29 Eylül 2010 Çarşamba

Üretici BEN : Yaptığım takılar...

Bu aralar, gerek geçmişe duyduğum özlemle gerek azıcık hüzünlü yazılarımla biraz sıktım seni farkındayım ama geçmişe duyulan özlemde, hüzünde hayatın bi parçası değilmidir sevgili Doz sever,parçasıdır dediğini duyuyor gibiyim ama tabi sürekli böyle hüzünlü,özlemli parçalarla nereye kadar ? Al sana  üretici bi kaç yeni parça,Doz yine bişey yaptı,bakalım gidicek mi hoşuna .

Bu gördüğünüz bileklik 2 kurdele (ki bendeki kurdelenin biri Divan pastanesinden alınmış bi çukulata kutusundan araklamaydı :) 1 kuru çiçek,bir inci,bi kaç ince mumlu ip parçasıyla tarafımdan hazırlanmıştır,ben pek severek takarım kendisini.

Bu küpede biraz emek isteyen ama yapımı zevkli bi küpe tel ve minik boncuklarla elimde örerek yaptım o çiçekleri ve istediğim gibi bi küpe bulunamayınca ,bi gece kıyafeti için bunu yaptım.
yukarda gördüğünüz bileklikde yapma çiçeklerden küpe çivisi geçirmek ve ortalarına minnak inciler yapıştırmak suretiyle yapılmıştır,güzel olmak suretiylede bileğe takılarak gezilmiştir,ne kadar başarılı olduğumun tartışılır olması ise su götürmez bi gerçektir,
-ne diorum ben ?
-Bence sus
-hı hı,bencede sence

Buda deniz kabuklarından yaptığım küpe ve bileklik ,yazın güzel gidiyor,her tür kıyafete kopyalayıp yapıştırıyorum,oluyor sanıyorum ama yanılma payımda yok değil.



Bu şahane şeye teyzemle çeşme sokaklarında gezerken rastladım,ay ne hoş !  ay 30 TL miş de neki bunun maliyeti,ben bunun daaaa güzelini yaparım yeaa , bu materyallerden nerde bulurum ki ,bulurmuyum ki soruları içinde gidip gelirken Teyzoşum sorularıma dayanamamış olcak gidip almış benim için,kurtardı beni çeşmede kolye malzemesi aramaktan Teşekkürler teyzemm :)

15 yorum:

C3Moi dedi ki...

3. fotoğraftaki tablo dikkatimi çekti.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

C3moi,sen o kadar el emeği göz nuru takımı es geçde,arkadaki tablo dikkatini çeksin,napalım çeksin,bende severim o tabloyu sevmesem odamın duvarında işi ne,odamın fotolarında çıkmamışdı o 2 kız şimdi onlarda meşhur oldu çok şükür.amin.

cemo dedi ki...

Çok şeker olmuş sende yetenek var :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

Cemo,bende diorum bende yetenek var hala biloglarda sürünüyorum ne zaman ünlü olcam ben dieee ama saallamıyo kimse :)

C3Moi dedi ki...

Şimdi bişi diicem ayıp olucak diye söylemedim; annem de yapıyo bunlardan. O yüzden fazla değer biçemedim :)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

ha ha :) olsun emeğe saygı,her zaman çok değerli şeyler çıkmıyor elimden,ama çok şükür bişeyler çıkıyor ;)

C3Moi dedi ki...

Erkek olduğum için belki de sesimi çıkarmadım. Bi de öyle düşünmek lazım :) Daha 22-23 yaşında bi erkek için ürpertici. Genelde kadınlığa özenme yaşı 34'tür. Neyse artık anlatabildim sanırım.

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

evet tabi haklısın,aslında kadınların anlicağı bi konu yazıp silmiştim az önce, çünkü takıdan anlayan adamlar gördüm.Bide herşeyi birilerine beğendirmek gibi bi derdim hiç olmadı,kendi beğendiğim şeyleri yapıyorum,kimin nekadar beğendiği pekde bağlamaz beni :)hiç bozulmam böyle şeylere övgüyede yergiyede eşit uzaklıktayım,içinden gelen herşeyi söyleye bilirsin ayıp olmaz :)

C3Moi dedi ki...

Tek suçum; ayy bunlar çok güzel dememekti dimi :( halbuki desem şimdiye uzatmazdık.

neyse anlamadığım için söylemedim yoksa anlasam zaten yorum yapardım :)

claviceps dedi ki...

hazırladığın takılar çok güzeller ama fotoğraf çekimlerin birazcık olmamış gibi. yani net değil ya da karanlık. bunlarıda düzeltirsen yaptığın işleri daha güzel görebiliriz :)

Angel dedi ki...

Güzeldi :))

DOREMİ dedi ki...

üreten eller her zaman öpülesi ellerdir ama ben bir de yanaktan istiyorum..:)

Küçük köyün dünyası dedi ki...

Çok güzeller ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

bi zahmet kolundaki kılları alsaydın

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

o yorumu onceden yapmistin ama beybi :) ben killi seviyorum :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails