandığını sanıyor,halbuki prestij elbisenin içindekilerle kazanılıyor,çok sevdiğim bir atasözü var ' kişi kıyafetiiyle karşılanır,aklıyla uğurlanır.'
Şu atasözleri bir günde yanlış bişey söylesin lütfen.hepsi doğru hepsi.
Ben kendine ait bi tarzı olan insanları seviyorum,bişeyleri birilerinden,vitrinlerden kopyalayıp yapıştırmayan,kendinden bişeyler katan,çünkü giyinmenin ,kendini ifade ediş şekillerinden biri olduğuna inanıyorum.bu nedenle herkesin karekterini yansıtmalı stili.
Bugün neden mi bunlardan bahsediyorum,alışverişe çıktım da ondan :) kendime bişeyler aldım,paylaşmak istedim sizle ama paylaşmadan önce bu konu hakkındaki fikirlerimi de bilin istedim.Ben markaya da inanmayanlardanım,umrumda bile olmaz hatta bişey ne kadar ucuzsa o kadar severim,eğer pahalı ve marka giyinmek insana prestij katıyorsa ben prestiji sıfır biriyim,bi gün dünyanın en zengin kadını bile olsam 5 kişilik bir ailenin 1 ay geçineceği kadar olan bi paraya gidip bi çanta almam,yapamam bu gerçeği bilirken(çok zengin olursam bi gün bi ara bu laflarımı hatırlatın bana:) ama çanta dedim dikkatinizi çekerim ,ayakkabı demedim :) ayyakkabı için söz vermiyorum :) onuda almam heralde,neyse çok zengin olursam düşünürüm onu.
Sıra aldıklarımda ;
bu sonbahar için kurtarıcı bi ceket,siyah beyaz olan,çizgili olan ve puantiyeli olan herşeye bayılırım.

Ceplerini  sevdim.Fiyatımı 20 TL.komik dimi :)

Buda görünce aşık olduğum elbise,Marilyn Monroe stili, 50'ler ve 60'lar tarzı
kadife bi elbise.Tabi gece gezmeleri (çok severim ya:), özel davetler yada yemekler için alındı.

Bunu ise almadım ,kışlık çantalarımı yavaş yavaş çıkarırken elime geçti
sahip olduğum en değerli ve kullanmaya en bayıldığım çantadır kendisi.
Artık eski şeylere olan tutkumu,sevgimi bilmeyeniniz yok sanırım.
Bu çanta annemin teyzesinin 60'lı yıllarda kullandığı gerçek yılan derisi
bi çanta,bunu Nezaket Teyzamin dolabından arakladığımda sanırım 17 yada 18 yaşındaydım :)
bu bigün moda olcak olmasa bile umrumda değil ben bunu kullanırım diye almıştım.o zamanlardan
belliymiş ilerde ki zevklerim ilgi alanlarım.

Yerinizde olsam karıştırırım anane dolaplarını,neyle karşılaşacağınız ne bulacağınız
hiç belli olmaz ;)

9 yorum:

Adsız dedi ki...

tebrikler...yuzune donup bakmayacagin cirkin kadinlarin markalarla kendilerini bastan yaratmasindan, bonus puanlar toplamasindan vedeee o marka giysileri ustlerinden cikarip markasiz giysilerle biseye benzememelerinden bikan bir adama ilac gibisin...
Sevgililer gunu,d.gunu
sevgiliye markasiz hediye alirsan gorursun ebeninkinki:)))

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Yerinde olsam bunlara önem veren kadınlarla sevgili olmam ;)

Adsız dedi ki...

Bende olmam zaten o eskidendi.Artik herseyin sahici olani makbul benim icin hatta kafasi calisan herkes icin...
O tip kadinlari gordummu hemen kaciyorum.Tek tip giysi,hal hareket,mimikler,konusma tarzi vs...Aslinda cogu erkek yemiyor artik bunlari.
(bu arada ebeninki dedigim icin kusura bakma ama yasadigim bir olaydan dolayi sinirle yazdim)
Sana tam destegim doz,tozlanmis,kuflenmis kadinlarin tozunu at...
Siyah gece kiyafeti cok zevkli secim.Marka marka diye yirtinan,unlu markalar hakkinda tez yazicak kadar bilgi sahibi olmakla ovunen bos kadinlara kapak olsun:)))

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Adsız,elbiseyi beğendiğine sevindim.kadın olmak onların ki gibi bişey değil,onlarda biliyorlar ama özentiliklerine ve zaaflarına yenik düşüyorlar hep daha iyi örneklerle yarışmak var işin ucunda daha kötülerle işleri olurmu hiç onların.ben aileleri suçluyorum biraz.kadınların tozlarını attırmak ne haddime(!) benimki nacizane kendi fikirlerim.

Profösör dedi ki...

Daha da ötesinde bazıları elbisenin üzerindeki bilinmeyen marka etiketlerini çıkartıp moda marka etiketlerle değiştiriyorlar. Önce kendilerini kandırıyorlar. Elbise sağlıklı ve kendine yakışan olursa bir değeri olur.

Adsız dedi ki...

doz birde canta mutlaka dirsekte,kocaman gozlukler vs tespitine bazi bayanlarin saclarina taktiklari kucuk kiz ozentisi mickey mouseli biseyler.Ciddi soyluyorum cok komik geliyor!Tamam bebek gibi bir yuzun olur kac yasinda olursan ol tak yakisir ama karta kacmis,saclara cocuksu biseyler takmis yakismiyor iste!Moda denen zimbirtidan cok anlamiyoruz ama yasina yakismis yakismamis anlayabilitemiz(son donem cicis tabiriyle:)var cok sukur!

Tatsız Çilek dedi ki...

Çanta cidden süper ama :)

Joey Potter dedi ki...

Çok hak veriyor ve sonuna kadar katılıyorum sana. Kötü olan bir şey daha var ki bir şey örneğin bir ayakkabı modeli diyelim moda oldu mu ondan farklı bir şey görmek zor oluyor vitrinlerde. Değişikliği yakalamak da güçleşiyor :(

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

joey potter,evet ne yazıkki bulmak zor oluyor moda dışında şeyleri ama hiç tahmin etmediğin yerlerden neler neler çıkıyor,tahmin bile edemezsin tavsiyem öyle yerlerde gezz farklı şeyler bulmk için.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails