1 Ekim 2010 Cuma

SeveN BEN : Bayılıyorummm . . .


SEVGİLİMİN ;
Herkesi ve herseyi gözlemleyen , dingin ve huzurlu haline,
Kızdığında, konuşan herkesi ,sabrı ve sakinliği ile susturup,saygı uyandıran cümleler ile kurduğu kendinden emin konuşmalarına,
Hata yaptığını anlayıp,kabul edebilen erdemli tavrına,
Empati yapabilen mütevazı benliğine,
Problemleri çözmeye odaklı olan ,olgun karakterine,
Hata yaptığım zaman,bunu bana anlatma üslubuna,
Sahip OLMADIĞI, ruh hastası kıskançlıklara,

BAYILIYORUM . . .

8 yorum:

Adsız dedi ki...

kiskanclik denen ilkel duygudan kurtulmayi basaran seni tebrik ederim.Aptal kadinlari cok mutlu eden bisey kiskanilmak!!! yine gelismemis kadinlarin-adamlarin hamurunda olan kiskancligi ruh hastaligi olarak nitelendirdigin icin seni ayakta alkisliyorum.Seni doguran anadan kiskanan manyaklar gorduk biz.Sevgiline duydugun saygi icin ayrica tebrikler ve mutluluklar doz...Herkese boyle kadinlar dussun,amin:)Seni yetistiren annenin ellerine saglik

Üsturupsuz Yazar dedi ki...

Oy maşallah!
Biliyooo musun bizim de bugün 42.ayımız doldu!Hala ay'ları hesaplıyorum,o kadan ya:)
Ööle işte...

Profösör dedi ki...

Kıskanmak insani bir duygu, bunu yadırgayamayız. Çok sevdiğimiz birinin elimizden kayma gitme, ya da gönlümüzden kayma gitme korkusu yaşanır bazen. Önemli olan kıskançlık duygusunun koruma içgüdüsü niteliğinde olmasıdır.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Adsız,çok teşekkürler,ama aslında ben bu özelliklerin zaten bi insanda olması gereken özellikler olduğunu düşünüyorum,yani sevgilimin özellikleride benimkilerde normal özellikler,sadece etrafta pek kalmadığı için çok büyük özellikmiş gibi görünüyor olabilir,ama aslında gayet normal ve sıradan insanlarız :)

C3Moi dedi ki...

Kıskançlığın çok saçma olduğunu düşünen, kendini medeni zanneden insanları kınıyorum. Profösör'e de katılıyorum.

Eski Kafalılar Derneği Başkanı...

Adsız dedi ki...

en yakin arkadasimin sevgilisinden duydugum birkac cumle beni cok dusundurmustu.Bir tartismalarindan sonra"Onur'un butun ailesi yok olsada rahat etsek,o zaman istedigimiz gibi yasariz mutlu oluruz"dedirten birkac cumle kiskancligin ne boyuta gelebidigini anlatiyor.Sevgilin sana kalicak ama ici bosaltilip,ruhu yaralanmis bir sevgili sadece bir beden olarak seni ne kadar mutlu edicekse artik!
C3Moi senin gibi dusunmuyorum.Kiskancliga karsi olmak kendini medeni zannetmek degildir.Hepimizin icinde olan bir duyguyu terbiye edebilmek medeniliktir.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

seni ayakta alkışlıyorum adsız,gerçekten harikasın.Bencilliğin göbek adıdır kıskançlık ve eski kafalılıkla uzaktan yakından hiç bi alakası yoktur.ve itiraf ediyorum evet bir zamanlar kıskanç sayılabilirdim ama bana zarar veren içimdeki bu aptal canavarı terbiye ettim.

MeLLy dedi ki...

Doooz! Nişan pastana bayıldıımm bayıldıııımmmm!!! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails