12 Eylül 2010 Pazar

Garip BEN : Büyücü Doz Neden garip bi KIZ ?

1- Garibim çünkü kötü hiç bişey kalmaz hafızamda,resmen kötü anıları boşaltıyor beynim,hep iyi şeyleri hatırlarım,bu nedenle kin güdemem,küs kalamam çünkü unuturum :)

2- Garibim çünkü,kimin ne yaptığını hiç merak etmem,kimseye fazla soru sormam bana anlatıldığı kadarıyla yetinirim,bana anlatılana inanırım hiç bişeyi fazla deşip irdelemem.

3- Garibim çünkü kimse buna inanmasada utangaç bi insanım,uzun süre göz teması  kuramam utanırım.Ben ayrıca başka insanlar adına da utanırım,tv de kendini rezil eden bi insan görürsem izlemeye dayanamam onun adına utanır,kanal değiştiririm.

4-Garibim çünkü,hiç plan yapmam,içimden geleni yaparım,planların genelde bozulduğuna inanırım.

5-Garibim çünkü, 10 dakika önce deli gibi ağlarken 10 dakika sonra kahkahalarla gülebilirim,bir duygudan diğerine ışık hızı ile geçer karşımdaki insanlarıda geçiririm.

6-Gariibim çünkü,negatif ve hastalık hastası insanlara tahammülüm yok,ortamda öyle biri varsa bilinki orda doz yoktur.

7-Garibim çünkü,içinde bulunduğum durum ne kadar vahim olursa olsun kendime acımam,hiç öyle hayıflanmam,başıma geleni çeker,çekemiyosam çeker giderim.

8-Garibim çünkü,başıma kötü bişeyler geldiyse önce kendimi suçlar ben nerde hata yaptımda başıma bu geldi derim,öyle millete bok atıp ,zaten onların hatası deyip kendimi kandırarak rahatlatmam.

9-Garibim çünkü yalakalık yapamam,politika okusamda politika yapamam,boku ak gibi gösteremem,içimdeki dışımdadır,suratımdan her duygum anlaşılır.

10-Garibim çünkü kızlarla oturup makyaj ,alışveriş,diziler ve erkeklerden konuşamam sıkılırım.kuaförden nefret ederim saçımı kendim keser,kaşımı kendim alır,manikürümü ben yaparım.

İşte ben bölee bi kızımm,var mı aranızda benim gibiler ? ,dökülün hadiii ...

12 yorum:

İnsan olun biraz... dedi ki...

Siyaset konusunda aynıyız , tabii kızlarla da makyaz ve erkek muhabbeti yapmam :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

bencede kızlarla makyaj konuşma :)

kertiş dedi ki...

ben varım

Duyarlı dedi ki...

memleketin annesini düzüyorlar, 12 dev adam cilayı yapıyor sen hala ben diyorsun, ahahahahha :)))

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

memleketin annesini ben düzmüyorum ee 13. dev adam da değilim,beğenmiyosan okuma bebeğim ;)

Bye dedi ki...

hadinden fazla salak cıktın yaww, bunu aşk falan kurtarmaz yani :)) byeee

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

evet belki salağım(umarım egolarını tatmin etmişimdir:) ama ödlek değilim ;)

İnsan olun biraz... dedi ki...

Hakaret içerin mesajları yayınlaman cesurca , bunu sevdim.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

insanat :) her zaman objektif olmaya ve fikir söyleme özgürlüğünü savunmaya çalıştım ama burası intikam alma yeri değil :)ve ben cvp verip yayınladıkça bu saçma ego savaşı sürüp gidicek.sanırım daha fazla imkan vermicem,hele korkaklara hiçç :)

Tatsız Çilek dedi ki...

Garibim çünkü kötü hiç bişey kalmaz hafızamda,resmen kötü anıları boşaltıyor beynim,hep iyi şeyleri hatırlarım,bu nedenle kin güdemem,küs kalamam çünkü unuturum :)

bi yerde güzel,ama arada kötü olmayı becerebilmek lazım:)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

duyguseli,aslında kötü olmayı pekde güzel başarırım ,ki vardır geçmiş yıllarda(henüz bu yolu bulmamışken)alınmış bazı intikamlarım.ama gel gör ki bugün bu şartlarda kötülük, artık seçtiğim bi tercih değil.çünkü düzen kötülerin cezasını benden daha ağır veriyor,düzene bırakıyorum intikam işlerini ;) tabi bu tercih meselesi.

ENN MODA dedi ki...

:) Kimin neye göre garip olduğu tartışılır. Sen farklısın diyelim. Bloğunu enteresan buldum. Bana da beklerim

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails