15 Ekim 2010 Cuma

Düşünen Ben : Ayrılmak . . .

Ayrılmak,
Bi kadın için hiç kolay bi karar değildir,bi kadın size ayrılmak istediğini söylerse,bu kararla ilgili en az 3 ay bilemedin  1 ay (ki bunlar minimum süreler) düşünmüş beklemiştir.
Bu bekleyiş,bişeyler değişirmi,acaba ilişkimi kurtara bilirimiyim acaba beni anlarmı bekleyişleridir.
İlişkiyi bi odaysa eğer kadın bu odanın kapısından çıkmamak için çok direnir , uzun uzun bakar kapıya, kapının koluna,oysa erkek öylemidir,sık sık çıkar odadan bi dolanır gelir dışarlarda,kadın odadadır hala,kolay değildir onun için kapının dışındaki yeni dünya.Bekler,sabreder,umut eder...
Ve son damladır kadının kapı koluna uzanmasını sağlayan,o son minik,saçma damla yardım eder bu kararın alınmasına.
Bi kadın çıkarsa kapıdan,yoktur artık geri dönüşü, çünkü o kapıdan çıkılana kadar düşünülecek herşey düşünülmüş,denenecek her yol denenmiştir.
Bir kadın çıktıysa sizle paylaştığı o odadan ,sevginizde azalır içinde günden güne,acısını çeker,öder bedelini,ama yinede gider.
Ve çokda uzun olmayan bi süre sonra artık sadece silik bir anısınızdır onun için.Kadınlar kolay unutur,unutmayan kadın zaten yanınızda olur,unutamıyorsa devam edemez çünkü normal hayatına.
Ama bilinki siz olmadan da yaşıyorsa,artık umrunda bile değilsinizdir. . .
Siz onu odadayken umursamadınız ama artık umursanmama sırası sizdedir . . .

17 yorum:

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

O beni çoktan unuttu cümlesini kurmak istemiyorum bu benim onu unutamadıgım anlamına gelir hatta bu yazdıgım bile.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

8ex;bencede. . .

Dallama Blogger dedi ki...

yeni nesil, okuyunda öğrenin.

Profösör dedi ki...

Ayrılık kadınlar için kürtajdan da beterdir. Bitirdi mi ilişkisini bir daha hayatiyeti yıktur sevginin, aşkın, dostluğun..

Profösör dedi ki...

Ayrılık kadınlar için kürtajdan da beterdir. Bitirdi mi ilişkisini bir daha hayatiyeti yıktur sevginin, aşkın, dostluğun..

Mia Wallace dedi ki...

Tespitler çok doğru

cemo dedi ki...

"Kadınlar kolay unutur" aynen hemde o kadar kolay ve çabuk ki aklınız şaşar göz açıp kapayana kadar adınız dahi silinir zihninden.

TuTsİ dedi ki...

Ayrılanlar bilir
desem kafidir.
unutmak yoktur
hatırlamak istemez sadece.

Tatsız Çilek dedi ki...

Ayrılık = Ölüm farkı yok benim için. Ama bu kural sadece 3 hafta geçerli.:)

Üsturupsuz Yazar dedi ki...

Kadın acı çekmeyi sever,o yüzden unutmaz!Ama kendine gelince,bi kalemde unutur,adını bile hatırlamaz!

francesca mckennitt dedi ki...

Bir yerde okumuştum, her kadın ilişkiye başladığı andan itibaren istemeden de olsa "ayrılırsak nasıl olur" düşüncesini zihninde yaratırmış ve yavaş yavaş hazırlanırmış. Hani derler ya kadınlar hiçbir şeyi unutmaz, hafızalarından en uzak anıları bile çıkarıverirler, işte bu davranış da bilinçaltının yansıması oluyor sanırım.

Biricik dedi ki...

Unuttum onu demek bile bence hatirlamaktir,unutan biri zaten unuttugundan bile bahsetmez.

Kemal dedi ki...

Erkekler icinde ayni derecede zor ama emin ol biz erkeklerde cok onceden alip bu karari uzatmalari oynuyoruz.Karsimizdakiyle gelecek plani kurmamaya basladigimiz anda yavas yavas kacmaya basliyoruz.

femlemne dedi ki...

tüm kadınlar böyle değil, keşke böyle olsalar,yani o odanın dısına çıktıklarında gercekten unutup devam etseler güçlü şekilde.içine benim de dahil oldugum bu anlattıgın grup ise bitti mi biter diyenler, boşuna dememişler sular tersine akmaz diye..

Adsız dedi ki...

peki iki kişi birbirini başkalarına rağmen unutamıyorsa, çok zaman da geçse, hala özleniyorsa karşılıklı ve biliniyorsa, bu ayrılığın geri dönüşü yok mudur? eskisi gibi sevilemez mi ya da eskisinden daha iyi olunamaz mı?

Adsız dedi ki...

sen cevap vermedin ama benim fikrim,"deli gibi sevdiysen ve sevildiysen" bir zamanlar o anlar unutulmuyor fonda mirkelam "UNUTULMAZ"calar ve ben hala eski sevgilimi hayal ederim.Yenisi var elbet ama sadece var...

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Adsız,cevap vermedim değil veremedim,yoğundum çünkü,gelelim yoruma,kimse kimsenin içini bilemez yani sen karşıdakinin seni unutmadığını nerden biliyorsun derler önce adama,hıı karşıdaki yok seni unutmadım derse ki tabiki unutmaz aslında çünkü hiç bir insan ilişki yaşadığı insanı unutmaz unutmak için alzsheimer olması gerekir unutmakdan kastımız artık onun umrunda bile olmaması,sıradan ve herkes gibi biri olması ki artık biri benim için herkes gibi ise ona karşı yeniden bişey hissedemem,çünkü bişeyler değişmiştir artık.yaşanan şeyi yaşanan zamanda bırakmak ve yola devam etmek en güzeli ve benim her zaman seçtiğim tek yol olarak kalıcak hep ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails